Nikinik
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Aralık 2016
- 3.418
- 15.911
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #395.161
Ayy canim kıymetlim ex ortim tesekkur ederim52 ilk hedefim olursa 50'ye de hayır demem
Hele bağaa bak, sen bireysel de birinci mi oldungelsene kutluyak kendim birinci olmuş gibi sevindim canım tebrik ederim
Dur altina komik ifadesi birakmak yetmez az da surda guleyimtartılarının altına isimlerimizi mi yazsalardı kiiiii
amin canım işlerimiz rast gelsin inşallahGeç olsun güç olmasın inşallah tahminimizden de kısa sürer,gönlüne göre bı ev bulursun,çabucak yoluna koyarsın işlerinihaftada 1 kilo versem bile mezun olamam 4 haftaya ama sen yine de çabuk gel
Aynen canımTesekkur ederim canim
Kaptanim benim bi yere bisi mi yazmam lazim o değil benim bu hafta denemedigim kalmadi hangi birini yazacagimCherry Mom Cherry Mom
3 gun sayilir kaptanim 1i persembeydi zaten giden ogun gittiAynen canım
Tatlım olduğu gibi yaz herkes diyetlerin içeriklerini bilir zaten çok detaylı yazma.. 4 gün hurma diyeti yaptım ardından dikkat ettim spor yaptım vs
Thread 'Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!' Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Evet kesinlikle menülerinde iyi sporlarında çok iyi ekipte en iyi spor yapanlar arasındasınBugün reglden şişen göbeğime bakıp ben de aynısını dedimçok uyumuyorum ondan mı az gidiyor acaba diye bile düşünmeye başladım, annemdeyken iyi uyuyordum çünkü yoksa sporu eksik etmemeye çalışıyorum menülerim de fena değil anlamadım
Aynen birde o var3 gun sayilir kaptanim 1i persembeydi zaten giden ogun gittilimonlu su falan ictim yazayim belki birine faydam dokunur
Evet canım bol eksiler dilerim ikimizde
Olsun toparlanır ortimEvet canım bol eksiler dilerim ikimizde
Tabi her cuma olduğu gibi bu günde menüm çok kötü
hatta sadece menüm değil midemde kötü
Ama toparlarım
Zaten sen kendi açıklamanı yapmışsın ortim ama toparlanmayacak bir şey değil bol bol spora ağırlık verip düzene sokarsın19 Şubat cuma
Sabah öğlen 10:30
Yarım dilim fıstıklı
Yarım dilimde cevizli kadayıf
ara sade Türk kahvesi
1 kuru kayısı
akşam 17:30
1 büyük tabak Babuko ( yöresel bir yemek hamur işi tereyağlı)
20:00
1 dilim kadayıf daha
yani bu gün duble karbonhidrat ve şeker oldu
1,5 lt su
Bolca şekersiz çay
spor yapmadım ama toplam 14,300 adım atmışım
Cherry Mom Mehfam yarimuhendis
Oyy hawarim gunlerin birikmisligi acilis super olmus19 Şubat cuma
Sabah öğlen 10:30
Yarım dilim fıstıklı
Yarım dilimde cevizli kadayıf
ara sade Türk kahvesi
1 kuru kayısı
akşam 17:30
1 büyük tabak Babuko ( yöresel bir yemek hamur işi tereyağlı)
20:00
1 dilim kadayıf daha
yani bu gün duble karbonhidrat ve şeker oldu
1,5 lt su
Bolca şekersiz çay
spor yapmadım ama toplam 14,300 adım atmışım
Cherry Mom Mehfam yarimuhendis
Menun guzel canim sporda katmissin masallahAksam yemegim de hazir simdiden yazayim gece olunca vaktim olmuyor.
Bugunku menum
08:30- 2 haslanmis yumurta, 1 dilim peynir, 2 dilim ekmek, salatalik.
12:30- 1 kase icine: yogurt, kuru kayisi, bogurtlen, yulaf kepegi, ceviz, tarcin.
15:00- 3 yk haslanmis bugday, 100gr ordek eti. 1 kase cottage cheese(yagsiz sulu peynir yogurt gibi).
17:30- 1 kase sebze corbasi, 1 kase kiymali yesil fasulye, salata.
Su:3lt
Spor: 15 dk leslie: 22p
8 dk tabata: 40p
Toplam:62 puan
Cherry Mom azaydidem
Hmm bilemedim canim sen bilirsin kendini nasil iyi hissediyosan ole ýap ozmanBiraz kilo verseydim kendimi odullendirmek icin bir dilim yerdimdiyetisyen bir ara ogun niyetine yiyebilirsin demisti. Ama simdi bile gitmiyor ki bir de yesem arti filan gelirim. Bilemedim
Yaaa süperrrr1.olduk kızlar
üstelikNikinik de 1.
üstelik @SanSebastianCheesecake i de ekledi im son anda daha ne olsun harikasınız
Ahahah1. Olmamiza cok sevindimmmm sonunda basardik kizlar bu gece parti var
Ama ben niye birinci oldumki yuzde 4ler 5ler 6lar nereye gitti
Yok artik 95 denmi indin
Yaaa süpersiniz kizlarrr süpersin
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 714. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (5.TAKIM) ==> % 0,972
2. (6.TAKIM) ==> % 0.970
3. (4.TAKIM) ==> %0,962
BİREYSEL DERECELER
1.Nikinik ==> % 3,077 ==>5.TAKIM
2. Mucizemsn ==> %2.749==>6.TAKIM
3. Natsume ==> %1,940 ==>10.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
LAydLiNe ==> -1.657%==> 13. TAKIM
ORTAKLAR
(19- 26 Şubat )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
DİPNOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
Oyy canım ex ortim sen bizim varmak istediğimiz yerdesin zaten
Kızz yazsaydık yatartılarının altına isimlerimizi mi yazsalardı kiiiii
Didem’cim her regl döngüsüne girdiğimde 2 hafta ağır bir süreç yaşıyorum. Hele bu sefer 1 hafta bitti ben hala çok ağır bir şekilde regl yaşıyorum. Tabii bu durum üzerimde stres yaratıyor muhtemelen strese bağlı ödem de olabilir ama 7. Günü doldurmuşken bu kadar fazla olmakta normal olmasa gerek.Canim pamukum uzme kendini oluruna birak cokmu stres yaptin acaba stresde kilo yapar hastaligin ne biomiyorum ama kesinlikle dktra danismanda fayda var
Evet kaptanim 3 gundur anca gitti
Evet yaa bidaha gormem insallah ama bugun biraz kacirdim
Bence bu hafta kesin birakicaksin canim inaniyorum ben sana aynen devam bu hafta cok iyidin canini sıkmabende 3 gundur gr gitmiyodu bgun ilk defa 400 gr gitmis cunku dun sabittim 3 gundurde spor yapiyorum dikkat ediyodum insan illaki gr da olsa eksi gormek istiyo motive ediyo ama stres yapmayip daha da asilmak lazim artik buna inaniyorum
Demis ve kan eksikligide diyette cok onemli canim depresyona bile sokuyo insani oyuzden takviye almakta fayda var canim
Ya masallah kaptanim kac ayda verdin bu kadr
Tarif cok guzel canim denemek lazim tesekkur ettkmbu arada keske 1 dilimde olsa yeseydin (sey ben yedimde bazi cıslardan senide yanıma cekmeye calismiyorum sakin yanlis anlama )
Hele enerjiye MaşaAllahHarbiden de tatlıyıımselam beybi
@muhursuzpusula cımm herşey gönlünce olsunyüzdemiz yine çok iyi heeee
Bende teşekkür ederim kuzum@Just a perfect day Merhaba ortak
Begonya2 teşekkür ederim canım çok güzel bir haftaydı. Yine birkaç hafta sonra görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?