Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla takımın maşşallahı var. Sayfalarca konuşma arasından kimi alıntıladım kimi atladım bilmiyorum ama çok hoşbuldum Canım
biizm takımında çilesi bu oku okuu :)))
İkidir tabata kelimesini görmem ve benim tabatayı yöresel yemek adı sanmam
Şimdi merak edip baktım egzersizmiş Kolay gelsin Canım
yöresel yemeklerle hiç ilgi ve lalakamız olamaz no no nooo

Yukarıda videonun olduğu paylaşımı alıntıladım canım :))))

Yediğimiz yerin helal sertifikası var canım heryer den yemiyoruz bizde,
Keşke hiç yemesek ama işte bazen canım istiyor

Evet canım cuma günkü kilon 82.7 üzerinden düşecek cuma artık kaç olursan aradaki fark hesap edilecek.. bugün sabit olsan 4 günde 2 kg veremezsin canım fazla olur yani bünyene bence

Benim için her hafta 1 kg 2 kg verilecek diye birşey yok 200 300 gramda kabülüm ama düzenli istikrarlı menüleride orantılı üye olsun yeter canım kimseyi zorlamak değil niyetim önce sağlık :)

Tamam inşaAllah kaptanım cuma gününkü kiloma göre alırısn listeye inşaAllah

şimdi baktım :)))) tabata dans değil mi yaaa adını yanlış koymuşlar cardio bu bence kızlar siz bu video yu 5 den hesap edin
Dimi ilk duyunca dans gibi geliyor insana bu gün daha iyi yaptım ama hala puan alacak kadar değil benimki, dizlerim gıcırdıyor squat gibi yaylanılan yerde önüme sandalye alıyorum. plank yaparken komando gibi sürünüyorum falan
Ben böyle sürünürken ortim koltuktan yatağa geçsin yok yaa o da tabata yaparak geçiyordur yaa güveniyorum ben ona

Herkese merhaba,

10-15 sayfa falan olmuş okuyamadım açıkcası hiç birini. Dün geceye kadar uğrunda onu kazanmak için delicesine savaştığım, daha 3-5 gün öncesi çok özlediğini söyleyen, son 3,5 aydır ayrı olmamıza rağmen hala kavuşacağımızı, çok sevdiğini ve evleneceğimizi söyleyen, 3,5 ay önceki ayrılık sebebi ise öyle saçma ki (benim borcum varmış haberi yokmuş o yüzden güvenmiyormuş) ama buna rağmen güvenmek için zaman istedi ve güvensin diye elimden gelen herşeyi yapmama rağmen, dün akşam benim mesaj atmam sonucu fikirlerini belirtip, sevgisinden emin olmadığını hala güveninde bir değişiklik olmadığını, onca yaşanmışlıklarımıza rağmen bir telefon mesajıyla bildiren bir adamdan tamamen ayrıldım. Ama hala yüzsüzce kendisini aşırı haklı görüp, benim üste çıkmaya çalıştığımı tamamen ben haksızmışım gibi davranması da tuz biber etti. Bu kadar zamanımı ona harcadığıma üzülüyorum, hatta ne olduğu hep belli olmasına rağmen görmek istemedim. Neyse oldu bitti artık önüme bakma vakti

Bazen bitirmek en güzeli heleki seni üzen ve seni haketmeyen insanlar için..
Allah karşına hayırlı insanlar çıkarsın kuzum hiç üzülüp sıkma canını

Yediğimiz yerin helal sertifikası var canım heryer den yemiyoruz bizde,
Keşke hiç yemesek ama işte bazen canım istiyor
Canım refika nın çok güzel tavuk döner tarifi var mutlaka dene bende çok döner sevmem ama evde çok güzel tantuni yaparım tarifler verebiliriz birbirimize

Canım refika nın çok güzel tavuk döner tarifi var mutlaka dene bende çok döner sevmem ama evde çok güzel tantuni yaparım tarifler verebiliriz birbirimize
Tantuni bende kendim yapıyorm evde çokta harika oluyo eşim dükkan açsan tutar diyo
Döner hiç denemedim aslında yapablrm

12 ŞUBAT - 19 ŞUBAT HEDEF TABLOSU

Kızlar cuma için hedef tablomuz

Hedefini yakalamayan kalmasınnnnnn

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
80.6​
79.8​
78​
77.5​
67.2​
66.8​
67.7​
67​
61.2​
60.8​
71.5​
70.8​
53.4​
52.5​
68​
??​
57.2​
56.9​
68.1​
67.3​
53.3​
52.5​
59.1​
58.5​
76.65​
75.7​
74​
73​
65.9​
65​
85.8​
85​
??​
??​
82.7​
81.5​
73.8​
72.5​
68​
67.5​
80.7​
??​
72.3​
71.5​
72​
?​

hayırlısı olsun canım
Rabbim öyle bir insan çıkarsın ki karşına iyi ki bitmiş dedirsin
Erkekler çok bencil maalesef. Biz hep duygusal düşünüyoruz ama onlar sadece kendini düşünüyor

üzme tatlı canını belli ki sen elinden geleni yapmışsın zorlama olacaksa olurr olmayacaksa olmaz.. kendini yıpratma canım kapat defteri bence kaderinde varsa dönüp dolaşıp seni bulacak nasılsa o yüzden acaba olur muydu deme ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…