- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #395.101
Tebrikler cnm, darisi basimiza1. Olmamiza cok sevindimmmm sonunda basardik kizlar bu gece parti var
Ama ben niye birinci oldumki yuzde 4ler 5ler 6lar nereye gitti
Wayyy kaptanım harikasın bende 85 le başladım ama senin kadar inemem herhalde ben 65lerede razıyım vallaben 82 ile başlamıştım :)) bugün 59 u gördümm
1.olduk kızlar
üstelikNikinik de 1.
üstelikHedef60kgolmak i de ekledi im son anda daha ne olsun harikasınız
Bu hafta takım harikaydı baksanıza 3 mezuniyet ve bireysel 1cilik var@Namariabelmayne Monica_ kızlar özveri ve gayretinizle mezuniyet kilonuza eriştiniz tebrik ediyorum
belmayne alt listede kilo korumaya devam ediyor
@Namaria 3.mezuniyet için taşınma sonrası gelecek
Monica_ canım mümkünse sende koruma döneminde burda bizlerle kal ilk haftalar inan kilo çabuk geri geliyor çok titiz olmak gerek dikkat et canım
ummhnisa
Hedef60kgolmak yeniden listeye hoşgeldiniz canlar mezun olmadan bırakmak yok
Begonya2 senin içinde liste hayırlı olsun canım
balpamuk pamukcum alt listeye geçtin ama hâlâ bizlesin unutma menü yazmaya devam
Vuu boy da boymuş yani maşallah kuzumYaaa tesekkur ederim utandim
1.70 kaptanim benim boyum ama 69u sadece cikarken gordum sene bilmem kac su gördüğümüz binalar tarlaydi tapandigonlumden 67 geciyor ama 69 cabuk inersem revize ederiz hedefi
Çok güzel canım. Oh kahvenin yanına sağlıklı arkadaşKendime çok acayip bi bomba yaptım
İçinde kuru kayısı, kuru üzüm, kuru incir,hurma,yulaf ezmesi falan var top top yaptım tadına bile bakmadım direkt dolaba koydum günde 1 veya 2 günde 1 yerim accık accık
Oyy kuşum burdayım tabi gidemem bir yere.sağol canım
ekledim canım çok sağol
sağol canım
Hoşbulduum aşkım siz gittiniz ben geldimm
sağol cnm ben de seni daha çok tebrik ediyorumm
sağol aşkım
esas sen uçmuşsunnnn aşırı tebrik ederimmmm tartılmamak da yarıyor galiba
hehehehehetamam cnm çok bekletme e mi
Ayyyyyy yes yes yes takıma tekrar giriş kutlamam da olduu mezuniyet kutlamam da birkaç aya olur inşallahhh
vallahi çok şaşırdımmm 6. takım hep uçuyodu biri kuş olup uçtu demekk
ivitttt listelere giriş yaptım cnm top 20
harika
Herkesi de ayrı ayrı tebrik ediyorum canlarım güzellerim
Ay bir buruk oldum kaptanım.@Namariabelmayne Monica_ kızlar özveri ve gayretinizle mezuniyet kilonuza eriştiniz tebrik ediyorum
Monica_ canım mümkünse sende koruma döneminde burda bizlerle kal ilk haftalar inan kilo çabuk geri geliyor çok titiz olmak gerek dikkat et canım
ummhnisa
balpamuk pamukcum alt listeye geçtin ama hâlâ bizlesin unutma menü yazmaya devam
Tabiiki devam kuzum 60 ın altını görene kadar inşallahHoşbulduk tekraar kapticimmmaynen mezun olmadan gitmek yok bu arada benim mezun olacağım kilo kaç ki
Monica_ hayırlı olsun tatlım
@Namaria kuşum Adanaya taşınman yeni işyerin hayırlı olsun tekrar bekliyoruz seni cnm
belmayne cim sana da tebrikler tekrar aşkım ,darısı bu yolda devam eden bizlere ama gitmiyorsun neyse kiii
Not alayım :) inşAllah okurumO zaman mutlaka sabah mucizesi kitabını okumalısınız:))
ORTAKLAR
(12- 19 Şubat)
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
belmayne S Suskunhanim hawar Nikinik yarimuhendis Tempus Monica_ balpamuk azaydidem DeryaOnDiet muhursuzpusula Hedef60kgolmak Begonya2 @Kendinin en iyi hali ol Anka Pain Killer @UcurtmaAvcisii @birsevgi
DİPNOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
| S Suskunhanim | 1,838 |
|
| 3,963 |
|
| 3,128 |
|
| 0,475 |
|
| 0,737 |
|
| 2,308 |
|
| 2,654 |
|
| 2,505 |
|
| 1,924 |
Insallah canim azmedince her sey oluyorTebrikler cnm, darisi basimiza
Tesekkur ederim canimWayyy kaptanım harikasın bende 85 le başladım ama senin kadar inemem herhalde ben 65lerede razıyım valla
Bu hafta takım harikaydı baksanıza 3 mezuniyet ve bireysel 1cilik varNikinik canım harika ilerliyorsun tebrik ederim.
ORTAKLAR SONUÇLARI
En yüksek ortalamayı yapan ve +250 şer spor puanı kazanan ortaklarNikinik ve hawar tebriklerr kızlar
belmayne S Suskunhanim 1,838 hawar Nikinik 3,963 yarimuhendis Tempus 3,128 Monica_ balpamuk 0,475 azaydidem DeryaOnDiet 0,737 muhursuzpusula Hedef60kgolmak 2,308 Begonya2 Kendinin en iyi hali ol 2,654 Anka Pain Killer 2,505 YaparsinMinii birsevgi 1,924
Suyu biraz arttirmak lazım evet soğukta pek kyükleyemiyorum suda soğuk olduğu için hava biraz düzene girince artıyo otomatikman. Eve sen sakin bu şekilde beslenme yavruyu ac bırakma veriyosun çok güzel bir şekilde bu arada kendimi sartlayinca zayıflamaya her lokmada pişmanlık duyuyorum o yüzdende çok az yiyorum bendeki kötü hurda biraktimmida tam bırakıyorum kıtlık psikolojisine giriyo bünye durduramıyorum inş burada o yönümü torpuleyecegime inanıyorum acıktığını hissetdikçe instgramdan oncesi sonrası fotolarına bakıyorum sürekliHimm menulerini kontrol ettim da. Aksam harici pek birsey yemenissin 1 avuc leblebi veya 1er yumurta, 1 ceviz. Yani bu kadar iyi kilo vermen cok az kalori almana bagli. Ama cok da az su icmissin. Demekki yetiyor vucuduna.
Iradene hayran kaldim masallah. Tebrikler cok iyi kilo vermissin. Emzirmesem ben de az kalorili denerdim ama emzirince ne cok az kalorili ne de az sulu diyet yapamiyorum ne yazik ki.
Tekrar tebrikler canim
Kitabı bulamadım tam ismi nedir acaba :)O zaman mutlaka sabah mucizesi kitabını okumalısınız:))
Hocam ben yokum tabloda
ORTAKLAR SONUÇLARI
En yüksek ortalamayı yapan ve +250 şer spor puanı kazanan ortaklarNikinik ve hawar tebriklerr kızlar
belmayne S Suskunhanim 1,838 hawar Nikinik 3,963 yarimuhendis Tempus 3,128 Monica_ balpamuk 0,475 azaydidem DeryaOnDiet 0,737 muhursuzpusula Hedef60kgolmak 2,308 Begonya2 Kendinin en iyi hali ol 2,654 Anka Pain Killer 2,505 YaparsinMinii birsevgi 1,924
Bu canımKitabı bulamadım tam ismi nedir acaba :)
Bana da lazim bundanBu canım
Ahh Kaptanım bayılıyorum size, cansınızHep yanlış düşünüp sıkıntıya giriyorsunuz kızlar
kilo vermek güzel şey eziyet değilne yapıyorsak kendimize biz yapıyoruz bende yaptım zamanında ama kilo korurken anladım herşeyi
Ben son 2-3 yıldur durmadan kişisel gelişim kitabı okuyorum ama roman gibi okuyup kenara bırakıyordumBana da lazim bundan
Teşekkür ederim kaptanım@Namariabelmayne Monica_ kızlar özveri ve gayretinizle mezuniyet kilonuza eriştiniz tebrik ediyorum
ummhnisa
Canım bu geçtiğimiz haftanın ortakları sonuç tablosu sadece :)Hocam ben yokum tabloda
Ay ne guzel sonunda bulmussun ama sana lazim olaniBen son 2-3 yıldur durmadan kişisel gelişim kitabı okuyorum ama roman gibi okuyup kenara bırakıyordumbunu okudum kendime geldim
Canım çok teşekkür ederiz çok kibarsınCherry Mom kaptanım sizi ve 5. Takımı tebrik ediyorum. 6. Takım üyesi olarak şampiyonluğunuzu kutlarım.
Ayyy kusura bakma kaptanım tamam beklemedeyimCanım bu geçtiğimiz haftanın ortakları sonuç tablosu sadece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?