- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #394.181
Fanteziler burda başlıyor...Yaaaa çok güzel taktikmiş neden daha önce benim de aklıma gelmedi hahahaha
2 çatal donutçatal çatal sadece S Suskunhanim muhursuzpusula
Gün geçmiyor ki yeni fikir çıkmasın...Gerisini avuçladın dimi hadi küçük harflerle itiraf et
Derken bir parlak fikir daha diyecektim ki....çay kaşığıyla daha mı zevkli olur ki şöyle 1 saate yaya yaya
Zirveye ulasildiYala en iyisi sabaha kadar
Emzirdiğini için canım özellikle 3-4 aylık olunca insan daha çok acıkıyor yani benim öyle oluyorBebis uyudu uyumaya calistim, acliktan uykum gelmediki baya da yedim halbuki
Canım menün gayet iyiPazartesi
11.00
2 dilim tam bugdayli yaprak galeta
3 kasik domatesli yumurta
2 kasik lor peynir
3 zeytin
Ara
Ananasli yesilcay
17.00
Yarim tabak kuru fasulye
2 catal pilav
Cacik
Su 3 lt 2.5 litresi limonlu su
Spor 6 20dk cardio
Birde ben persembeden beri sabah kalkinca ve aksam yatmadan sirkeli su iciyorum 1 cay bardagi kadar ama hep yazmayi unutuyorum
Cherry Mom Mehfam hawar S Suskunhanim belmayne var mi baska bana sahip cikmak isteyen
Bazı arkadaşların menülerini görmemişim o yüzden yeniden düzenledim. Kusura bakmayın12-19 Şubat Menü Paylaşım Listesi
Amor-a
belmayne
Monica_
hawar
Nikinik
yarimuhendis
balpamuk
S Suskunhanim
DeryaOnDiet
azaydidem
muhursuzpusula
Tempus
birsevgi
Pain Killer
seyrekyagmur
Hedef60kgolmak
Begonya2
Kendinin en iyi hali ol
Anka
Mathilda03
Anladim canim. Tabii evdekiler normal yeyince cok zor olur. Regli de siskinlik yapiyor olabilir. Eczaneden bir probiyotik ilaci alip (recetesiz) boyle sis hissettigin gunlerde icebilirsin canim.DeryaOnDiet canım arada kuruyemişi çok gördüm o yüzden akşamı yoğurtla kapatmak istedim
Birde dün hurma detoksu yaptım 1 günlük hala tuvalete çıkamadım şiş hissediyorum kendimi gerçi regl günüm de yaklaşıyor belki onunda etkisi vardır bilemiyorum
Ya diyetteyim falan ama oturup kendime yemek hazırlayamıyorum. Yaptıklarımı buzluğa atıyorum hemen pratik çıkarıp yiyorum falan. Evdekilerde malum diyet falan yok serbest stil takılıyorlar. Ben ne bulursam onu yiyorum
Daha cumaya var canim dikkat edersin sen yine iyi bir eksiyle gelirsinTeşekkür ederim yorumun için canımkeşke yemeyeydim pişman oldm
Anladim canim. Sagol aciklama icinDeryaOnDiet sen sirkeyi sormuştun unuttum ya yok canım benim iştahımı kesmiyor şahsen ama benim cildim çok sivilceli belki onlara faydası olur diye içiyorum
Super canim, evine geldin ya normal duzenine gecersin.Saol canim
Canim suda agirlik yapar ve menulerin de sporlarimda cok guzel bemce cumaya gzel bi eksiyle geliceksin
Yaa evet ama cok zorlandim inan malesef tartilamadim sabah tartilicam yazarim canim
Korkma kaptanim aksam eve geldigimdeki kilomcokd korkutmadi beni nedense sabaha bakicaz tabi
Wayyy 70 gorene kadr demekcekismeli bir kilo verme seruveni olucak desene ben geldim evime canim yarindan itibarem sporlarimla gzel menulerimle sahalara kosar adimlarla donuyorum hırslandirdin beni bak simdk
Ayy cok guzel gozukuyor. Bizim burasi da gunlerdir bembeyaz harika.
Evet canim neredeyse 3 aylik olacak. Bazen Sanki hic yemek yemiyormusum gibi hissediyorumEmzirdiğini için canım özellikle 3-4 aylık olunca insan daha çok acıkıyor yani benim öyle oluyor
Kolay gelsin canim.Kızlar gün içinde uğramaya çalışacağım akşama yatılı misafirim var kalacakmış 5-6 gün
Tefonumda bu gün dersten sonra tamire gidecek
Akşama görüşürüz kızlar
Nikinik canım ortim akşama görüşürüz
Neler yaptın öyleee
Evet cok haklisin ama yoktu maalesef bende minimum gunu kapatmaya calistimAfiyet olsun canim. Masallah sporlar sahaneSirkeli su aclik hissini bastiroyor mu baya? Ben de deneyeyim yariyorsa. Evde elma sirkesi var.
Tam kilo vermelik menu olmus, cok behendim. Sporun da harika
Cok iyi bir menu olmus. Afiyet olsun
Masallah 1 saat eliptik cok iyi.
Afiyet olsun canim. Oran olarak cok degil yediklerin ama cok karbonhidrat olmus. Mesela aksam kizarmis hamur yerine bir salata ve yogurt/ayran veya et olsa daha iyi ve saglikli olurdu. Leblebinin yanina da 1 bardak ayran ve/veya findik cebiz iyi olurdu. Belki o zaman aksama bu kadar cok karbonhidrat yeme geregj de duymazdin.
Cok dengeli ve doyurucu olmus canim menun. Afiyet olsun.
Biraz lifli gida az olmus gibi canim. Ondan mi hazimsizligin var acaba. Taze sebze de eklersen hem daha iyi olur hem de hazimsizligin gecer. Mesela aksama yogurt yerine peynirli salata youebilirdin.
O adim ne oyle masallah masallahmenu de gayet guzel
Guzel olmus, tam balik gunu olmus
15 dakika da olsa spor yapsaysin iyi olurdu canim. Hem metaboliwni hizlandirirdi hem de belki o tavuk donerin dortte birini filan eritirdinhimm aciim yaa canim tavuk doner istedi. Cumaya iyi eksi getirirsem. Cuma gunu yesem mi ne yapsam.
Aynen canm inşaAllahDaha cumaya var canim dikkat edersin sen yine iyi bir eksiyle gelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?