Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben 82 ile başlamıştım :)) bugün 59 u gördümm
Wayyy kaptanım harikasın bende 85 le başladım ama senin kadar inemem herhalde ben 65lerede razıyım valla

1.olduk kızlar

üstelik Nikinik de 1.

üstelik Hedef60kgolmak i de ekledi im son anda daha ne olsun harikasınız

Bu hafta takım harikaydı baksanıza 3 mezuniyet ve bireysel 1cilik var Nikinik canım harika ilerliyorsun tebrik ederim.

Yaaa tesekkur ederim utandim

1.70 kaptanim benim boyum ama 69u sadece cikarken gordum sene bilmem kac su gördüğümüz binalar tarlaydi tapandi gonlumden 67 geciyor ama 69 cabuk inersem revize ederiz hedefi
Vuu boy da boymuş yani maşallah kuzum biz de 1.60 la yaşıyoruz işte napalım
Kendime çok acayip bi bomba yaptım
İçinde kuru kayısı, kuru üzüm, kuru incir,hurma,yulaf ezmesi falan var top top yaptım tadına bile bakmadım direkt dolaba koydum günde 1 veya 2 günde 1 yerim accık accık
Çok güzel canım. Oh kahvenin yanına sağlıklı arkadaş
Oyy kuşum burdayım tabi gidemem bir yere. Çok alıştım size. Depresyona girerim valla
Ay bir buruk oldum kaptanım. Belki haftaya tekrar ana listeden devam ederim bilemedim şimdi. Neyse haftayı görelim de bir
Kaptancığım emeğin çok. Valla sen ve bu muhteşem ekip için ne desem az. Seviliyorsunuz
Tabiiki devam kuzum 60 ın altını görene kadar inşallah

ORTAKLAR SONUÇLARI

En yüksek ortalamayı yapan ve +250 şer spor puanı kazanan ortaklar Nikinik ve hawar tebriklerr kızlar

Tebrikler cnm, darisi basimiza
Insallah canim azmedince her sey oluyor
Tesekkur ederim canim
hawar tebrik ederim ortimm

Suyu biraz arttirmak lazım evet soğukta pek kyükleyemiyorum suda soğuk olduğu için hava biraz düzene girince artıyo otomatikman. Eve sen sakin bu şekilde beslenme yavruyu ac bırakma veriyosun çok güzel bir şekilde bu arada kendimi sartlayinca zayıflamaya her lokmada pişmanlık duyuyorum o yüzdende çok az yiyorum bendeki kötü hurda biraktimmida tam bırakıyorum kıtlık psikolojisine giriyo bünye durduramıyorum inş burada o yönümü torpuleyecegime inanıyorum acıktığını hissetdikçe instgramdan oncesi sonrası fotolarına bakıyorum sürekli

Hep yanlış düşünüp sıkıntıya giriyorsunuz kızlar
kilo vermek güzel şey eziyet değil ne yapıyorsak kendimize biz yapıyoruz bende yaptım zamanında ama kilo korurken anladım herşeyi
Ahh Kaptanım bayılıyorum size, cansınız Sonuna kadar katılıyorum. Hafiflemek güzel şey.. ister -200gr ister 1 kg olsun.. yeter ki bunu severek yapalım

Teşekkür ederim kaptanım
İnşaAllah seni ve takımı üzmeden sağlıkla kilo vererek mezun olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…