Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok canım ya herşeyi biliyo kadının bilmediği birşey yok herşey gözünün önünde oluyor ona rağmen böyle yapıyo :))
Canım anne kalbi işte yani sadece retro zamanı tartışıp sonra düzeliyosa umut olabilir kuzum bilemedim ama seni mutlu edip sana iyi gelicekse barışın inşallah

Canım anne kalbi işte yani sadece retro zamanı tartışıp sonra düzeliyosa umut olabilir kuzum bilemedim ama seni mutlu edip sana iyi gelicekse barışın inşallah
Retroları takip edemiyorum artık yaaa lanet olsun merküre Hayırlısı demekten başka bir yol yok canım :)

Cnm 36 saat hicbir sey yemeyecek misin, tek ogun mu yiyeceksin? Biz seninle 1,2 yil once ayni takimdaydik sanki. O zaman kucuk bebegin vardi yanlis hatirlamiyorsam.
Evet hiç yemek yok canım. Hatırlayamadım ben 6 da mıydık 13 te mi 12 de mi geziyorum ben devamlı

Evet hiç yemek yok canım. Hatırlayamadım ben 6 da mıydık 13 te mi 12 de mi geziyorum ben devamlı
Cnm 13 deydik ama free listedeydik sanirim, ben de unuttum ama isimden, profil resminden hatirladim. Hatta yanlis degilse 4 evladin var sanirim.
Hic yemek yoksa baya bir zor olmali, ben 1 gun su orucu yapayim demistim aksama kadar zor dayandim.

Olsun canım. Seninki açlık orucu gibi olduğu için birazcık enerji vermiştir kahve
Çok güzel bir menü canım
Bol eksiler inşallah

Cnm 13 deydik ama free listedeydik sanirim, ben de unuttum ama isimden, profil resminden hatirladim. Hatta yanlis degilse 4 evladin var sanirim.
Hic yemek yoksa baya bir zor olmali, ben 1 gun su orucu yapayim demistim aksama kadar zor dayandim.
Evet 4 kuzu var :))
Su orucu nasıl oluyor. Sadece su mu içiliyor. Bunda iftara kadar su da yok bakalım nasıl olacak Pazartesi denicem

Evet 4 kuzu var :))
Su orucu nasıl oluyor. Sadece su mu içiliyor. Bunda iftara kadar su da yok bakalım nasıl olacak Pazartesi denicem
Evet sadece su ve mineral kaybi icin himalaya tuzu vardi sanirim. Water fasting yazinca youtube da yapan bir suru kisi cikiyor 1 hafta, 2 hafta yapabilenler var.

canım esas listeye gircem gibi ama ötesini bilmiyorum
senin 2 kg olcak mı kuzu
Yok canım 2 kilo olmaz muhtemelen çünkü o 1,5 kilo olduğu an sadece sabah yiyodum sonrası yoktu baya bildiğin tek öğün gibiydim yiyemiyodum ama bugün biraz daha düzeldi

Şuanki psikolojimden ötürü dengesiz ve kötü bir beslenme durumum var kimseye kötü örnek olmamak adına hemde şuanki ruh halimi bilmeyenler benim farklı bir diyet yaptığımı sanmasın yanlış olmasın diye bir kaç gündür menü paylaşmıyorum kaptanım Cherry Mom

Yok canım 2 kilo olmaz muhtemelen çünkü o 1,5 kilo olduğu an sadece sabah yiyodum sonrası yoktu baya bildiğin tek öğün gibiydim yiyemiyodum ama bugün biraz daha düzeldi
Good good very very good canım sen iyi ol da iştahsızlık da sağlıklı değil zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…