Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Biraz kilo verseydim kendimi odullendirmek icin bir dilim yerdim diyetisyen bir ara ogun niyetine yiyebilirsin demisti. Ama simdi bile gitmiyor ki bir de yesem arti filan gelirim. Bilemedim

Kaptanim ayiptir sormasi boyun kac ya ben hedefe 69 yazdim ama 50ler havalarda ucusuyor 69lada mezun olunur mu bilemedim hoc o kilolara inemedigim icin Hafiften yaklasinca acaba 69 cok mu diye dusunmeye basladim Cherry Mom
1.63 canım sen uzundun ama değil mi ? 69 a gelince kendine şöyyle bir bakarsın olmadı hedefi düşürmek kolay

Canım gözün aydın. 60 ta takıldım diyordun. Demek ki aştın barajı

Yaa ben de 82 yle başladım biliyorsun ve hedefim 60 ın altı. Sen 59 deyince gözlerim yıldız yıldız oldu
Aynen canım sende 82 tayfasından
Yeşilcay + sporu arttırmak gerekiyormuş valla yoksa yediklerimde pek birşey değiştirmedim

Nikinik bunlar da senin için tebrik ederimmmm emeklerine sağlık

Yaaa tesekkur ederim utandim
1.63 canım sen uzundun ama değil mi ? 69 a gelince kendine şöyyle bir bakarsın olmadı hedefi düşürmek kolay
1.70 kaptanim benim boyum ama 69u sadece cikarken gordum sene bilmem kac su gördüğümüz binalar tarlaydi tapandi gonlumden 67 geciyor ama 69 cabuk inersem revize ederiz hedefi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…