Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

birsevgi Canım sen de kendinden bahsetsene
Ben de seni tanıyayım
Tam alıntı yapıyordum
Ben aslında eski üyeyim ama geçen yaz bi izne çıktım, çıkış o çıkış verdiklerimi aldım da geldim ve neredeyse herkes değişmiş o yüzden ben de yeni sayılırım

Hoşgeldin evine canım nasıl geçti tatiliniz :)
ben iyiyim aynı hazırlanıyorm bir yandan emreyle yine kar telaşıııı :)))
Güzeldi canım keyifli vakit geçirdik çok şükür hem bana hemde çocuklara çok iyi geldi. Eşim 3 hafta evdeydi o yüzden çoook işim var ama kımıldayamıyorum. Urla fena soğuk bizde klima kullanıyoruduk dün geceden beri evi ısıtamadık valla aynı oda da hem klima sonda çalışıyor hemde ısıtıcı fan
Çocuklar kara doyamıyor senin bu sene çok işin var emre beyle

Aman aman kimler gelmiiiş nerelerdesin kaçak
Hoşgeldin kuzum iyiyim ben
Hoşbuldum canııım şöyle kısacık Bi aile ziyareti yapıp kürkçü dükkanına döndük

Hayırrrrr benim kendi diyetimden bahsediyorum. Takımda var mı bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem
Hadi ya , ben hazırdım halbuki

İnşallah veririz Canım. Ben inanıyorum vereceğimize. Takımın enerjisi müthiş
Bugün yemeğimin suyuna maydanoz bandıran takım ilerde neler neler yaptırır tahmin dahi edemiyorum

Memleket neresi Canım

İstanbul'da yaşıyorduk normalde canım göçmenim. Eşim Hataylı.
Evet bu takım hep böyleydi maşallahhh düzenli girdiğin zaman seni içine çeken bir yapısı var

canım gider bence balık işe yarıyor demiştin
2 gun cok balik salata yeyince gaz yapti canim. Bugun tek ogun balik yiycem. Diger ogunlerde en az bir kere sicak corba filan. Bana gaz yapmasi cok sorun degil de , bana gaz yapinca bebise de gaz yapiyir. Dun cocugum cok gazliydi.

Supermis yemek suyuna maydanoz bandirmak

2 gun cok balik salata yeyince gaz yapti canim. Bugun tek ogun balik yiycem. Diger ogunlerde en az bir kere sicak corba filan. Bana gaz yapmasi cok sorun degil de , bana gaz yapinca bebise de gaz yapiyir. Dun cocugum cok gazliydi.
Allah Allah balık mı gaz yaptı havuz balığı mı yedin cnm? yemlerinden dolayı olabilir mi?

Diğer gruplara gaz yapar ondan sordum. :))) ben de B yim karnabahar, lahana, kabak hep çiğ yerim
Aslında ben gazlı bir tipim
Eskiden çiğ lahana yapıyordu biraz. Ben bünyem alıştı diye düşünüyordum. Mesela çiğ kabağı da çok severim ama o mithiş gaz yapıyor

Eskiden çiğ lahana yapıyordu biraz. Ben bünyem alıştı diye düşünüyordum. Mesela çiğ kabağı da çok severim ama o mithiş gaz yapıyor
Bazen mizaç bozulurmuş sonra mizaça göre beslenince düzene girermiş bilmiyorum lahana B grubuna şifa derler. Ben aşırı severim

Diğer gruplara gaz yapar ondan sordum. :))) ben de B yim karnabahar, lahana, kabak hep çiğ yerim

ben de Ayım ama yeşil kabak çiğ çok severim biliyo musunuz ıspanağı filan da çiğ daha çok seviyorum balkabağı da çiğ daha tatlııı

Canim ben sporunu burda 6 olarak yazdim ama aslinda yaptiklarin cardio degil.Pazartesi carsamba ve cumartesi beraber spor yapiyoruz ogunlerde tablodan kendine uygun olani secip aksamda numarayla beraber beni etiketlersen sevinirim. Tablomuz 1. Sayfada mevcut

Vardır belki kaptan bilgi verir hemen umudunu kaybetme ben de daha yeniyim Cuma geldim:)))
Yook yokk oyle bir sey mumkun oldugunca kacamaksiz diyetimize devam edip hayal ettigimiz vucuda biran once kavusmak amacimiz YaparsinMinii

Şimdi ben nike ın uygulaması var ordan yapıyorum sporları ama çeşitli antrenmalar var dün 4 antrenman yaptım farklı kas odaklı Ama aşırı tempolu bol squatlı burpee li planklı falan antrenmanlar artı mekik vs de vardı ama yorucuydu o yüzden tam cardiyo değil ama tam olarak bölgeselde degil . Ne yapacağımı bilemedim

Eklentiler

• Screenshot_2021-02-16-15-55-37-452_com.nike.ntc.webp
    32 KB · Görüntüleme: 15
  • Screenshot_2021-02-16-15-55-27-914_com.nike.ntc.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_2021-02-16-15-55-19-809_com.nike.ntc.webp
    24 KB · Görüntüleme: 15
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…