- 23 Mart 2016
- 29.852
- 90.314
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #394.121
Ortim nenun gayet guzel ama en azindan azicik bir spor olsa. Bak diyetisyen istegi uzerine artik hergun en az 8 dk spor yapiyirum. Sadece 8 dakika. Ve bu sporu gorumcem yapti 1 ay biyubca hergun 8 dakija kadinda selulit sifur. Gel istersen beraber yapalim. Sadece 8 dakijane dersin?
Valla takımın maşşallahı var. Sayfalarca konuşma arasından kimi alıntıladım kimi atladım bilmiyorum ama çok hoşbuldum Canım
İkidir tabata kelimesini görmem ve benim tabatayı yöresel yemek adı sanmam
Şimdi merak edip baktım egzersizmişKolay gelsin Canım
Yediğimiz yerin helal sertifikası var canım heryer den yemiyoruz bizde,Ben şahsen döneri kaçamak olarak saymam kaptan daha iyi bilir tabii. ama inanılmaz sağlıksız o tavuk dönerler canım bi araştırırsan inan ki bi daha yemezsin. En azından güvenilir bi yerden yaprak döner yemeye çalış. Eskiden de gıdada inanılmaz hileler yapılıyordu ama şu anki ekonomik krizle beraber iyice mahvettiler her şeyihelal ve tayyip gıdaya ulaşmak git gide zorlaşıyor
Yapar benim ortim gelir birazdan yazar güveniyorum ben onaOnun sporu yataktan koltuğa koltuktan yatağaPain Killer bir kaç gündür fena dilime düştün eski haline dönmezsen çekeceğin var benden
Tavuk dönere helal sertifikası mı vermişler ilk defa duydum kim vermişYediğimiz yerin helal sertifikası var canım heryer den yemiyoruz bizde,
Keşke hiç yemesek ama işte bazen canım istiyor
Tavukların kesimi helalTavuk dönere helal sertifikası mı vermişler ilk defa duydum kim vermiş
Ben de dans etcez diye girdiydim linke ama işte hayaller hayatlarİkidir tabata kelimesini görmem ve benim tabatayı yöresel yemek adı sanmam
Şimdi merak edip baktım egzersizmişKolay gelsin Canım
Evet canım cuma günkü kilon 82.7 üzerinden düşecek cuma artık kaç olursan aradaki fark hesap edilecek.. bugün sabit olsan 4 günde 2 kg veremezsin canım fazla olur yani bünyene benceŞimdi eğer listeye girersem bu haftaki kilomlamı giriş yapmış olacağım?
Eğer öyleyse bu hafta değil diğer hafta gireyim
Çünkü bu hafta çok gitmeyecek gibi
Yinede bakarız 2 yada 2ye yakın giderse girerim olur mu?
Bu arada tabiki listeye girersem kaçamaklarımın sınırlı ve dozunda olacağına söz verirmliste sorumluluğunu çok iyi bilirim eski takımımda kaptanımı hiç üzmedim desem yeridir her hafta en az - 1 veriyordum
İnşaAllah metam yine öyle çalışır güzelce gider kilolar
Neyse bu konu çok derin bi konu sen güveniyorsan sorun yokTavukların kesimi helal
şimdi baktım :)))) tabata dans değil mi yaaa adını yanlış koymuşlar cardio bu bence kızlar siz bu video yu 5 den hesap edinBen de dans etcez diye girdiydim linke ama işte hayaller hayatlar
Tamam inşaAllah kaptanım cuma gününkü kiloma göre alırısn listeye inşaAllahEvet canım cuma günkü kilon 82.7 üzerinden düşecek cuma artık kaç olursan aradaki fark hesap edilecek.. bugün sabit olsan 4 günde 2 kg veremezsin canım fazla olur yani bünyene bence
Benim için her hafta 1 kg 2 kg verilecek diye birşey yok 200 300 gramda kabülüm ama düzenli istikrarlı menüleride orantılı üye olsun yeter canım kimseyi zorlamak değil niyetim önce sağlık :)
Dimi ilk duyunca dans gibi geliyor insanaşimdi baktım :)))) tabata dans değil mi yaaa adını yanlış koymuşlar cardio bu bence kızlar siz bu video yu 5 den hesap edin
Bazen bitirmek en güzeli heleki seni üzen ve seni haketmeyen insanlar için..Herkese merhaba,
10-15 sayfa falan olmuş okuyamadım açıkcası hiç birini. Dün geceye kadar uğrunda onu kazanmak için delicesine savaştığım, daha 3-5 gün öncesi çok özlediğini söyleyen, son 3,5 aydır ayrı olmamıza rağmen hala kavuşacağımızı, çok sevdiğini ve evleneceğimizi söyleyen, 3,5 ay önceki ayrılık sebebi ise öyle saçma ki (benim borcum varmış haberi yokmuş o yüzden güvenmiyormuş) ama buna rağmen güvenmek için zaman istedi ve güvensin diye elimden gelen herşeyi yapmama rağmen, dün akşam benim mesaj atmam sonucu fikirlerini belirtip, sevgisinden emin olmadığını hala güveninde bir değişiklik olmadığını, onca yaşanmışlıklarımıza rağmen bir telefon mesajıyla bildiren bir adamdan tamamen ayrıldım. Ama hala yüzsüzce kendisini aşırı haklı görüp, benim üste çıkmaya çalıştığımı tamamen ben haksızmışım gibi davranması da tuz biber etti. Bu kadar zamanımı ona harcadığıma üzülüyorum, hatta ne olduğu hep belli olmasına rağmen görmek istemedim. Neyse oldu bitti artık önüme bakma vakti
Canım refika nın çok güzel tavuk döner tarifi var mutlaka dene bende çok döner sevmem ama evde çok güzel tantuni yaparım tarifler verebiliriz birbirimizeYediğimiz yerin helal sertifikası var canım heryer den yemiyoruz bizde,
Keşke hiç yemesek ama işte bazen canım istiyor
Tantuni bende kendim yapıyorm evde çokta harika oluyo eşim dükkan açsan tutar diyoCanım refika nın çok güzel tavuk döner tarifi var mutlaka dene bende çok döner sevmem ama evde çok güzel tantuni yaparım tarifler verebiliriz birbirimize
Gece gece acıkıyorum baakTantuni bende kendim yapıyorm evde çokta harika oluyo eşim dükkan açsan tutar diyo
Döner hiç denemedim aslında yapablrm
5.TAKIM ÜYELERİ | CUMA KİLOSU | HEDEF KİLOSU | SONUÇ |
80.6 | 79.8 | | |
78 | 77.5 | | |
67.2 | 66.8 | | |
67.7 | 67 | | |
61.2 | 60.8 | | |
71.5 | 70.8 | | |
53.4 | 52.5 | | |
68 | ?? | | |
57.2 | 56.9 | | |
68.1 | 67.3 | | |
53.3 | 52.5 | | |
59.1 | 58.5 | | |
76.65 | 75.7 | | |
74 | 73 | | |
65.9 | 65 | | |
85.8 | 85 | | |
?? | ?? | | |
82.7 | 81.5 | | |
73.8 | 72.5 | | |
68 | 67.5 | | |
80.7 | ?? | | |
72.3 | 71.5 | | |
72 | ? | | |
hayırlısı olsun canımHerkese merhaba,
10-15 sayfa falan olmuş okuyamadım açıkcası hiç birini. Dün geceye kadar uğrunda onu kazanmak için delicesine savaştığım, daha 3-5 gün öncesi çok özlediğini söyleyen, son 3,5 aydır ayrı olmamıza rağmen hala kavuşacağımızı, çok sevdiğini ve evleneceğimizi söyleyen, 3,5 ay önceki ayrılık sebebi ise öyle saçma ki (benim borcum varmış haberi yokmuş o yüzden güvenmiyormuş) ama buna rağmen güvenmek için zaman istedi ve güvensin diye elimden gelen herşeyi yapmama rağmen, dün akşam benim mesaj atmam sonucu fikirlerini belirtip, sevgisinden emin olmadığını hala güveninde bir değişiklik olmadığını, onca yaşanmışlıklarımıza rağmen bir telefon mesajıyla bildiren bir adamdan tamamen ayrıldım. Ama hala yüzsüzce kendisini aşırı haklı görüp, benim üste çıkmaya çalıştığımı tamamen ben haksızmışım gibi davranması da tuz biber etti. Bu kadar zamanımı ona harcadığıma üzülüyorum, hatta ne olduğu hep belli olmasına rağmen görmek istemedim. Neyse oldu bitti artık önüme bakma vakti
üzme tatlı canını belli ki sen elinden geleni yapmışsın zorlama olacaksa olurr olmayacaksa olmaz.. kendini yıpratma canım kapat defteri bence kaderinde varsa dönüp dolaşıp seni bulacak nasılsa o yüzden acaba olur muydu deme ..Herkese merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?