Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ohh masallah iyi emmis kuzucuklari
Sukur ben ilkini bir yasina kadar emzirdim, sonra kendisi birakti istemedi. simdi de 1 yasina kadar emse yeter. Sonra zaten ise donecegim annelik izni bitince, emzirmek zor olur.

Ben gunduz 2-2,5 gece de 1,5 lt iciuorum canim. Her emzirmeden sonra 2 pardak iciyorum. Ama haklisin bazen butun hisleri aclik olarak algiliyoruz orasi dogru. Insallah alisirim diyete biran once. Bur de dun mosafir vardi gec uyudum, gece bebise kalk sabah zaten erkenden uyaniyor. Belki uykusuzluktan da acim.

DeryaOnDiet canım arada kuruyemişi çok gördüm o yüzden akşamı yoğurtla kapatmak istedim
Birde dün hurma detoksu yaptım 1 günlük hala tuvalete çıkamadım şiş hissediyorum kendimi gerçi regl günüm de yaklaşıyor belki onunda etkisi vardır bilemiyorum

Ya diyetteyim falan ama oturup kendime yemek hazırlayamıyorum. Yaptıklarımı buzluğa atıyorum hemen pratik çıkarıp yiyorum falan. Evdekilerde malum diyet falan yok serbest stil takılıyorlar. Ben ne bulursam onu yiyorum

11.30
1 sucuklu yumurta
Yarım kk peyni1 dilim ekmek
2 zeytin
Nane

Ara: 1 elma

17.30
1.5 biber dolma
Ayran
5-6 Minik tombik acı biber turşu

su: 2 ye tamamlamaya çalışıyorum.
Spor maalesef yok.

Anka
Ne demek spor yok olmaz öyle
Hemen yapabildiğin kadar jumping jack, squat,plank, vb yapıyorsun bahane yok hadi 15-20 dakikanı alır en fazla. ben sürünüyorum burda sen spor yok diyorsun çok ayıp hadi ortin için yapabilirsin güveniyorum sana

İyiyim suskuncum şu periyodik dönemi atlatırsam çok daha iyi olacağım.
Sen nasılsın? Özlemişim...
Bı kaç gün vardı aramızda doğru, inşallah atlatırsın kazasız belasız
Ben de özledim canım ZALIM FELEK ayırdı bizi
Yok canım biz çıkalım
Aaa hala burda olduğunuza inanamıyorum

Tesekkur ederim ortim tartilmadim tartilamadim S Suskunhanim in gazina geldim cumaya kadar tartilmayalim dedi ben tartiyi kaldirdim o tartilmis umarim cuma guzel sonuc alirim
Ya hiç aç tartilamadim ki bugün iftar öncesi bile acayip tok hissediyordum kendimi,niye böyle oldum bilmiyorum ne olduysa cigkofteden sonra oldu
Hmm anladım Canım Hoşbuldummm

Valla takımın maşşallahı var. Sayfalarca konuşma arasından kimi alıntıladım kimi atladım bilmiyorum ama çok hoşbuldum Canım
Aslında (adımdan da anlaşılacağı gibi) hiiiicc sevmeyiz konuşmayı değil mi Hedef60kgolmak
Canım gece içilen su prganlari yoruyor diye biliyorum bı araştırır misin?Böbreklerine zarar vermesin

Ortim hah şöyle sporlarla gel,mıh TE sem son yalnız gece uyumama gibi bir planın yoksa yesilcayi akşam içme, uykusuzluk yapıyor ya da uyku kalitesini düşürüyor diye biliyorum
skaka bana sahip cikmak isteyen
Arım balım peteğim yine çok güzel bir menü sendeki menüler bende de olaydı aaahhh(Hüseyin turan'dan sana gelsin)

Menün çok iyi canım

Benim menümü yorumlarken o sayfada alıntı yapma kuzm
Yazımı alıntı yap burda yorumla oraya sadece menü yazıyoruz

Teşekkür ederim yorumun için canım keşke yemeyeydim pişman oldm

Menün çok iyi canım

Benim menümü yorumlarken o sayfada alıntı yapma kuzm
Yazımı alıntı yap burda yorumla oraya sadece menü yazıyoruz
Yeni yeni öğreniyorum canım
Ah umarım bu hafta ve gelecek haftalarda aynı istikrarı gösterebilirim okul açıldı derslerim çok yogun bana kim yemek yapacak

Cherry Mom kaptanım ben biraz daha böyle devam edim listeye girmeden alışana kadar...... Diye düşünüyordum ama listeye girmem benim faydama olacak çünkü liste sorumluluğu kaçamaklarımı engelleyecek inşaAllah haftaya listeye girmek istiyorum inşaAllah
Anca o sorumluluk beni izaya sokar
Yoksa diyetim çok esnek olacak

Listede takım sorumluluğu olunca insan dilediği gibi davranamıyor o da bizleri frenliyor iyi oluyor haklısın.. kaçamakların sınırlı olacağına ve dozu olacağına söz verirsen alırız tabi listeye canım ama güzel bir eksiyle başlangıç yapmaya çalışşş :))

Şimdi eğer listeye girersem bu haftaki kilomlamı giriş yapmış olacağım?
Eğer öyleyse bu hafta değil diğer hafta gireyim
Çünkü bu hafta çok gitmeyecek gibi
Yinede bakarız 2 yada 2ye yakın giderse girerim olur mu?

Bu arada tabiki listeye girersem kaçamaklarımın sınırlı ve dozunda olacağına söz verirm liste sorumluluğunu çok iyi bilirim eski takımımda kaptanımı hiç üzmedim desem yeridir her hafta en az - 1 veriyordum
İnşaAllah metam yine öyle çalışır güzelce gider kilolar

Son düzenleme:
Daha küçüğü yoktu
Keşke lahmacun yiyeydim bak
Ben şahsen döneri kaçamak olarak saymam kaptan daha iyi bilir tabii. ama inanılmaz sağlıksız o tavuk dönerler canım bi araştırırsan inan ki bi daha yemezsin. En azından güvenilir bi yerden yaprak döner yemeye çalış. Eskiden de gıdada inanılmaz hileler yapılıyordu ama şu anki ekonomik krizle beraber iyice mahvettiler her şeyi helal ve tayyip gıdaya ulaşmak git gide zorlaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…