- 23 Mart 2016
- 29.835
- 90.286
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #394.781
İllaa yiyeceğiz diyorsunnnKaptancım kandil simitlerini bugün alıp yarın yiyoruz değil mi
İyiyim şükür kuzumEline sağlık Reyyanımmnasılsın
İllaa yiyeceğiz diyorsunnnyeme şartımız varsa madem öyle yaapalım
Dip not
1 Porsiyon (Orta) yani 70 gramlık miktarında Kandil Simidi 334 kalori bulunmaktadır. Kandil simidi, yağ ve karbonhidrat içeriği yüksek bir besindir. 1 porsiyon kandil simidinde 2 adet simit bulunur.
Yok kaptanim kacamak da neymis. Ogle yemegimi yedim 120 gr somon, 1 kase salata, 2 mandalina.Nasılsınız kızlar
Sayfalar çok birikmemiş bu sessizlik beni cuma öncesi korkuturrrdaha önce yazmıştım ekip ortalarda olmayınca herkesin bi köşede kaçamak yaptığı gözümde canlanıyor geriliyorum
Bugün perşembe yarın cumaaa tartı günüü klasik hatırlatmalarımı yapmama gerek yok değil mi :) günü erken kapatmaya çalışalım kızlar ve lütfen bugün menüler güzel olsun tartı öncesi özensiz menü olduğunda çok kırılıyorummmmmmemeklerimizi unutmayalım bizlerin emeklerin herşeyden önce tümm hafta kendii emeklerinizi asla unutmayın ve en iyi sonuç için sonn bir gayretttt
Kucucuk simit nr kadar kaloriliymis. Burda zaten arasam da bulamamNasılsınız kızlar
Sayfalar çok birikmemiş bu sessizlik beni cuma öncesi korkuturrrdaha önce yazmıştım ekip ortalarda olmayınca herkesin bi köşede kaçamak yaptığı gözümde canlanıyor geriliyorum
Bugün perşembe yarın cumaaa tartı günüü klasik hatırlatmalarımı yapmama gerek yok değil mi :) günü erken kapatmaya çalışalım kızlar ve lütfen bugün menüler güzel olsun tartı öncesi özensiz menü olduğunda çok kırılıyorummmmmmemeklerimizi unutmayalım bizlerin emeklerin herşeyden önce tümm hafta kendii emeklerinizi asla unutmayın ve en iyi sonuç için sonn bir gayretttt
Bekliyoruz tarifi :)Kekin tarifi de diyetisyenden. Diyet dahilinde haftada bir kek yiyebilirsin dedi. Tadi guzel olursa atarim tarifi
Ah anneler Allah onları başımız eksik etmesin canım Allah gönlündekini sana hayırlı eylesin.Herkese hayırlı kandiller.. Gönlünüzden geçen tüm dualarınızı kabul eylesin Rabbim. Dualarınızda unutmayın beni deBizim aramız bozuldu bitirdik diye annemde dayanamamış kadın sürekli dua ediyor o da hatasını anlasın geri dönsün diye ya
Allah şifa versinBabam dün ameliyat oldu kuzum biz de tabi hastaneyle mekik dokuduk. Kızım da 1 hafta öncesine göre daha iyi ama her gece iki yatakta yatıp 4_5 kere uyanıyorum migren de başladı şükürşükür gene de bugüne sen naislsin hatunn
Rabbim şifa versin çok geçmiş olsun alıntıdan okudum şimdiBabam dün ameliyat oldu kuzum biz de tabi hastaneyle mekik dokuduk. Kızım da 1 hafta öncesine göre daha iyi ama her gece iki yatakta yatıp 4_5 kere uyanıyorum migren de başladı şükürşükür gene de bugüne sen naislsin hatunn
Ben de iyiyim cnmBabam dün ameliyat oldu kuzum biz de tabi hastaneyle mekik dokuduk. Kızım da 1 hafta öncesine göre daha iyi ama her gece iki yatakta yatıp 4_5 kere uyanıyorum migren de başladı şükürşükür gene de bugüne sen naislsin hatunn
Seni üzdüğünü bilmiyor mu annenHerkese hayırlı kandiller.. Gönlünüzden geçen tüm dualarınızı kabul eylesin Rabbim. Dualarınızda unutmayın beni deBizim aramız bozuldu bitirdik diye annemde dayanamamış kadın sürekli dua ediyor o da hatasını anlasın geri dönsün diye ya
Oh çok şükür aşkımÇıktı sabah şükür iyi balım sağolasın
Oooo çokmuş kapticim kızİllaa yiyeceğiz diyorsunnnyeme şartımız varsa madem öyle yaapalım
Dip not
1 Porsiyon (Orta) yani 70 gramlık miktarında Kandil Simidi 334 kalori bulunmaktadır. Kandil simidi, yağ ve karbonhidrat içeriği yüksek bir besindir. 1 porsiyon kandil simidinde 2 adet simit bulunur.
Ayy simit yerim daha iyi.İllaa yiyeceğiz diyorsunnnyeme şartımız varsa madem öyle yaapalım
Dip not
Ya ben de aynı şeyi düşündüm. Buralar niye böyle sessiz. Ama ben kandil ibadetine yordumNasılsınız kızlar
Hadi bakalim insallah koly atlatirsim canim ozman tarifleri bekliyorumCumartesiye aksilik olmazsa bebek gormeye komsular gelecek sirayla. Bu hafra biri haftaya digeri filan. Bu hafta gelene hem sekersiz unsuz kek yapacagim, hem de yine sekersiz unsuz cheesecake. Tatlari guzel olursa atarim tarifleri
Offf onu yiyene kadar daha cok sevdigim tatli tarzi pasta fln yerim daha iyiİllaa yiyeceğiz diyorsunnnyeme şartımız varsa madem öyle yaapalım
Dip not
Yok canım ya herşeyi biliyo kadının bilmediği birşey yok herşey gözünün önünde oluyor ona rağmen böyle yapıyo :))Ben de iyiyim cnmkızın da daha daha iyi olcak inşallah
Seni üzdüğünü bilmiyor mu annenkıyamadın galiba sevgilinin negatif yanlarını anlatmaya ☺hayırlısı olsun kuzum inşallah düzelir ne diyim
Oh çok şükür aşkımdaha da iyi olcak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?