- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #394.741
Eline sağlık canım
Canım sen de benim gibi dünkü spor hedeflerini tamamlamamışsınSabah
Haşlanmış yumurta
Avokado
Peynir
Zeytin
Domates salatalık
Ara (aslında öğle yemeği gibi düşünüyorum bunu)
1 yulaf bar
2 tane glutensiz biscotti
Sade Türk kahvesi
Akşam
Fırında tavuk 1 tane
4 kaşık falan bulgur pilavı
(dünden kalanlar)
Ayran
Ara
Çay
2 tane glutensiz biscotti
Spor
Yarım saat yürüyüş
250 zıp
Cherry Mom YaparsinMinii
Günaydın Kızlarr
ben yaparsam 6bin adım yapıcam sadece kuzumKızlar bugün spor yapmayı düşünen var mı
Tartıya olumlu mu yansır olumsuz mu yansır yapsam mı bilemedim
Hafif spor yapabilirsin canımKızlar bugün spor yapmayı düşünen var mı
Canım hafif bir şeyler yapabilirsin geçe bırakmadan. Ben düşünüyorum yapmayıKızlar bugün spor yapmayı düşünen var mı
Menü yazmaya alıştın artık bence içerik artsada devamı gelir10 yıllık yarışma hayatımda ilk defa arka arkaya menü yazıyorumtek öğün olunca zor gelmiyor eskiden yaz yaz bitiremezdim
Eline sağlık Reyyanımm
Oyyy kuzum gecenin yarısında yapmış
Canim yuruyus tarzi leslie fln yapabilirsin bende leslie yapmayi dusunuyorum bugunKızlar bugün spor yapmayı düşünen var mı
Kaptancım kandil simitlerini bugün alıp yarın yiyoruz değil miGünaydın kızlar
Regaip kandiliniz mübarek olsun
Babam dün ameliyat oldu kuzum biz de tabi hastaneyle mekik dokuduk. Kızım da 1 hafta öncesine göre daha iyi ama her gece iki yatakta yatıp 4_5 kere uyanıyorum migren de başladı şükürseyrekyagmur kuzum sen naber? kızın nasıl oldu? :) baban napıyor
@Namaria canısııım aşk kuşum ayrıldın mı iş yerinden :)
Kaptancım kandil simitlerini bugün alıp yarın yiyoruz değil mi
Geçmiş olsun kuzum. Allah şifa versin. Kızına sevindim. Daha da iyiye gidecek inşallahBabam dün ameliyat oldu kuzum biz de tabi hastaneyle mekik dokuduk. Kızım da 1 hafta öncesine göre daha iyi ama her gece iki yatakta yatıp 4_5 kere uyanıyorum migren de başladı şükürşükür gene de bugüne sen naislsin hatunn
Çıktı sabah şükür iyi balım sağolasın
Geçmiş olsun kuzum. Allah şifa versin. Kızına sevindim. Daha da iyiye gidecek inşallahŞimdi nasıl babanın durumu
Sagol canim. Bu aralar gercekten cok duzenli besleniyitum. Insallah az da olsa eksi gelirim yarinaCanim menun cok saglikli cidden bu hafta baya iyi geliyosun suda cok guzel zaten emziriyosun hadi bakalim yarin son 1 gun kaldi cumayaiyi geceler canim siz uyumaya devam edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?