- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #395.061
-0,850 harika canım tebrikler
Bak biraz üstüne düştün olduuu devammmmm
Biraz kilo verseydim kendimi odullendirmek icin bir dilim yerdimCanim pamukum uzme kendini oluruna birak cokmu stres yaptin acaba stresde kilo yapar hastaligin ne biomiyorum ama kesinlikle dktra danismanda fayda var
Evet kaptanim 3 gundur anca gitti
Evet yaa bidaha gormem insallah ama bugun biraz kacirdim
Bence bu hafta kesin birakicaksin canim inaniyorum ben sana aynen devam bu hafta cok iyidin canini sıkmabende 3 gundur gr gitmiyodu bgun ilk defa 400 gr gitmis cunku dun sabittim 3 gundurde spor yapiyorum dikkat ediyodum insan illaki gr da olsa eksi gormek istiyo motive ediyo ama stres yapmayip daha da asilmak lazim artik buna inaniyorum
Demis ve kan eksikligide diyette cok onemli canim depresyona bile sokuyo insani oyuzden takviye almakta fayda var canim
Ya masallah kaptanim kac ayda verdin bu kadr
Tarif cok guzel canim denemek lazim tesekkur ettkmbu arada keske 1 dilimde olsa yeseydin (sey ben yedimde bazi cıslardan senide yanıma cekmeye calismiyorum sakin yanlis anlama )
1. Olmamiza cok sevindimmmm sonunda basardik kizlar bu gece parti var1.olduk kızlar
üstelikNikinik de 1.
üstelikHedef60kgolmak i de ekledi im son anda daha ne olsun harikasınız
Ay neredeler hani korkutma beni bir daha bakayım1. Olmamiza cok sevindimmmm sonunda basardik kizlar bu gece parti var
Ama ben niye birinci oldumki yuzde 4ler 5ler 6lar nereye gitti
Her hafta en az iki tane oluyordu biri mezun oldu biri kalmistiAy neredeler hani korkutma beni bir daha bakayım
Yo yo bu sefer sana yaklaşan bile yok maşallahHer hafta en az iki tane oluyordu biri mezun oldu biri kalmisti
Ne oldu kuzuuuuEee noldu şimdi
Amin kızlar inşallah daha iyisini yaparsınız benim sporlar çocuktan dolayı hep gece yarılarına kaldı faln .. zor oldu ama önemli olan odaklanmakOff çok iyi darısı hepimizin başınaa
1.63 canım sen uzundun ama değil mi ? 69 a gelince kendine şöyyle bir bakarsın olmadı hedefi düşürmek kolayKaptanim ayiptir sormasi boyun kacya ben hedefe 69 yazdim ama 50ler havalarda ucusuyor 69lada mezun olunur mu bilemedim hoc o kilolara inemedigim icin Hafiften yaklasinca acaba 69 cok mu diye dusunmeye basladim Cherry Mom
Aynen canım sende 82 tayfasındanCanım gözün aydın. 60 ta takıldım diyordun. Demek ki aştın barajı
Yaa ben de 82 yle başladım biliyorsun ve hedefim 60 ın altı. Sen 59 deyince gözlerim yıldız yıldız oldu
Yaaa tesekkur ederim utandim
1.70 kaptanim benim boyum ama 69u sadece cikarken gordum sene bilmem kac su gördüğümüz binalar tarlaydi tapandi1.63 canım sen uzundun ama değil mi ? 69 a gelince kendine şöyyle bir bakarsın olmadı hedefi düşürmek kolay
HaDiğer gruplar atmamış listelerini de
Olmaz ama böyle ben sabahın 7sinden beri sonuçları bekliyorum kardeşim shshshsjsnbsbsHa
Hep öyle son dakikabende duruma göre SanSebastianCheesecake i ekleyeceğim diye ağaç oldum bekle bekle
Fırına verincede güzel olurKendime çok acayip bi bomba yaptım
İçinde kuru kayısı, kuru üzüm, kuru incir,hurma,yulaf ezmesi falan var top top yaptım tadına bile bakmadım direkt dolaba koydum günde 1 veya 2 günde 1 yerim accık accık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?