Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ahh Kaptanım bayılıyorum size, cansınız Sonuna kadar katılıyorum. Hafiflemek güzel şey.. ister -200gr ister 1 kg olsun.. yeter ki bunu severek yapalım
Sağol canım
Bugün bir diyetisyen dedi bayıldım
Diyete başlarsınız İlk hafta hafta 3 kilo verirsiniz ooo ne güzel kilo verdim dersiniz .. 2.hafta olur 250 gram verirsiniz ehh bu iş olmuyor hiç kilo veremedim derseniz dedi halbuki ilk hafta su ve ödem verdiniz 2.hafta yağ verdiğiniz düşünün ki bir paket margarin 250 gram vücuttan çıktı gitti az mııı

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 714. ETAP TAKIM DERECELERİ

1. (5.TAKIM) ==> % 0,972

2. (6.TAKIM) ==> % 0.970

3. (4.TAKIM) ==> %0,962

BİREYSEL DERECELER

1. Nikinik ==> % 3,077 ==>5.TAKIM

2. Mucizemsn ==> %2.749
==>6.TAKIM

3. Natsume ==> %1,940 ==>10.TAKIM

ETAP SONUNCUSU

LAydLiNe ==> -1.657%==> 13. TAKIM

Vavvss kıran kırana bir mücadele olmuş
Nikinik tebrik ediyorum canım. Balkon konuşmasını bekliyoruz

ORTAKLAR
(19- 26 Şubat )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

İnşllah sana da faydası olur. Herkesin ilgi alanı farklı. Çok çok övülen bilmem kaç ödül almış kitapları da okudum. Eh işte hiç faydası olmadı diyemem ama bu çok iyi geldi bana:))
Bende çok severim kişisel gelişim :) en kısa zamanda edineceğim umarım güne erken başlamama katkısı olur :)

Bugün reglden şişen göbeğime bakıp ben de aynısını dedim çok uyumuyorum ondan mı az gidiyor acaba diye bile düşünmeye başladım, annemdeyken iyi uyuyordum çünkü yoksa sporu eksik etmemeye çalışıyorum menülerim de fena değil anlamadım
Yine çok güzel bir menücanim yeni ortiler belli olmuş,çok teşekkür ederim bu haftaki eslogin içinçok keyifliydi,iyi ki ortim olmuşsun

Kaptanım hadi hedefim 55.9 olsun, patron çıldırdı eğer hedefime ulasamazsam (regl olmazsam dışında tutuyorum ama hastalık gibi bı şey bak o3 gün geçti gelmedi kör olmayasoca) sonraki hafta her gün 2000 zıp sözü veriyorumkabul mu@emnis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…