Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

oooo güzelll leptinnn hormonumuydu o açıkınca çalışan bizi zayıflatann güzell çalışmış bravoooo :) Cumaya kadar regli biter herhalde net farkı görürsün inşallah canım

Hmm anladım Canım
Tanışalımm Ortağımm
Aslen Manisalıyım fakat Van'da görev yapıyorum. Sınıf öğretmeniyim. 30 yaşındayım evliyim , çocuğum yok..
Şu an 72,3 kiloyum inşallah hedefim 60 kiloya inmek
Takıma dün dahil oldum

100gr hicbirsey canim. Yarina gider

Olur öyle, daha yenisin alışırsın ben nerdeyse 1 yıla yakındır menü listesi tutuyorum ama arada kaçırıyorum bazı menüleri
Gözümün nuru çok normal ya bende yıllardır hedef listesi falan yapıyorm ama her hafta illa birinin hedefini yanlış yazıyorum hemende çaktırıyorlar ne var yani yazdığım hedefi tutturmaya çalışsanız

cnm sen vegan devam etmicek miydin
afiyet olsun süper tabak
oooo güzelll leptinnn hormonumuydu o açıkınca çalışan bizi zayıflatann güzell çalışmış bravoooo :) Cumaya kadar regli biter herhalde net farkı görürsün inşallah canım
kaptancım gülüm açlık durumu nasıl

cnm sen vegan devam etmicek miydin
afiyet olsun süper tabak

kaptancım gülüm açlık durumu nasıl
çok iyiyimm canım şimdide şekersiz türk kahvesi içiyorum herhalde 14.30 gibi dünden kalan yoğurtlu kabağım vardı onu yerim akşam 6 da da akşam yemeği ordada kıymalı ıspanak çorba finitoo :))

Nasılsınız kızlar benim açlıktan pek halim yok kahve içiyorum bastırsın diye ödem yapmaz inşallah ya.
Selam canım
ayy akşama kadar değil mi yine 3 gibi yersin olmadı
kahvenin fazlası ödem yapıyor diyorlar ama onuda içmezsen bilemedim :/

çok iyiyimm canım şimdide şekersiz türk kahvesi içiyorum herhalde 14.30 gibi dünden kalan yoğurtlu kabağım vardı onu yerim akşam 6 da da akşam yemeği ordada kıymalı ıspanak çorba finitoo :))
ooo tam detoks günü olmuş valla
ben de yeşil çayımla leblebi yiyorum, 2 buçukta yumurtalı peynirli salatayla bitircem
Nasılsınız kızlar benim açlıktan pek halim yok kahve içiyorum bastırsın diye ödem yapmaz inşallah ya.
canım üstüne su içersen bişeycik olmaz

Selam canım
ayy akşama kadar değil mi yine 3 gibi yersin olmadı
kahvenin fazlası ödem yapıyor diyorlar ama onuda içmezsen bilemedim :/
Bakalım geciktirebildiğim kadar geciktiricem. Reglle beraber gelmesi kötü oldu. Yeşil çay içeyim bi de :))
ooo tam detoks günü olmuş valla
ben de yeşil çayımla leblebi yiyorum, 2 buçukta yumurtalı peynirli salatayla bitircem

canım üstüne su içersen bişeycik olmaz
Su içtikçe açlık çoğalıyor sanki içim kıyılıyor

Evet canım. Ya da giriş yapmamıştır. Ya da özellikle çıkış yapmıştır her şey olabilir

Bakalım geciktirebildiğim kadar geciktiricem. Reglle beraber gelmesi kötü oldu. Yeşil çay içeyim bi de :))

Su içtikçe açlık çoğalıyor sanki içim kıyılıyor
canım yulaf kepeği serbest mi ? suya karıştırıp içebilirsin ya da başka lif tozu, çayına chia tohumu ekleyip içebilirsin bayağı tokluk veriyor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…