Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

DeryaOnDiet ortimmm napiosun bakalim haftnin son gunu menuye dikkat ve hafif sporda ekleyebilirsin canim ben saf protein yapiyorum bugun baska turlu gitmicek sabhta sabittim aksamd leslie yapicam insallah
Emzirmesem ben de yapardim saf protein. O zaman kesin rksi gelirfi yarina. Sabah kan/idrar tahliline gittim ortim. Evdeyim simdi sade kahve iciyitum.

Canım hugunlerde fırsat bulup giremedim ama hani kalori hesap programım var ya orda da almam gereken yağın çok fazlasını alıyor görünüyorum yani yiyeceklerdeki yağ ile birlikte.O yüzden kahveye eklerken de düşündüm ama bilemedim aslında yagliyi değil tatlıyı severim
Teşekkür ederim canım ortim
Kızlar bugün spor yapmayı düşünen var mı
Tartıya olumlu mu yansır olumsuz mu yansır yapsam mı bilemedim
Kişiye göre değişiyor canım ben de pek etkisi olmadığını düşündüğümden her tenefüste 100 -200 zıpladim,akşam da fırsatlar bulursam ter atacak bir şeyler yapmayı düşünüyorum ama bazısında da kaslar şişiyor ve artı olarak yansıyor ona dikkat etmek gerek.herhangi bı gözlemin yoksa da bugünlük uzak dur ya da hafif yürüyüş falan

Sagol canim. Bu aralar gercekten cok duzenli besleniyitum. Insallah az da olsa eksi gelirim yarina
Bence kesinlikle geliceksin ortim
Emzirmesem ben de yapardim saf protein. O zaman kesin rksi gelirfi yarina. Sabah kan/idrar tahliline gittim ortim. Evdeyim simdi sade kahve iciyitum.
Olsun senin menulerinde cok iyi ne cok ne az ve erkende kapatiyosun yeme icmeyi daha ne olsun afiyet olsun ortim bende 1 saat sonra icicem

Çok geçmiş olsun,şimdi durumu nasıl? Kızına da çok sevindim zamanla daha da iyi olacaktır.Sana da geçmiş olsun canım vücut zayıf düşünce her yerden hastalıklar ususuyor işte

Geçmiş olsun Canım, Rabbim şifa versin

Bence kesinlikle geliceksin ortim

Olsun senin menulerinde cok iyi ne cok ne az ve erkende kapatiyosun yeme icmeyi daha ne olsun afiyet olsun ortim bende 1 saat sonra icicem
Sagol ortim. Az da olsa eksi guzel moral olurdu. Bugun veya yarin kizim kek istiyor unsuz sekersiz kek yapacagim. Kendim de yerim yarin 1 dilim.

Cok gecmis olsun canim. Acil sifalar.

Sagol ortim. Az da olsa eksi guzel moral olurdu. Bugun veya yarin kizim kek istiyor unsuz sekersiz kek yapacagim. Kendim de yerim yarin 1 dilim.
Kesinlikle okadr cabalayip eksi gorememek insani uzuyo ama bence eksi goreceksin butun hafta cok iyidin canim bence keki hakettin yarin yap cumartesi aynen devam et ortim

Kesinlikle okadr cabalayip eksi gorememek insani uzuyo ama bence eksi goreceksin butun hafta cok iyidin canim bence keki hakettin yarin yap cumartesi aynen devam et ortim
Kekin tarifi de diyetisyenden. Diyet dahilinde haftada bir kek yiyebilirsin dedi. Tadi guzel olursa atarim tarifi

Gunaydin, tunaydin herkese hayirli kandiller
Bugun hareketli basladi benim icin ancak yazmaya firsatim oluyor. Sabah oglumu kursa biraktim, esimi de ise. Donerken GPS takildi, sarjim bitiyormus megerse. Sallamadim yolu bulurum diye. Donuste kayboldum otobana cikmisim. Allahtan bir sekilde bildigim bir yola ciktim. Haftalik alisveris yaptigim markete geldim. Aslinda boyle durumlarda canim cikolata cekiyor, stres olursam. Almadim tabi ki
Simdi sarjim dolsun bir yuruyus yapacagim.

Ahh canım. Rabbim gönlünü ferahlatsın inşallah. Hayırlı değilse de hiç dönmesin. Ya da hayırlı olarak dönsün diyelim. Hayat zaten zorluyor insanı. Kötü ilişkiler iyice çekilmez yapıyor. Şöyle gönlüne göre yakışıklı anlayışlı merhametli bir eş nasip etsin rabbim
Kuzum yoğunsun. Kolaylıklar dilerim.
Bu zıp olayını hiç yapmadım ben. Acaba daha çok hangi bölgelere yönelik incelme sağlıyor
Ben de kendine bir aylık tabata programı yaptım. Bu hafta dörk kez ekledim sporuma. Haftaya 5 kez eklemeye çalışacağım. Bir ay sonra bakalım ne olsun. Göbüşüm incelsin azıcık
Kekin tarifi de diyetisyenden. Diyet dahilinde haftada bir kek yiyebilirsin dedi. Tadi guzel olursa atarim tarifi
Canım ben de hep sağlıklı hale getirmeye çalışıyorum oğlum için. Paylaş canım. Fikir olsun bize de

Aaa kesinlikle isterim canim trifi paylastiginda benide etiketle ortim
Cumartesiye aksilik olmazsa bebek gormeye komsular gelecek sirayla. Bu hafra biri haftaya digeri filan. Bu hafta gelene hem sekersiz unsuz kek yapacagim, hem de yine sekersiz unsuz cheesecake. Tatlari guzel olursa atarim tarifleri

Paylasirim canim tabiki. 5-6 tarif var boyle.

Cumartesiye aksilik olmazsa bebek gormeye komsular gelecek sirayla. Bu hafra biri haftaya digeri filan. Bu hafta gelene hem sekersiz unsuz kek yapacagim, hem de yine sekersiz unsuz cheesecake. Tatlari guzel olursa atarim tarifleri
Yeni bebegin oldu cnm anladigim kadariyla, gozun aydin. Allah saglikla buyumesini nasip etsin.

Çok geçmiş olsun,şimdi durumu nasıl? Kızına da çok sevindim zamanla daha da iyi olacaktır.Sana da geçmiş olsun canım vücut zayıf düşünce her yerden hastalıklar ususuyor işte
aynen öyle oldu bas agrısı nedir bilmezdim artık her akşam ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…