Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

52 ilk hedefim olursa 50'ye de hayır demem
Hele bağaa bak, sen bireysel de birinci mi oldun gelsene kutluyak kendim birinci olmuş gibi sevindim canım tebrik ederim
Ayy canim kıymetlim ex ortim tesekkur ederim

50 cok az degil mi ya benim mezuniyet hedefim 69

Geç olsun güç olmasın inşallah tahminimizden de kısa sürer,gönlüne göre bı ev bulursun,çabucak yoluna koyarsın işlerini haftada 1 kilo versem bile mezun olamam 4 haftaya ama sen yine de çabuk gel
amin canım işlerimiz rast gelsin inşallah
tamam o zaman sen gene 1 kilo ver ama

3 gun sayilir kaptanim 1i persembeydi zaten giden ogun gitti limonlu su falan ictim yazayim belki birine faydam dokunur

Evet kesinlikle menülerinde iyi sporlarında çok iyi ekipte en iyi spor yapanlar arasındasın
Belki vücut bir şok istiyor olabilir yeme alışkanlığı değişimi gibi yada ödem söz konusu olabilir tüm hafta boyunca düzenli içebileceğin bir ödem atıcı olabilir mesela takip ederiz hâlâ bir oynama yok ise Perşembe günü şok diyet yaparsın şoklardan şok beğen kendine

Zaten sen kendi açıklamanı yapmışsın ortim ama toparlanmayacak bir şey değil bol bol spora ağırlık verip düzene sokarsın

Oyy hawarim gunlerin birikmisligi acilis super olmus

Yalniz bugun biraz fazla olmus haftasonuna yayma kacamagi yoksa eksi gormen zor olur canim bugunde birak insallah

Menun guzel canim sporda katmissin masallah
Biraz kilo verseydim kendimi odullendirmek icin bir dilim yerdim diyetisyen bir ara ogun niyetine yiyebilirsin demisti. Ama simdi bile gitmiyor ki bir de yesem arti filan gelirim. Bilemedim
Hmm bilemedim canim sen bilirsin kendini nasil iyi hissediyosan ole ýap ozman canim bu hafta elimden geldigince destek olmaya calistim insallah iyi bi orti olmusumdur sana tesekkur ederjm hersey icin bu arada hala rakibizzz once 70 kim gorcek bakalim
1.olduk kızlar

üstelik Nikinik de 1.

üstelik @SanSebastianCheesecake i de ekledi im son anda daha ne olsun harikasınız
Yaaa süperrrr
1. Olmamiza cok sevindimmmm sonunda basardik kizlar bu gece parti var

Ama ben niye birinci oldumki yuzde 4ler 5ler 6lar nereye gitti
Ahahah seni gorunce kacmislar
Bu arada ben 95 tayfasındamıyım Cherry Mom
95 tayfası kimsesiz tek ben varım galiba
Yok artik 95 denmi indin brawoooo
Yaaa süpersiniz kizlarrr süpersin Nikinik Hepimizi tebrik ediyorum
Tempus nedense geriden yazilari okuyarak gelirken senin msjini alintiliyinca orti olucagimizi hissettim hem belki iyi gelir bana her hafta istikrarli gidiyo kiz fln dedim icimden azicik hasetlik etmis olabilirim ozman ortakligimiz hayırlı ola ikimizde bu hafta süper kilolar verelim insallah

Selam orticim YaparsinMinii
Güzel bir hafta olsun inşallah

Kesinlikle çok tatlısın

belmayne @nnurc güzel ortilerim , mezuniyetinize çok sevindim darısı başıma bı kolumdan biriniz bı kolumdan biriniz alıp götürse ya beni de
Oyy canım ex ortim sen bizim varmak istediğimiz yerdesin zaten çek kurtar bizi buralardan
Canım çok teşekkür ediyorum ortiliğin için. elbet bir gün buluşacağızzz
tartılarının altına isimlerimizi mi yazsalardı kiiiii
Kızz yazsaydık ya Kına falan da mı yapsaydık acaba. Çok kuru oldu bu mezuniyetler

Didem’cim her regl döngüsüne girdiğimde 2 hafta ağır bir süreç yaşıyorum. Hele bu sefer 1 hafta bitti ben hala çok ağır bir şekilde regl yaşıyorum. Tabii bu durum üzerimde stres yaratıyor muhtemelen strese bağlı ödem de olabilir ama 7. Günü doldurmuşken bu kadar fazla olmakta normal olmasa gerek. Ayın yarısı kendimi toplayamıyorum resmen. E tabii diyet yaparken modum da düşüyor bu sebepten. Daha enerjik olup en azından yürüyüş yapabilecekken onu da yapamıyorum. Ben de bu yüzden daha fazla kimseye külfet olmayayım dedim. Alt listede aynı şekilde devam edeceğim sabırla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…