Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yap yap kalk yap hadi ortim
Bende yapmayayım dedim baktım 13 bin adım yeter ama sonra dedim markete gittin oraya gittin o spor sayılmaz oğlumu uyuttum yaptım şimdi gidip mutfağı toplayacam
Canim biraz ders calistim simdi yapacagim spor
Bide bir tatlı geldi Diyarbakır dan gemide meşhur yerinden ama yemedim çok severim Cuma’ya saklıyorum umarım kötü olmaz o zamana kadar
Buranin tatlilari cok guzel olur hic bulasma yoksa bitirmeden duramazsin

Canim menun cok saglikli cidden bu hafta baya iyi geliyosun suda cok guzel zaten emziriyosun hadi bakalim yarin son 1 gun kaldi cumaya iyi geceler canim siz uyumaya devam edin

Canım o dediğin alıç sirkesi olur mu acaba
Sabah içmek için yoksa o doğal değil mi

Canim biraz ders calistim simdi yapacagim spor

Buranin tatlilari cok guzel olur hic bulasma yoksa bitirmeden duramazsin

Yok yok yemiyorum
Ama gidip gelip eşime kızlara bitir meyim payımı ayırın Cuma’ya diyorum
Oğlum 3 gündür bakıcıya gidiyor onun için zor olacağını düşünmüştüm ama benim için daha zor oluyor

Ben yatayım hepinize iyi geceler

Nurccum menülerin harika çok iyi bir - getireceğine inanıyorum bu hafta. Harika gidiyorsun, keşke bu kadar sınırlayabilsem ben de, darısı başıma!

Esra’cım haklısın ama ben gerçekten buhranlı dönemimdeyim yine... Maalesef spor yapamıyorum. Hele bu dönemde aşırı huzursuz ve gergin oluyorum. Üstüne bir de spor yapamıyorum.

AA çok iyi canım Hedef60kgolmak cım da önermişti bhenüz alamadım o jeli ama aklımda.
İyi geceler canım
Cansın kaptanım

Benim de tansiyonum düşüktür canım ama biz ailecek öyleyiz annem babam kardeşlerim 10/6 olur genelde ya da 11/6. Uzun yaşayacağıma yoruyorum ben
Ay lahanadan hemide
Deniyciğimm canım
Canım o dediğin alıç sirkesi olur mu acaba
Sabah içmek için yoksa o doğal değil mi
Üstünde yazdığına göre hiç katkı yok içinde canım. Ben de bu sabah onu içtim. Normalde doğal elma sirkesi içerdim. Alıç biraz ağır geldi sanırım. Yarın suya katıp içeceğim. Ama ev yapımı olsa tabiiki daha iyi olur ben yapmıştım evde ama bir tuhaf oldu sanki güvenip içemiyorum

Şimdi bende gitcem 1000 zıplayacağım yarım değil ama tam dikkatini çekerim

250 / 250 şıp diye biter

Sana iyi geceler canım ama bize sabahlar olmasın daha kescez
Nee 250 250 miii Ben ilk 20şer sonra 30ar ancak yapabildim bi seferde Artık 500 ü tamamlamak nasıl zor oldu siz hesap edin Kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…