Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptancım kandil simitlerini bugün alıp yarın yiyoruz değil mi
İllaa yiyeceğiz diyorsunnn yeme şartımız varsa madem öyle yaapalım

Dip not
1 Porsiyon (Orta) yani 70 gramlık miktarında Kandil Simidi 334 kalori bulunmaktadır. Kandil simidi, yağ ve karbonhidrat içeriği yüksek bir besindir. 1 porsiyon kandil simidinde 2 adet simit bulunur.

Nasılsınız kızlar

Sayfalar çok birikmemiş bu sessizlik beni cuma öncesi korkuturrr daha önce yazmıştım ekip ortalarda olmayınca herkesin bi köşede kaçamak yaptığı gözümde canlanıyor geriliyorum

Bugün perşembe yarın cumaaa tartı günüü klasik hatırlatmalarımı yapmama gerek yok değil mi :) günü erken kapatmaya çalışalım kızlar ve lütfen bugün menüler güzel olsun tartı öncesi özensiz menü olduğunda çok kırılıyorummmmmm emeklerimizi unutmayalım bizlerin emeklerin herşeyden önce tümm hafta kendii emeklerinizi asla unutmayın ve en iyi sonuç için sonn bir gayretttt

Caydırma politikaları bunlar ama ben ikna oldum bak yemeyeceğim
2 simit için o kadar kalori almaya değmez

Yok kaptanim kacamak da neymis. Ogle yemegimi yedim 120 gr somon, 1 kase salata, 2 mandalina.

Kucucuk simit nr kadar kaloriliymis. Burda zaten arasam da bulamam

Ah anneler Allah onları başımız eksik etmesin canım Allah gönlündekini sana hayırlı eylesin.

Allah şifa versin

Rabbim şifa versin çok geçmiş olsun alıntıdan okudum şimdi

Ben de iyiyim cnm kızın da daha daha iyi olcak inşallah
Seni üzdüğünü bilmiyor mu annen kıyamadın galiba sevgilinin negatif yanlarını anlatmaya ☺hayırlısı olsun kuzum inşallah düzelir ne diyim
Çıktı sabah şükür iyi balım sağolasın
Oh çok şükür aşkım daha da iyi olcak inşallah

O
Oooo çokmuş kapticim kız ben bir iki kere daha düşüneyim

Ayy simit yerim daha iyi. Annem olsa içine ne koydukları belli değil yeme yavrum derdi. Anne sözü dinleyelim.
Ya ben de aynı şeyi düşündüm. Buralar niye böyle sessiz. Ama ben kandil ibadetine yordum

Cumartesiye aksilik olmazsa bebek gormeye komsular gelecek sirayla. Bu hafra biri haftaya digeri filan. Bu hafta gelene hem sekersiz unsuz kek yapacagim, hem de yine sekersiz unsuz cheesecake. Tatlari guzel olursa atarim tarifleri
Hadi bakalim insallah koly atlatirsim canim ozman tarifleri bekliyorum
Offf onu yiyene kadar daha cok sevdigim tatli tarzi pasta fln yerim daha iyi

Yok canım ya herşeyi biliyo kadının bilmediği birşey yok herşey gözünün önünde oluyor ona rağmen böyle yapıyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…