Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen canim biraz huzun var arkadaslarimdan ayrilicam diye hepsiyle ayri ayri aglastik
Ama kapisini kapatinca herkes yalniz o yuzden Adana bana iyi gelecek insallah
Sen nasilsin kaptanim
Eminim orda da güzel arkadaşlıklar edinmişsindir ama aile başka güzel olacak inşallah canım

Bende iyiyim canım bugün yorgunum biraz yatacağım yarının listesini hazırlayayım dedim bu haftayı da bitirdik şükür yarın 3 mezuniyet birden mi geliyor acaba takıma çok heyecanlı bakalım

Cağnim çıtır kizlaaaar ben bı süre buralarda da listede de yokum ilk rutinimi olusturdugum da geleceğim umarım hepinizi hedeflerinizde görürüm kendinize iyi bakın
yokluğumda hamurları az yeeeea ama bakk

Seni seviyoruz Aysuncum bombaaaa gibi geleceğine inanıyorum

yokluğumda hamurları az yeeeea ama bakk

Seni seviyoruz Aysuncum bombaaaa gibi geleceğine inanıyorum
Ah kaptanım nasıl da sarilcagim şeyi bilir inşaallah yapicam basaricam bu zaafımi.kirmayi bende siziii Cook seviyorumm geleceğim buralara geri bekleyin beni anacığıımm

Canım bacaklarda incelmek olmuştu daha önce ama o zaman deli gibi zipliyordum şimdi öyle etki eder mi bilmiyorum.tatil sonrası düzende zorlanıyoruz halledince ben de ekleyeceğim sporları insallah
Bayılıyorum menülerinde
Orticim hu hu nerelerdesin. Durumlar nasıl canım
S Suskunhanim
Balım yorgunluktan bitmek uzereyim yatmadan bı gireyim dedim.Tim gün yediklerimi minik bı deftere not etmiştim bulamıyorum,ekran görüntüsü atıp rahat edecektim güyamenümü yazıp yatacağım sen nasilskn?

Ellerine sağlık canım

Bugün çok ödemliydim canım bilmiyorum su da canım istemedi bugün böyle oldu :) umarım yarına 500 gr vermiş olurum
Ben de bütün gün ayakta olduğum için sanırım ayaklarım ellerim şişti. Maydanoz kaynattım limon sıktım 500 ml içtim. Sabaha giderler inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…