Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ortim bazen unutuyorum yeşil çayı menüyü yazarken geliyor aklıma ondan akşama kalıyor ama benim uykuya pek etki etmiyor sanırım. Kızlar da söylemişti ama hiç fark etmedim
Yaaa değil mi. Ben geçen hafta çaktırmasaydım şu an belki de 66 kiloydum
cnm sen vegan devam etmicek miydin
afiyet olsun süper tabak

kaptancım gülüm açlık durumu nasıl
Evet canım ama benim hayvansal proteini arttırınca iyi gidiyor. Bu hafta riske atmayayım bildiğim yoldan ilerleyeyim dedim. Belki mezuniyet olur
Deneysel çalışmamı sonra yapacağım. Zira Dolap badem sütü dolu
ooo tam detoks günü olmuş valla
ben de yeşil çayımla leblebi yiyorum, 2 buçukta yumurtalı peynirli salatayla bitircem

canım üstüne su içersen bişeycik olmaz
Ay 2,5 çok erken değil mi ya. Acıkmaz mısın kuzum

canım dün sağlıklı yemiştim ama +300 gr artı geldim spor dayapamadım geçen gün çok yaptım diye. Bugün telafi etmek için kzuum

Ayy bayıldımgünaydın canim
Lahanayı nasıl yiyorsun ortim öyle afiyet olsun, çok beğendim ben de iki ders arası koşturarak yaptım
Ya salatasına da bayılırım
Ben bazen normal salatanın içine de rendeliyorum

Ortim uçmuşsun sporda hem de oruçlu oruçlu
Allah kabul etsin canım. Menün de çok güzel
Ben de çok severim ,bu hafta ben de rendeledim güzel oldu salataya
Hahaha doğru yaptım sonunda alıntıları
Balım nasılsın?
İyi uykuya etki etmiyorsa sorun değil ben hala sisim, kahveyi bıraktım cumaya kadar,canım kahve isteyince yeşil çay içeceğim

canım kafeinsiz türk kahvesi var kkcı mehmet efendinin tadı aynı hiçbir fark yok kuzum ah benim de bir kahveci mehmet efendim olsa

Hadi insallah sende durumlar nasil hem ortin hem rakibin olarak takip ediyorum seni

1 gun haric onuda yazamadim zaten daha cok ne yedigimi tam olarak bilememekten hep tatmaktan ibaretti ama
Aslinda cok dikkat ediyorum ama biraz fazla yavas gidiyor gibi. Bakalim cumaya ne olacak.

canım dün sağlıklı yemiştim ama +300 gr artı geldim spor dayapamadım geçen gün çok yaptım diye. Bugün telafi etmek için kzuum
Hımm anladım canım. Boş eksiler gelsin o zaman ben tartılmıyorum bu hafta. Bakalım Allah sonumu hayr etsin
Her türlü sebzeyi çiğ yiyebiliyorum ortim
Hatta beyaz lahana marul ya da mor lahanayı ekmek gibi kullanıp içine peynir, ajvar, muhammara falan da koyuyorum

Kan grubun neydi B mi

oooo güzelll leptinnn hormonumuydu o açıkınca çalışan bizi zayıflatann güzell çalışmış bravoooo :) Cumaya kadar regli biter herhalde net farkı görürsün inşallah canım
Ay inşallah
Yaa ben de öğretmenim ama kpss çalışıyorum. Evliyim 26 yaşındayım, eşimin görevi sebebiyle Şırnak'tayız ben de mümkün olduğunca inmek istiyorum bakalım
İyiyim kuşum sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…