- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #394.101
Ohh masallah iyi emmis kuzucuklariAllah kolaylık versin canım. Ben ilk ikisini emzirememiştim istediğim gibi çok içimde kalmıştı. Hep derdim bi daha çocuğum olursa 2 yaşına kadar emzireceğim diye. Sonra 3. 14-15 aylıkken hamile olduğumu öğrendim. Hamileyken de emzirdim doğuma 1-2 ay kala bıraktım. Sonra doğum oldu derken 44 ay çocuk emzirmiş oldumAllahım dedim şükürler olsun dualarım kabul oldu ama çok oldu sanki
Bebis uyudu uyumaya calistim, acliktan uykum gelmediEmzirmenin cok etkisi var canim bence
İkidir tabata kelimesini görmem ve benim tabatayı yöresel yemek adı sanmamAcıkmaya başladım yeşil çay içtim. Gidip tabata deneyeyim bi daha inşallah bi yerime bişey olmadan becereceğim sonunda
Ben gunduz 2-2,5 gece de 1,5 lt iciuorum canim. Her emzirmeden sonra 2 pardak iciyorum. Ama haklisin bazen butun hisleri aclik olarak algiliyoruz orasi dogru. Insallah alisirim diyete biran once. Bur de dun mosafir vardi gec uyudum, gece bebise kalk sabah zaten erkenden uyaniyor. Belki uykusuzluktan da acim.Canim kucuk bebegin var cok normal sık acıkman.
Bir de bünyenin diyete alışması zaman alıyor.
Ben şu aralar çok beceremesem de bol su içmek yemek yemeyi azaltıyor.
Ben çok az su içerdim diyete başlayıp su miktarını artırınca anladım ki önceden susadığımda bile açlık hissi oluyormuş ce su içmek yerine bişeyler yiyormuşum, zamanla tüm hisleri açlık olarak algılılayabiliyoruz.
Ne demek spor yok olmaz öyle11.30
1 sucuklu yumurta
Yarım kk peyni1 dilim ekmek
2 zeytin
Nane
Ara: 1 elma
17.30
1.5 biber dolma
Ayran
5-6 Minik tombik acı biber turşu
su: 2 ye tamamlamaya çalışıyorum.
Spor maalesef yok.
Anka
Bı kaç gün vardı aramızda doğru, inşallah atlatırsın kazasız belasızİyiyim suskuncum şu periyodik dönemi atlatırsam çok daha iyi olacağım.
Sen nasılsın? Özlemişim...bı
Aaa hala burda olduğunuza inanamıyorumYok canım biz çıkalım
Ya hiç aç tartilamadim kiTesekkur ederim ortimtartilmadim tartilamadim S Suskunhanim in gazina geldim cumaya kadar tartilmayalim dedi ben tartiyi kaldirdim o tartilmis umarim cuma guzel sonuc alirim
Aslında (adımdan da anlaşılacağı gibi) hiiiicc sevmeyiz konuşmayı değil miHmm anladım CanımHoşbuldummm
Valla takımın maşşallahı var. Sayfalarca konuşma arasından kimi alıntıladım kimi atladım bilmiyorum ama çok hoşbuldum Canım
Canım gece içilen su prganlari yoruyor diye biliyorum bı araştırır misin?Böbreklerine zarar vermesinBen gunduz 2-2,5 gece de 1,5 lt iciuorum canim. Her emzirmeden sonra 2 pardak iciyorum. Ama haklisin bazen butun hisleri aclik olarak algiliyoruz orasi dogru. Insallah alisirim diyete biran once. Bur de dun mosafir vardi gec uyudum, gece bebise kalk sabah zaten erkenden uyaniyor. Belki uykusuzluktan da acim.
Onun sporu yataktan koltuğa koltuktan yatağaAaaaa bi de spor bu gün zorunlu spor günüymüş gitti puanlarımız gitti gitti gitti çabuk kalk hadi kalk
Ortim hah şöyle sporlarla gel,mıh TE sem son15 Şubat Pazartesi
12.00
1 haşlanmış yumurta, 2 küp beyaz peynir, 2 ceviz, birkaç çatal muhammara, beyaz lahana, turp
Ara
2 yk nar, 1,5 dilim etiform, 3 küçük dilim fırında bal kabağı(sade)
17.00
150 gr haşlama et, bol salata, yarım ceviz
Su:2 litre (devam)
Gece bir yeşil çay içerim
Spor:2 yapıldı
2 mil leslie 45 puan gece tabata inşallah
Cherry Mom @_Reyyan S Suskunhanim
Pazartesi
11.00
2 dilim tam bugdayli yaprak galeta
3 kasik domatesli yumurta
2 kasik lor peynir
3 zeytin
Ara
Ananasli yesilcay
17.00
Yarim tabak kuru fasulye
2 catal pilav
Cacik
Su 3 lt 2.5 litresi limonlu su
Spor 6 20dk cardio
Birde ben persembeden beri sabah kalkinca ve aksam yatmadan sirkeli su iciyorum 1 cay bardagi kadar ama hep yazmayi unutuyorum
Cherry Mom @_Reyyan @hawar S Suskunhanim @belmayne var mi ba
Arım balım peteğimskaka bana sahip cikmak isteyen
Daha küçüğü yoktuAz daha küçük yazsaydın belki görmezdiko kadar seçenek sundum sana teessüfler ediyorum döneri nerden çıkardın
Menün çok iyi canım15 şubat pazartesi
Sabah
11.30
1 yumurta+ 1 beyazından mantarlı omlet
2 parmak peynir
6-7 minicik zeytin
1 salatalık ve domates
1 bardak yeşil çay
Ara 15. 30
1 minicik elma 3-4 çilek
2 tam ceviz
1 kupa türk kahvesi
Akşam
19.00
1 kase yayla çorbası
3-4 kaşık tavuk sote
Üzerine sarımsaklı yogurt
Su ve sporu daha sonra ekleyeceğim .
İyi akşamlar kızlar
Begonya2 sen ne yaptın canım akşam yemeği yedin mi
Teşekkür ederim yorumun için canımAfiyet olsun canim. Masallah sporlar sahaneSirkeli su aclik hissini bastiroyor mu baya? Ben de deneyeyim yariyorsa. Evde elma sirkesi var.
Tam kilo vermelik menu olmus, cok behendim. Sporun da harika
Cok iyi bir menu olmus. Afiyet olsun
Masallah 1 saat eliptik cok iyi.
Afiyet olsun canim. Oran olarak cok degil yediklerin ama cok karbonhidrat olmus. Mesela aksam kizarmis hamur yerine bir salata ve yogurt/ayran veya et olsa daha iyi ve saglikli olurdu. Leblebinin yanina da 1 bardak ayran ve/veya findik cebiz iyi olurdu. Belki o zaman aksama bu kadar cok karbonhidrat yeme geregj de duymazdin.
Cok dengeli ve doyurucu olmus canim menun. Afiyet olsun.
Biraz lifli gida az olmus gibi canim. Ondan mi hazimsizligin var acaba. Taze sebze de eklersen hem daha iyi olur hem de hazimsizligin gecer. Mesela aksama yogurt yerine peynirli salata youebilirdin.
O adim ne oyle masallah masallahmenu de gayet guzel
Guzel olmus, tam balik gunu olmus
15 dakika da olsa spor yapsaysin iyi olurdu canim. Hem metaboliwni hizlandirirdi hem de belki o tavuk donerin dortte birini filan eritirdinhimm aciim yaa canim tavuk doner istedi. Cumaya iyi eksi getirirsem. Cuma gunu yesem mi ne yapsam.
Yeni yeni öğreniyorum canımMenün çok iyi canım
Benim menümü yorumlarken o sayfada alıntı yapma kuzm
Yazımı alıntı yap burda yorumla oraya sadece menü yazıyoruz
Allah kolaylık versin vallaYeni yeni öğreniyorum canım
Ah umarım bu hafta ve gelecek haftalarda aynı istikrarı gösterebilirim okul açıldı derslerim çok yogun bana kim yemek yapacak
Listede takım sorumluluğu olunca insan dilediği gibi davranamıyor o da bizleri frenliyor iyi oluyor haklısın.. kaçamakların sınırlı olacağına ve dozu olacağına söz verirsen alırız tabi listeye canımCherry Mom kaptanım ben biraz daha böyle devam edim listeye girmeden alışana kadar...... Diye düşünüyordum ama listeye girmem benim faydama olacak çünkü liste sorumluluğu kaçamaklarımı engelleyecek inşaAllah haftaya listeye girmek istiyorum inşaAllah
Anca o sorumluluk beni izaya sokar
Yoksa diyetim çok esnek olacak
Şimdi eğer listeye girersem bu haftaki kilomlamı giriş yapmış olacağım?Listede takım sorumluluğu olunca insan dilediği gibi davranamıyor o da bizleri frenliyor iyi oluyor haklısın.. kaçamakların sınırlı olacağına ve dozu olacağına söz verirsen alırız tabi listeye canımama güzel bir eksiyle başlangıç yapmaya çalışşş :))
Ben şahsen döneri kaçamak olarak saymam kaptan daha iyi bilir tabii. ama inanılmaz sağlıksız o tavuk dönerler canım bi araştırırsan inan ki bi daha yemezsin. En azından güvenilir bi yerden yaprak döner yemeye çalış. Eskiden de gıdada inanılmaz hileler yapılıyordu ama şu anki ekonomik krizle beraber iyice mahvettiler her şeyiDaha küçüğü yoktu
Keşke lahmacun yiyeydim bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?