- 23 Mart 2016
- 29.831
- 90.277
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #394.861
Eminim orda da güzel arkadaşlıklar edinmişsindir ama aile başkaAynen canim biraz huzun var arkadaslarimdan ayrilicam diye hepsiyle ayri ayri aglastik
Ama kapisini kapatinca herkes yalniz o yuzden Adana bana iyi gelecek insallah
Sen nasilsin kaptanim
Teşekkür ederiz canım seninde kandilin mübarek olsunkızlar bugün aşırı yoğun ve tempolu bir gündü hiç giremedim buraya kusura bakmayin hepinizin regaip kandilini kutlarım iyi geceler
Cağnim çıtır kizlaaaar ben bı süre buralarda da listede de yokum ilk rutinimi olusturdugum da geleceğim umarım hepinizi hedeflerinizde görürüm kendinize iyi bakın
Tamamdir kaptanimMehfam Nikinik canlarım
Aysun bir süre dinlecek kafa izni aldıseyrekyagmur i listelerinizden çıkartabilirsiniz şimdilik
Ah kaptanım nasıl da sarilcagim şeyi bilir inşaallah yapicam basaricam bu zaafımi.kirmayiyokluğumda hamurları az yeeeea ama bakk
Seni seviyoruz Aysuncum bombaaaa gibi geleceğine inanıyorum
Canım bacaklarda incelmek olmuştu daha önce ama o zaman deli gibi zipliyordum şimdi öyle etki eder mi bilmiyorum.tatil sonrası düzende zorlanıyoruz halledince ben de ekleyeceğim sporları insallahAhh canım. Rabbim gönlünü ferahlatsın inşallah.Hayırlı değilse de hiç dönmesin. Ya da hayırlı olarak dönsün diyelim. Hayat zaten zorluyor insanı. Kötü ilişkiler iyice çekilmez yapıyor. Şöyle gönlüne göre yakışıklı anlayışlı merhametli bir eş nasip etsin rabbim
Kuzum yoğunsun. Kolaylıklar dilerim.
Bu zıp olayını hiç yapmadım ben. Acaba daha çok hangi bölgelere yönelik incelme sağlıyor
Ben de kendine bir aylık tabata programı yaptım. Bu hafta dörk kez ekledim sporuma. Haftaya 5 kez eklemeye çalışacağım. Bir ay sonra bakalım ne olsun. Göbüşüm incelsin azıcık
Canım ben de hep sağlıklı hale getirmeye çalışıyorum oğlum için. Paylaş canım. Fikir olsun bize de
Bayılıyorum menülerinde18 Şubat Perşembe (kabak detoksu)
12.00
2 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, bol maydanoz
Ara
3 günkurusu, yarım ayva, sade Türk kahvesi
17.30
Baharatlı, yoğurtlu, cevizli, maydanozlu kabak salatası
Su: 3 e tamamlarım
1 kupa yeşil çay
Spor: 30dk leslie + 8dk tabata
Toplam 95 puan
Cherry Mom Mehfam S Suskunhanim
Balım yorgunluktan bitmek uzereyim
Ellerine sağlık canımYarınki listemiz kızlar
Herkesten fotoğraflı bildirim beklerim
Nick + 19.02
***5.Takım 714. Etap ***
Namaria (80,6/
Belmayne (67,2/
hawar (67,7/
nikinik (78/
nnurc (61,20/
Yarimuhendis (53,4/
Suskunhanim(57,2/
balpamuk(68.1
Tempus (71,5/
DeryaOnDiet(76,65/
azaydidem(74
Ummhnisa ( 77,5/ ) 710.etapta 77.5 kg ile izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 4 e bölündü.
5.takim ortalaması: %
Alt liste:
Amor-a (53.3 / mezun üye.
muhursuzpusula(85,8/ yeni üye başlangıç tarihi 08.01.21 başlangıç kg 88 hedef kg 65
Pain Killer(59.1/)707.etapta 58.1 kg ile izne ayrılan üye geri döndü.
Birsevgi (77,7/ 681.etapta 71.9 kg ile izne ayrılan üye geri döndü
SanSebastianCheesecake(65.9/)707.etapta 65.5 kg ile izne ayrılan üye,eski nick amatordiyetci
L O L ( 82,7/) yeni üye başlangıç tarihi 04.02.21 başlangıç kg 85.5 hedef kg 68
Kendinin en iyi hali ol (67/ ) yeni üye başlangıç tarihi 11.02.21 başlangıç kg 67 hedef kg 53
Anka ( 73,8/ ) 661.etapta 67.3 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye
UcurtmaAvcisii ( 72,3/ yeni üye başlangıç tarihi 15.02.21 başlangıç kg 72.3 hedef kg 60
Mathilda03( 72/ yeni üye başlangıç tarihi 15.02.21 başlangıç kg 72 hedef kg 55
Just a perfect day (71,2/ ) 663.etapta 64.7 kg ile izne ayrılan üye
canım sen de mi mezuniyetAh kaptanım nasıl da sarilcagim şeyi bilir inşaallah yapicam basaricam bu zaafımi.kirmayibende siziii Cook seviyorumm geleceğim buralara geri bekleyin beni anacığıımm
Tüh yarın tartı günü ya kötü olmuş inşaAllah daha ödem olmazsnBugün çok ödemliydim canım bilmiyorum su da canım istemedi bugün böyle oldu :) umarım yarına 500 gr vermiş olurum
Ben de bütün gün ayakta olduğum için sanırım ayaklarım ellerim şişti. Maydanoz kaynattım limon sıktım 500 ml içtim. Sabaha giderler inşallah :))Bugün çok ödemliydim canım bilmiyorum su da canım istemedi bugün böyle oldu :) umarım yarına 500 gr vermiş olurum
Maşallah balım ❤Günaydın arkadaşlar hayirli cumalar
Gecen cuma 80.6
Bu cuma 79.1
Fark 1.5
Yuzde 1.861
Eki Görüntüle 2785821
Cherry Mom kaptanim 2. mezuniyeti alayim insallah
belmayne kuzum kalbin temizmis gene bak sözüm de vardi sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?