- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #394.281
Tam alıntı yapıyordumbirsevgi Canım sen de kendinden bahsetsene
Ben de seni tanıyayım
Güzeldi canım keyifli vakit geçirdik çok şükür hem bana hemde çocuklara çok iyi geldi. Eşim 3 hafta evdeydi o yüzden çoook işim var ama kımıldayamıyorum. Urla fena soğuk bizde klima kullanıyoruduk dün geceden beri evi ısıtamadık valla aynı oda da hem klima sonda çalışıyor hemde ısıtıcı fanHoşgeldin evine canım nasıl geçti tatiliniz :)
ben iyiyim aynı hazırlanıyorm bir yandan emreyle yine kar telaşıııı:)))
Hoşbuldum canııım şöyle kısacık Bi aile ziyareti yapıp kürkçü dükkanına döndükAman aman kimler gelmiiiş nerelerdesin kaçak
Hoşgeldin kuzum iyiyim ben
Hadi ya , ben hazırdım halbukiHayırrrrr benim kendi diyetimden bahsediyorum.Takımda var mı bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem
İnşallah veririz Canım. Ben inanıyorum vereceğimize. Takımın enerjisi müthişTam alıntı yapıyordum
Ben aslında eski üyeyim ama geçen yaz bi izne çıktım, çıkış o çıkışverdiklerimi aldım da geldim ve neredeyse herkes değişmiş o yüzden ben de yeni sayılırım
İstanbul'da yaşıyorduk normalde canım göçmenim. Eşim Hataylı.Hadi ya , ben hazırdım halbuki
İnşallah veririz Canım. Ben inanıyorum vereceğimize. Takımın enerjisi müthiş
Bugün yemeğimin suyuna maydanoz bandıran takım ilerde neler neler yaptırır tahmin dahi edemiyorum
Memleket neresi Canım
Vardır belki kaptan bilgi verir hemen umudunu kaybetmeHadi ya , ben hazırdım halbuki
2 gun cok balik salata yeyince gaz yapti canim. Bugun tek ogun balik yiycem. Diger ogunlerde en az bir kere sicak corba filan. Bana gaz yapmasi cok sorun degil de , bana gaz yapinca bebise de gaz yapiyir. Dun cocugum cok gazliydi.canım gider bence balık işe yarıyor demiştin
Supermis yemek suyuna maydanoz bandirmakHadi ya , ben hazırdım halbuki
İnşallah veririz Canım. Ben inanıyorum vereceğimize. Takımın enerjisi müthiş
Bugün yemeğimin suyuna maydanoz bandıran takım ilerde neler neler yaptırır tahmin dahi edemiyorum
Memleket neresi Canım
Oo adamsın7 martta serbest öğünümüz var ben büyük ihtimalle sansebastiancheesecake yicem
Allah Allah balık mı gaz yaptı2 gun cok balik salata yeyince gaz yapti canim. Bugun tek ogun balik yiycem. Diger ogunlerde en az bir kere sicak corba filan. Bana gaz yapmasi cok sorun degil de , bana gaz yapinca bebise de gaz yapiyir. Dun cocugum cok gazliydi.
Evet canım B. Onunla mı ilgiliKan grubun neydi B mi
Diğer gruplara gaz yapar ondan sordum. :))) ben de B yim karnabahar, lahana, kabak hep çiğ yerimEvet canım B. Onunla mı ilgili
Aslında ben gazlı bir tipimDiğer gruplara gaz yapar ondan sordum. :))) ben de B yim karnabahar, lahana, kabak hep çiğ yerim
Çok andık kabağı. Yarın yapayım bariKabağı yıllardır hiç sevmezdim bu yıl çiğ deneyince sevdim
Bazen mizaç bozulurmuş sonra mizaça göre beslenince düzene girermiş bilmiyorum lahana B grubuna şifa derler. Ben aşırı severimAslında ben gazlı bir tipim
Eskiden çiğ lahana yapıyordu biraz. Ben bünyem alıştı diye düşünüyordum. Mesela çiğ kabağı da çok severim ama o mithiş gaz yapıyor
Aman gaz yapıyorsa Cuma yap tartıya yansımasınÇok andık kabağı. Yarın yapayım bari
Diğer gruplara gaz yapar ondan sordum. :))) ben de B yim karnabahar, lahana, kabak hep çiğ yerim
ben de Ayım ama yeşil kabak çiğ çok severim biliyo musunuz ıspanağı filan da çiğ daha çok seviyorum balkabağı da çiğ daha tatlıııAslında ben gazlı bir tipim
Eskiden çiğ lahana yapıyordu biraz. Ben bünyem alıştı diye düşünüyordum. Mesela çiğ kabağı da çok severim ama o mithiş gaz yapıyor
Canim ben sporunu burda 6 olarak yazdim ama aslinda yaptiklarin cardio degil.Pazartesi carsamba ve cumartesi beraber spor yapiyoruz ogunlerde tablodan kendine uygun olani secip aksamda numarayla beraber beni etiketlersen sevinirim. Tablomuz 1. Sayfada mevcutNikinik iyi geceler bugün ne kadar süredir yattığımı farkettim 30 dakika karın kalça bölgesel hiit tarzında antrenman yaptım mahvoldum bittim 30x2.5 =75 puanımı alayım ve bi köşede titreyen bacak kaslarımla bayılayım
Yook yokk oyle bir seyVardır belki kaptan bilgi verir hemen umudunu kaybetmeben de daha yeniyim Cuma geldim:)))
Şimdi ben nike ın uygulaması var ordan yapıyorum sporları ama çeşitli antrenmalar var dün 4 antrenman yaptım farklı kas odaklı Ama aşırı tempolu bol squatlı burpee li planklı falan antrenmanlar artı mekik vs de vardı ama yorucuydu o yüzden tam cardiyo değil ama tam olarak bölgeselde degil . Ne yapacağımı bilemedimCanim ben sporunu burda 6 olarak yazdim ama aslinda yaptiklarin cardio degil.Pazartesi carsamba ve cumartesi beraber spor yapiyoruz ogunlerde tablodan kendine uygun olani secip aksamda numarayla beraber beni etiketlersen sevinirim. Tablomuz 1. Sayfada mevcut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?