Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ortim ailenin yaninda ister istemez zor olmustur dikkat etmek. Sabah tartilabildin mi? Unarim arti degilsindur. Sanit de gelsen buyuk basarii

İnşallah iyi ki diyeceğin insanlarla karşılarşırsın Canım

Ya salatasına da bayılırım
Ben bazen normal salatanın içine de rendeliyorum
Ortim uçmuşsun sporda hem de oruçlu oruçlu
Allah kabul etsin canım. Menün de çok güzel

Ortim ailenin yaninda ister istemez zor olmustur dikkat etmek. Sabah tartilabildin mi? Unarim arti degilsindur. Sanit de gelsen buyuk basarii
Zorlanmadim degil ablam olmasaydi daha kolay olucakti o kekde olmazdi emin ol canim ablam sahane yapar annemde benim gibi diyet tarzi besleniyo dah cok sebze protein oda cok fazla hamur isi yemez oyuzden tek onunla olsaydim daha kolay olurdu nese artik olan oldu +100 gr la geri dondum

Sevgi if yapıyor muhtemelenn uzun süre bir açlık oldu o yüzden kahvaltı aşkıyla yanıp tutuştu diye düşündümm bakalımmm :) yorum alırız :))))) birsevgi

Niye yahuuu kaç saattir açsın
Dün akşam 8 den öğlen 12 ye kadar
Aa benim ortağım gelmiş
Tanışalımmm neredensin kaç yaşındasın
Evet evet if e benzer bir şeyler yapıyorum canım o yüzden heyecanlanmıştım sporu da regl olduğum için yapmıyodum kaç gündür de bugün yapcam
Sevgi if yapıyor muhtemelenn uzun süre bir açlık oldu o yüzden kahvaltı aşkıyla yanıp tutuştu diye düşündümm bakalımmm :) yorum alırız :))))) birsevgi
Evet kaptancuğumm

Selam canımmm
tabağında süperr,sporunu yapmış belmayne de süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…