- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #394.221
Ortim ailenin yaninda ister istemez zor olmustur dikkat etmek. Sabah tartilabildin mi? Unarim arti degilsindur. Sanit de gelsen buyuk basarii15 subat
Sabah
5 kasik menemen
3 siyah 2 yesil zeytim
Kk beyaz peynir
2 lokma ekmek
Cay
Arada
turk kahvesi
1 gunkurusu
6 tane findik
2 kucuk incecik dilim kurutulmus elma
Aksam ustu 1 dilim kek yedim yine
Aksam
Yarim palamut
Yesil salata
Gun icimde
2 form cay
Su 2lt
Spor yok yarin acisini cikaricam söz
Cherry Mom DeryaOnDiet @_Reyyan
İnşallah iyi ki diyeceğin insanlarla karşılarşırsın CanımHerkese merhaba,
10-15 sayfa falan olmuş okuyamadım açıkcası hiç birini. Dün geceye kadar uğrunda onu kazanmak için delicesine savaştığım, daha 3-5 gün öncesi çok özlediğini söyleyen, son 3,5 aydır ayrı olmamıza rağmen hala kavuşacağımızı, çok sevdiğini ve evleneceğimizi söyleyen, 3,5 ay önceki ayrılık sebebi ise öyle saçma ki (benim borcum varmış haberi yokmuş o yüzden güvenmiyormuş) ama buna rağmen güvenmek için zaman istedi ve güvensin diye elimden gelen herşeyi yapmama rağmen, dün akşam benim mesaj atmam sonucu fikirlerini belirtip, sevgisinden emin olmadığını hala güveninde bir değişiklik olmadığını, onca yaşanmışlıklarımıza rağmen bir telefon mesajıyla bildiren bir adamdan tamamen ayrıldım. Ama hala yüzsüzce kendisini aşırı haklı görüp, benim üste çıkmaya çalıştığımı tamamen ben haksızmışım gibi davranması da tuz biber etti. Bu kadar zamanımı ona harcadığıma üzülüyorum, hatta ne olduğu hep belli olmasına rağmen görmek istemedim. Neyse oldu bitti artık önüme bakma vakti
Paylaştığın zaman beni etiketlersen görmem daha kolay olur canımbide o sayfada yorum yapılmasın olur mu? Ordan alıntıla yapıp, Burda yapalım yorumları.
Aa benim ortağım gelmiş
Ya salatasına da bayılırımPamuğum nasilsin
Valla ömrümüz mutfakta geçiyor
Ben hafta sonu balkonda kuruttum ama katlanmayi bekliyorlar
Çok iyiymis
Deneyeceğim inşallah.Ben de salatasını yapıyordum yoğurtlu sarımsaklı cevizli
Hawarim naptınBensizlik yaramamış sana son annem geri dön
56.9 ucundan da olsa gireyim inşallah
İyi misin canım?
Ooo
10400adim olmuşum1000 de ziplarsam oh mis
Buyrun benim
Ortim uçmuşsun sporda15 Şubat Pazartesi
Sahur 1 YK bal, 4 -5 ceviz, 1 tb ekmegi
İftar 2kepce tarhana çorbası, 4-5 misket köfte 2 patates dilimi,yarım kaşık pilav, salata
Çayın yanına 15 civarı badem 2 incir
11000 adım 500 zıp,su 1-1,5 lt galiba
@_ReyyanCherry Mom @Nikinik belmayne
Afiyet olsun canım
Bayılıyorum kar manzaralarına
Çokk güldüm buna yaa@nnurc nur hanım nur hanımmmm mezuniyetii duydunnn menü yazmadın mı güzel bir eksi gelmezsen mezun etmemkalırsın listede öyle 40 kg olana kadar
sağol aşkımAfiyet olsun canım
Kabak kardeşliği yapmışız bugün
İçerik olarak değil tabi
Insallah canimSuper canim, evine geldin ya normal duzenine gecersin.
Korkma kaptanim sadece 100 gr cik artiyim 74.1
Canım Ortağım sağlıklı bir kahvaltı için heyecanlandığını umut ederek afiyetler olmasını diliyorumKahvaltı için çok heyecanlıyım şuan
Tamam canım bugünden sonra eksiyi bulmak gerek amaa amacımız cumaya sabit gelmek değil güzell bir yüzde bekliyorum sendenn
Supersin ortim
Zorlanmadim degil ablam olmasaydi daha kolay olucakti o kekde olmazdi emin ol canim ablam sahane yaparOrtim ailenin yaninda ister istemez zor olmustur dikkat etmek. Sabah tartilabildin mi? Unarim arti degilsindur. Sanit de gelsen buyuk basarii
Tamamdir kaptanim koptum geliyorum dun yapmdigim sporu bgun yapicim sözTamam canım bugünden sonra eksiyi bulmak gerek amaa amacımız cumaya sabit gelmek değil güzell bir yüzde bekliyorum sendenn
Sevgi if yapıyor muhtemelenn uzun süre bir açlık oldu o yüzden kahvaltı aşkıyla yanıp tutuştu diye düşündümm bakalımmm :) yorum alırız :)))))Canım Ortağım sağlıklı bir kahvaltı için heyecanlandığını umut ederek afiyetler olmasını diliyorum
Dün sporlar da yapılmamışİsminin yanına lar değil ler yakışır
Bugün bi güzel sporları edelim hadi
Bende cok sasirdim ama menulerime bakarsak kilo bile vereblirmisim spor yapsaydimSupersin ortimsadece 100gr gercekten cok iyi
alışırsın canımmmokumuştum ama dikkatimden kaçmış
Dün akşam 8 den öğlen 12 ye kadarNiye yahuuukaç saattir açsın
Tanışalımmm neredensin kaç yaşındasınAa benim ortağım gelmiş
Evet evet if e benzer bir şeyler yapıyorum canım o yüzden heyecanlanmıştımCanım Ortağım sağlıklı bir kahvaltı için heyecanlandığını umut ederek afiyetler olmasını diliyorum
Dün sporlar da yapılmamışİsminin yanına lar değil ler yakışır
Bugün bi güzel sporları edelim hadi
Sevgi if yapıyor muhtemelenn uzun süre bir açlık oldu o yüzden kahvaltı aşkıyla yanıp tutuştu diye düşündümm bakalımmm :) yorum alırız :)))))birsevgi
Selam canımmmKızlar selam
Güzel bir gün olsun inşallah
Sporumu yaptım. Kahvaltı tabağımla geldim
Çoookk yazışmışsınızokuyamadım hepsini. Şimdi okuyacağım inşallah
Orticim sen nasılsınS Suskunhanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?