- 11 Şubat 2021
- 1.484
- 5.651
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #395.081
Ben gece seviyorum kaptanımAmin kızlar inşallah daha iyisini yaparsınız benim sporlar çocuktan dolayı hep gece yarılarına kaldı faln .. zor oldu ama önemli olan odaklanmak
Ayy evet hele sen sabah ezanıyla bildirim yapan biri olarak ahahahaOlmaz ama böyle ben sabahın 7sinden beri sonuçları bekliyorum kardeşim shshshsjsnbsbs
Bu biraz yumuşak kıvamlı oldu balımFırına verincede güzel olur
Granola gibi
Ayşegül Çoruhlu gece dinlenilir gündüz çalışılır der sabahın erken saatlerinde tavsiye eder. Benim de geceye kalıyor genelde :))Ben gece seviyorum kaptanım
Yaa iyi Ozamn ben akşam film izlemek kitap okumak falan isterdim onları biraz azalttım işte :)) hepsi birden olmuyor işte hayat :)Ben gece seviyorum kaptanım
Ya ben hiç sabah insanı degilim biliyor musunuzAyşegül Çoruhlu gece dinlenilir gündüz çalışılır der sabahın erken saatlerinde tavsiye eder. Benim de geceye kalıyor genelde :))
Evet gündüz yağ yakımı daha fazla oluyormuşAyşegül Çoruhlu gece dinlenilir gündüz çalışılır der sabahın erken saatlerinde tavsiye eder. Benim de geceye kalıyor genelde :))
Degil mi çok fazla yapılacak şey var misal benim alışveriş poşetlerde duruyor yerleşmesi gerekYaa iyi Ozamn ben akşam film izlemek kitap okumak falan isterdim onları biraz azalttım işte :)) hepsi birden olmuyor işte hayat :)
sağol canımMasallah canim yuzden super
ekledim canım çok sağolYüzdenle haftaya hedefini de yazsaydın ya canımbu arada sonuç çok iyi maşallah
sağol canımTebrik ederim şekerim
Hoşbulduum aşkım siz gittiniz ben geldimmKuzum tebrik ederim.Hoş geldin listeye tekrar
sağol cnm ben de seni daha çok tebrik ediyorummTebrikler ortim
sağol aşkımHepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum mezunlara hayırlı olsun inşaAllah rahatça korurlar kilolarını
esas sen uçmuşsunnnn aşırı tebrik ederimmmm tartılmamak da yarıyor galibaKizlar hepinizi tebrik ederim bu hafta takim ucmusemeginize saglik
heheheheheYok kuzum mezun olamamış yaramaz öğrenciyim benizin gibi şöyle sağlık çocuk iş üçlemesini oturttugumda döneceğim
Gorusucez kuzum inşaallah tez vakit gelicemsizi seviyorum bende
Ayyyyyy yes yes yes takıma tekrar giriş kutlamam da olduu mezuniyet kutlamam da birkaç aya olur inşallahhh1.olduk kızlar
üstelik @Nikinik de 1.
üstelikHedef60kgolmak i de ekledi im son anda daha ne olsun harikasınız
vallahi çok şaşırdımmm 6. takım hep uçuyodu biri kuş olup uçtu demekkYo yo bu sefer sana yaklaşan bile yok maşallah
ivitttt listelere giriş yaptım cnm top 20
harikaKendime çok acayip bi bomba yaptım
İçinde kuru kayısı, kuru üzüm, kuru incir,hurma,yulaf ezmesi falan var top top yaptım tadına bile bakmadım direkt dolaba koydum günde 1 veya 2 günde 1 yerim accık accık
O zaman mutlaka sabah mucizesi kitabını okumalısınız:))Ya ben hiç sabah insanı degilim biliyor musunuz
Dimi yaaaaYani namaria var işte kız teeee nelerden düştü7 lere geldi şimdi maşallah
O zaman haftaya seni göreceğiz ilk üçteivitttt listelere giriş yaptım cnm top 20
Kimin ortisiiiiii buuuuuuğğğğğyarimuhendis ciğimm bu haftaki ortaklığın için çok teşekkür ederim, büyük bir zevkti benim için umarım sende benden memnun kalmışsındır
Hoşbulduk tekraar kapticimmmNamaria belmayne Monica_ kızlar özveri ve gayretinizle mezuniyet kilonuza eriştiniz tebrik ediyorum
belmayne alt listede kilo korumaya devam ediyor
Namaria 3.mezuniyet için taşınma sonrası gelecek
Monica_ canım mümkünse sende koruma döneminde burda bizlerle kal ilk haftalar inan kilo çabuk geri geliyor çok titiz olmak gerek dikkat et canım
ummhnisa
Hedef60kgolmak yeniden listeye hoşgeldiniz canlar mezun olmadan bırakmak yok
Begonya2 senin içinde liste hayırlı olsun canım
balpamuk pamukcum alt listeye geçtin ama hâlâ bizlesin unutma menü yazmaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?