- 29 Nisan 2016
- 2.859
- 11.183
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #394.261
Dün akşam evime geldim kaptanım şimdi de şöyle Bi 1 gün önceki yazışmalara bakıp kendimi hazırlıyordum. Sen nasılsınummhnisa nasılsın canımmm bitti mi tatil
Ortim bazen unutuyorum yeşil çayı menüyü yazarken geliyor aklıma ondan akşama kalıyor ama benim uykuya pek etki etmiyor sanırım. Kızlar da söylemişti ama hiç fark etmedimOrtim hah şöyle sporlarla gel,mıh TE sem sonyalnız gece uyumama gibi bir planın yoksa yesilcayi akşam içme, uykusuzluk yapıyor ya da uyku kalitesini düşürüyor diye biliyorum
Arım balım peteğimyine çok güzel bir menü sendeki menüler bende de olaydı aaahhh(Hüseyin turan'dan sana gelsin )
Yaaa değil mi. Ben geçen hafta çaktırmasaydım şu an belki de 66 kiloydumGözümün nuru çok normal ya bende yıllardır hedef listesi falan yapıyorm ama her hafta illa birinin hedefini yanlış yazıyorumhemende çaktırıyorlar ne var yani yazdığım hedefi tutturmaya çalışsanız
Evet canım ama benim hayvansal proteini arttırınca iyi gidiyor. Bu hafta riske atmayayım bildiğim yoldan ilerleyeyim dedim. Belki mezuniyet olurcnm sen vegan devam etmicek miydin
afiyet olsun süpertabak
kaptancım gülüm açlık durumu nasıl
Ay 2,5 çok erken değil mi ya. Acıkmaz mısın kuzumooo tam detoks günü olmuş valla
ben de yeşil çayımla leblebi yiyorum, 2 buçukta yumurtalı peynirli salatayla bitircem
canım üstüne su içersen bişeycik olmaz
Hadi insallah100gr hicbirsey canim. Yarina gider
1 gun haric onuda yazamadim zaten daha cok ne yedigimi tam olarak bilememekten hep tatmaktan ibaretti amaBence de menulerin gercekten cok iyiydi
Hoşgeldin evine canım nasıl geçti tatiliniz :)Dün akşam evime geldim kaptanım şimdi de şöyle Bi 1 gün önceki yazışmalara bakıp kendimi hazırlıyordum. Sen nasılsın
canım dün sağlıklı yemiştim ama +300 gr artı geldimOrtim bazen unutuyorum yeşil çayı menüyü yazarken geliyor aklıma ondan akşama kalıyor ama benim uykuya pek etki etmiyor sanırım. Kızlar da söylemişti ama hiç fark etmedim
Yaaa değil mi. Ben geçen hafta çaktırmasaydım şu an belki de 66 kiloydum
Evet canım ama benim hayvansal proteini arttırınca iyi gidiyor. Bu hafta riske atmayayım bildiğim yoldan ilerleyeyim dedim. Belki mezuniyet olur
Deneysel çalışmamı sonra yapacağım. Zira Dolap badem sütü dolu
Ay 2,5 çok erken değil mi ya. Acıkmaz mısın kuzum
Aman aman kimler gelmiiiş nerelerdesin kaçakTünaydın herkese nasılsınız kızlar
Ayy bayıldım
Lahanayı nasıl yiyorsun ortim öyleKızlar selam
Güzel bir gün olsun inşallah
Sporumu yaptım. Kahvaltı tabağımla geldim
Çoookk yazışmışsınızokuyamadım hepsini. Şimdi okuyacağım inşallah
Orticim sen nasılsınS Suskunhanim
Ben de çok severim ,bu hafta ben de rendeledim güzel oldu salatayaYa salatasına da bayılırım
Ben bazen normal salatanın içine de rendeliyorum
Ortim uçmuşsun spordahem de oruçlu oruçlu
Allah kabul etsin canım. Menün de çok güzel
Hahaha doğru yaptım sonunda alıntıları
İyi uykuya etki etmiyorsa sorun değilOrtim bazen unutuyorum yeşil çayı menüyü yazarken geliyor aklıma ondan akşama kalıyor ama benim uykuya pek etki etmiyor sanırım. Kızlar da söylemişti ama hiç fark etmedim
Yaaa değil mi. Ben geçen hafta çaktırmasaydım şu an belki de 66 kiloydum
Evet canım ama benim hayvansal proteini arttırınca iyi gidiyor. Bu hafta riske atmayayım bildiğim yoldan ilerleyeyim dedim. Belki mezuniyet olur
Deneysel çalışmamı sonra yapacağım. Zira Dolap badem sütü dolu
Ay 2,5 çok erken değil mi ya. Acıkmaz mısın kuzum
Sor aşkım rica ederimEvet canım yulaf kepeği yasak. Chia tohumunu bilmiyorum. Bi sorayım teşekkür ederim
canım kafeinsiz türk kahvesi var kkcı mehmet efendinin tadı aynı hiçbir fark yok kuzumAyy bayıldımgünaydın canim
Lahanayı nasıl yiyorsun ortim öyleafiyet olsun, çok beğendim ben de iki ders arası koşturarak yaptım
Ben de çok severim ,bu hafta ben de rendeledim güzel oldu salataya
Balım nasılsın?
İyi uykuya etki etmiyorsa sorun değilben hala sisim, kahveyi bıraktım cumaya kadar,canım kahve isteyince yeşil çay içeceğim
Aslinda cok dikkat ediyorum ama biraz fazla yavas gidiyor gibi. Bakalim cumaya ne olacak.Hadi insallahsende durumlar nasil hem ortin hem rakibin olarak takip ediyorum seni
1 gun haric onuda yazamadim zaten daha cok ne yedigimi tam olarak bilememekten hep tatmaktan ibaretti ama
canım gider bence balık işe yarıyor demiştinAslinda cok dikkat ediyorum ama biraz fazla yavas gidiyor gibi. Bakalim cumaya ne olacak.
Aa7 martta serbest öğünümüz var ben büyük ihtimalle sansebastiancheesecake yicem
Hımm anladım canım. Boş eksiler gelsin o zamancanım dün sağlıklı yemiştim ama +300 gr artı geldimspor dayapamadım geçen gün çok yaptım diye. Bugün telafi etmek için kzuum
Her türlü sebzeyi çiğ yiyebiliyorum ortimAyy bayıldımgünaydın canim
Lahanayı nasıl yiyorsun ortim öyleafiyet olsun, çok beğendim ben de iki ders arası koşturarak yaptım
Balım nasılsın?
İyi uykuya etki etmiyorsa sorun değilben hala sisim, kahveyi bıraktım cumaya kadar,canım kahve isteyince yeşil çay içeceğim
Hayırrrrr benim kendi diyetimden bahsediyorum.Aa
Takımda serbest öğün günlerimi varr
Kan grubun neydi B miHımm anladım canım. Boş eksiler gelsin o zamanben tartılmıyorum bu hafta. Bakalım Allah sonumu hayr etsin
Her türlü sebzeyi çiğ yiyebiliyorum ortim
Hatta beyaz lahana marul ya da mor lahanayı ekmek gibi kullanıp içine peynir, ajvar, muhammara falan da koyuyorum
Ay inşallahoooo güzelll leptinnn hormonumuydu o açıkınca çalışan bizi zayıflatanngüzell çalışmış bravoooo :) Cumaya kadar regli biter herhalde net farkı görürsün inşallah canım
Yaa ben de öğretmenim ama kpss çalışıyorum. Evliyim 26 yaşındayım, eşimin görevi sebebiyle Şırnak'tayızHmm anladım Canım
Tanışalımm Ortağımm
Aslen Manisalıyım fakat Van'da görev yapıyorum. Sınıf öğretmeniyim. 30 yaşındayım evliyim , çocuğum yok..
Şu an 72,3 kiloyum inşallah hedefim 60 kiloya inmek
Takıma dün dahil oldum
İyiyim kuşum senAyy bayıldımgünaydın canim
Balım nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?