- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #394.201
67.5 kaptanmHedef listemdeki eksiklikler
Monica_
S Suskunhanim
seyrekyagmur
birsevgi güncel ve hedef
Sena616
Mathilda03
Kızlar cuma günü için hedef listesi yapıyorum sizden de hedeflerinizi alabilir miyim ekleyeyim listeye
ÜYE | SPOR NO | SONUÇ |
| 3 | |
| 6 | |
| 2 | |
| 1 | |
| ||
| 5 | |
| 6 | |
| 7 | |
S Suskunhanim | 1 | |
| ||
| ||
| ||
| 7 | |
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
| 2 | |
| 6 | |
| ||
| 3 | |
|
Yine benim menüm eksik12-19 Şubat Menü Paylaşım Listesi
Amor-a
belmayne
Monica_
hawar
Nikinik
yarimuhendis
balpamuk
S Suskunhanim
DeryaOnDiet
azaydidem
muhursuzpusula
Tempus
birsevgi
Pain Killer
seyrekyagmur
Hedef60kgolmak
Begonya2
Kendinin en iyi hali ol
Anka
Mathilda03
Duzenlemis canimBazı arkadaşların menülerini görmemişim o yüzden yeniden düzenledim. Kusura bakmayın
12-19 Şubat Menü Paylaşım Listesi
Amor-a
belmayne
Monica_
hawar
Nikinik
yarimuhendis
balpamuk
S Suskunhanim
DeryaOnDiet
azaydidem
muhursuzpusula
Tempus
birsevgi
Pain Killer
seyrekyagmur
Hedef60kgolmak
Begonya2
Kendinin en iyi hali ol
Anka
Mathilda03
YaparsinMinii
Paylaştığın zaman beni etiketlersen görmem daha kolay olur canımYine benim menüm eksikben paylaşıyorum her gün
Ay nasil lezzetli gorunuyorrrrr
Ay keşke ben de yemeden ataydım yaaaa ne kadar zıt ama bir o kadar da sağlıklı kahvaltı tabakları örnekleri olurdu ex ortim
Evet canım öyle, tamamdırNeler yaptın öyleee
Güncel 77.7 hedef 77 mi canım?
YaparsinMinii birsevgi ile ortaksınız canım cumaya kadar cuma gecesi değiştiririm ozmana kadar menülerinizi yorumlama - menü yazdı yazmadı - spor yaptı mı - yediği içtiği hakkında birbirinizi yorumlamanızı ve destek olmanızı rica ederim
Niye yahuuuKahvaltı için çok heyecanlıyım şuan
Günaydın canım afiyet olsunnn
1960 olmasın cnmKorktum o kadar ziyaretçiyle gecenin bi vakti Pintereste bakıyordumolursun sen de inşllah artık herkes pro oluyor. Ben ilk prolardanım sene 2011 veya 2010du merak ettim şimdi kaçtı acaba
Canım zabahınan azcuk erken uyanıversen herşeye vaktin olcekOyyyy canım ya akşam spor yapamıyorum ben, el mahkum film izliyorum buraya bile bakamıyorum
Yoksa trip yiyorum yani
ay eskiden de öyleydi kaptanım. Mecbur çocukları okul okul dağıtırken hareket ediyordum. Bir de çok su ve hergün 70dk eliptik.
Tek fark uzaktan eğitime geçildi (neyseki normale döndüler ama bu hafta) ve benim aynı tarafa uzanmaktan ya da oturmaktan bir taraflarım uyuştu. Hayır insan oturduğu yerde bi dönerki uyuşmasın demi, o da yok bende
Ortim senin içün yarın etim kemiğimden ayrılana kadar spor yapiciiiiim, affet beni sana layık olamadım, seni mesud edemedim.
Kendimi ebediyyen affetmiyciiiim
AhahahahahaFanteziler burda başlıyor...
Gün geçmiyor ki yeni fikir çıkmasın...
Derken bir parlak fikir daha diyecektim ki....
Zirveye ulasildi
Bu nasıl fantezidir,bu nasıl hayal gücüdürdöner su an çok mutlu
Aynenn cnm çok da doyurucu oluyor peynir yemek istemedim bu sabah :)Ay nasil lezzetli gorunuyorrrrr
At at tabi ki cnm ex orticimmAy keşke ben de yemeden ataydım yaaaa ne kadar zıt ama bir o kadar da sağlıklı kahvaltı tabakları örnekleri olurdu ex ortim
kaptancımm üstüne de su ve yeşil çay içersen rahat 3-4 saatGünaydın canım afiyet olsunnn
Bende yulaf yoğurt chia yeşil elma ile kahvaltımı yaptım bakalım kaç saat idare edecek beni
Hemen içeyimmmmkaptancımm üstüne de su ve yeşil çay içersen rahat 3-4 saat
ÜYE SPOR NO SONUÇ Cherry Mom 3 Nikinik 6 belmayne 2 hawar 1 Monica_ Tempus 5 yarimuhendis 6 seyrekyagmur 7 S Suskunhanim 1 balpamuk Amor-a Pain Killer DeryaOnDiet 7 azaydidem Hedef60kgolmak muhursuzpusula birsevgi Begonya2 Anka 2 Kendinin en iyi hali ol 6 Sena616 YaparsinMinii 3 Mathilda03
Insallah kaptancim. Su 75i ucundan azicik gorsem super olacakNikinik belmayne hawar Tempus yarimuhendis seyrekyagmur S Suskunhanim DeryaOnDiet Anka Kendinin en iyi hali ol YaparsinMinii süpersiniz kızlarrr tebriklerr cuma günü güzel bir eksi sizlerle olsunnnn
Eline sağlıkNikinik kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?