- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #394.041
Valla kaptanım %90 sa tamam ama %80diye biliyordum ben değişmediyse hatta onun muhabbetini de yapmıştık birkaç hafta önceBakayım bir daha canım yüzde 90 değil miyi kural karıştı iyi mi
Evet canım ben hesaplamada yaptım sana 80 den mi yaptım yüzde 90 ı hedefinValla kaptanım %90 sa tamam ama %80diye biliyordum ben değişmediyse hatta onun muhabbetini de yapmıştık birkaç hafta önce
O zaman ben bu hafta mezun olamıyorum muuuuEvet canım ben hesaplamada yaptım sana 80 den mi yaptım yüzde 90 ı hedefin
Yani başlangıç kg 80 kg altındaysa yüzde 90 ı üstü ise yüzde 80 i bu kural sonradan dğişti bende habire karıştırıyorum
O zaman ben bu hafta mezun olamıyorum muuuu
Benim hedef 60.8Hedef listemdeki eksiklikler
Monica_
S Suskunhanim
@thequeensgambit
@birsevgi güncel ve hedef
@Sena616
Mathilda03
Kızlar cuma günü için hedef listesi yapıyorum sizden de hedeflerinizi alabilir miyim ekleyeyim listeye
Kaptanimm mezun olabiliyor muyum bennMezuniyetlerEki Görüntüle 2783737
Monica_
@Namaria
@belmayne
yarimuhendis
nurum yaaa senin mezuniyet gelmiş yaaaa
Yok kaptanım ne özürüYa kuzum benim hatam galiba çok özür dilerim yüzde 80 demiş olabilirm haklısın
Evet ortim ya benim elimi kolumu kizlarim bagliyorOrticim menün çok iyi. Keşke spor da yapabilsek.Bir şey diyemiyorum çünkü ben de yapamıyorum bu aralar.
Baktım şimdi 52.5 demişim daha önce canım çok üzüldümYok kaptanım ne özürüistanbula gidiyordum bu hafta o yüzden mezun olayım diye şey ettiydim
Eevt canım cumaya kilo almazsan tabiBenim hedef 60.8
Kaptanimm mezun olabiliyor muyum benn
Üzülme üzülme kaptanımBaktım şimdi 52.5 demişim daha önce canım çok üzüldüm80 90 karışmış
Ne kadar kalacaksın canım 1 hafta bildirim yapma istersen
Üzülme üzülme kaptanım6 gün kalacağım haftaya eğer bi sıkıntı olmazsa bildirim yapmayayım bir sonraki hafta yapayım olur mu
Olur canım oralara baskül taşıma benim yüzümdenÜzülme üzülme kaptanım6 gün kalacağım haftaya eğer bi sıkıntı olmazsa bildirim yapmayayım bir sonraki hafta yapayım olur mu
Hosbuldumm
Aman kaptanım fena mı oldu daha bir süre daha yarışlardayımOlur canım oralara baskül taşıma benim yüzümden
Gideydin iyiydi diyormuşumAman kaptanım fena mı oldu daha bir süre daha yarışlardayım
Hahaha kaptanım yaGideydin iyiydi diyormuşum
Yaaa yok sadece tatil için üzüldüm yaa yoksa zatenn herkes evde ama senin tatile denk geliyor
Hahaha kaptanım yahayırlısı olsun artık bir sıkıntı yok benim için aynen devam
Orijinal fikirler kadiniOoyyyy kuzum gecmis olsun, ust ortmek te bir cozum ama keskem odaya kadar goturuverseydi seni tasimak da kolay artik zaten incecik hafifcik oldun
Canim ikinci gun tek bir cataldi be ya. 1 hurma kadar ancak etki etmistir
Canim 4 gunde 2 kilo cok guzel bir hedef. ZatenCherry Mom kaptanımız da tuyolarla destekliyor bizleri, ağda neyin yapın hafifleyin diyor
Denemek lazım
Ay canım keşkem hacamatı biraz daha enerjik olduğun dönemde yapsaydın. Geçmiş bitmiş olsun ortim
Oops sorry, öneri kaptandan değil S Suskunhanim dan gelmiş.
Çok mantıklıahahaha yaa onu ben demedimmS Suskunhanim dedi ama tuttum bu fikri
ben kol bacak kesin demiştim daha öncesiz iyisi mi kilo verinn acısız ağrısız
Yarışacak bileAy saçıma hiç kıyamıyorum ya
Kol daha vazgeçilir gözüktü gözüme
Cherry Mom gurur duy bizimle.
Canım bence süper ötesi
Ayy Di mi ya küçücük kaldım67 kiloluk Bi damlacık
Bak kilo vermek de iyi fikir aslında
Kuzum eksiyle başlamak candır.
Sabah eşim tartıldı 2 kilo fazla çıkmış. Onu fazla gösteren tartı bana neler yapmaz dedim ve tartı detoksuna katıldım bu hafta
Oyy kuzum biz sana sahip çıkarız
Ama bir dakika ya seninle yarışıyor muyduko zaman düşene bir tekme de bizden olabilir dostluk da bir yere kadar yani
Ay etli ekmek okuyup anlamaya çalışmakCanım etiketlemek istediğin isminin önüne @ işareti koyuyorsun.
“@isim” gibi
Ben de bir eğitimci olarak kişinin kendisiyle yarışması gerektiği fikrini destekleyip ama başkasıyla yarısında gaza gelenlerdenimBen de bir eğitimci olarak hep bu fikri desteklerimama işte arkadaşım yoldan çıkarttı
S Suskunhanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?