- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.671
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #394.841
Sağol kuzmBegonya2 menün çok güzel canım sahurda da yumurta falan yesen seni çok güzel akşama kadar tutar. Olacak kuzum maşallah diyeyim
Ay kuzum kalp kalbe karsiymis geneOyy kuzu bugünden beri aklımdaydın benden önce yazdınAllah kolaylık versin kuzum. hoş gelmiş anneciğim. Selamlarımızı söyle. Belki yarın benden de bir mezuniyet haberi gelebilir yani nasip
Menün çok güzel canım Suyu az içmeseymişsn iyimiş inşaAllah tutmaz vucudun18 şubat perşembe
Sabah
12.00
Mantarlı biberli omlet çok çok az yaglı 1 yumurtadan
2 parmak peynir
6-7 minik yeşil zeytin
Salatalık ve domates
Roka tere
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kupa kahve
Ara 17.00
1 elma orta boy
2 tam ceviz
1 bardak sütlü filtre kahve
Akşam 20.00 (dersim geç bitiyor)
Dünden kalan lahana noodle
2 yk süzme yoğurt
1 parmak çeçil peyniri
Bugün spor yok
Su çok az içebildim
Begonya2
Bakamadim canim bugun pek tadim yok. Haftaici iyi sabrettin guzel de bi eksi gorursen yarin hakettin demektirNikinik ortim hiç uğramadın mı bu gün iyimisin?
Benim yemek ders çocuklar derken gün bitti
Yarına yiyeceklerde birik ti
Allah kabul etsin canımPersembe
Oructum bugun sahur yok
Iftar
1 kase tavuk corbasi
1 tabak karnabahar kavurmasi yogurtlu
2 kofte
Su az spor yok
Cherry Mom @_Reyyan hawar
Ictim canim cay da ictim ama 24 saatlik acliktan sonra bu yemek beni cok rahatsiz etti keske corba icip kalksaydimAllah kabul etsin canım
Gayet güzel bir menü
Şimdi yatana kadar biraz su içsen iyi olur
Canım en geç 16.00 da bildirebilirsinizCherry Mom kaptanım yarın oruç olacak olanlar kilosunu nezaman bildircek?
Tamam kaptanımCanım en geç 16.00 da bildirebilirsiniz
Ben de canlı dersten sonra biraz spor yapıp hemen yazıcının başına geçtim. Yarın için öğrencilere derslerde kullanacağım konu anlatımı,soru filan çıkardım. Az önce bitti çok şükür fotokopilerSpora çok odaklanamadım bu hafta canım
Evet ders çalışıyorum instagramda takılıyorum mola verirken kkya akşamları daha rahat giriyorumsen naptın
Sorma Canım bugün nelerle mücadele ettim masada bir bilsen. Yarına sakladım hepsiniAy baya az yemişsinacıkmazsın inşallah
Kolay gelsin canımmiyi akşamlar canım aynen işleri toparlamaya çalışıyorum koli moddayım annem de geldi yardıma çok şükür yarına mezuniyet de geldi inşallah daha ne isteyim
hepinizin kandili mübarek olsun canlar aklımdasınız umarım herkes iyidir.
telaşe ev bulma nakliye düzen kurma işlerinden sonra 3. mezuniyete bomba gibi geleceğim inşallah
Tmmdır canımTamam kaptanımyarın ozaman 15.30 16.00 arası bildirim yaparım
Biz Manisalılar gevreği simit olarak biliyozSabah
Gevrek
Öğlen
Mistik chai
Yulaf bar
Ara
2 kare bitter
Kahve
3 dilim portakal kurusu
Akşam
Pırasa
3 kaşık haşlanmış salçalı patates
Spor
30 dk yürüyüş
YaparsinMinii Cherry Mom
Çok şükür canım öğleden sonra hafif bir baş ağrısı geldi şimdi gittide geldim buralara devam edecek diye korktumİyiyim şükür kuzumsen nasılsın
Caydırma politikaları bunlarama ben ikna oldum bak yemeyeceğim
2 simit için o kadar kalori almaya değmez
Ayy simit yerim daha iyi.Annem olsa içine ne koydukları belli değil yeme yavrum derdi. Anne sözü dinleyelim.
Yaa değil mi küçücük kupkuru şey ne olacak dersiniz garip bazı şeyler gizli kilo gerçekten kızlarOfff onu yiyene kadar daha cok sevdigim tatli tarzi pasta fln yerim daha iyi
Aynen canim biraz huzun var arkadaslarimdan ayrilicam diye hepsiyle ayri ayri aglastikKolay gelsin canımmşimdi gidilen yer güzel olunca toplanmak bile keyiflidir
Teşekkür ederiz seninde kandilin mübarek olsun canım
Doğru oruçtan sonra yemek insanı rahatsız ediyorIctim canim cay da ictim ama 24 saatlik acliktan sonra bu yemek beni cok rahatsiz etti keske corba icip kalksaydim
İnsan tabi hüzünleniyor ama yeni bir başlangıçta güzelAynen canim biraz huzun var arkadaslarimdan ayrilicam diye hepsiyle ayri ayri aglastik
Ama kapisini kapatinca herkes yalniz o yuzden Adana bana iyi gelecek insallah
Sen nasilsin kaptanim
Olsun o kadarcık Allah kabul etsin canımSağol kuzmSahursuz daha rahat tutuyorum elhamdülillah
Menüyü yazdıktan sonra 2 kare çikolata yedimoruçtm ya çok canım istedi
Bugün çok ödemliydim canım bilmiyorum su da canım istemedi bugün böyle oldu :) umarım yarına 500 gr vermiş olurumMenün çok güzel canım Suyu az içmeseymişsn iyimiş inşaAllah tutmaz vucudun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?