- 23 Mart 2016
- 29.772
- 90.170
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #395.221
Ne yemiş diye merak ettim gittim baktm gözlerimi ayırarak okudumDünhawar ın menüyü gördükten sonra menü spor sayfasından korktum kaçtım
Kaçamak limitini bütün takım adına doldurmuş hawar jajaksksmasshafta içi nazi kampına yazılsa anca gidecek onlar
Okuma okumaNe yemiş diye merak ettim gittim baktm gözlerimi ayırarak okudumhakkını vermiş kaçamağın
Valla okumasaysım keşke canım kadayıf istediOkuma okuma
Ayy sabah sabah mı sendeValla okumasaysım keşke canım kadayıf istedineyse tüm takım adına yemiş hawar
Aaaa yazmamış mıyım dün Leyla gibiydim unutmuşum demek ki
Senin sopan yok mu emnis ben vereyim mi sana eski sopamı totosuna totosuna vurDünhawar ın menüyü gördükten sonra menü spor sayfasından korktum kaçtım
Kaçamak limitini bütün takım adına doldurmuş hawar jajaksksmasshafta içi nazi kampına yazılsa anca gidecek onlar
Gubaydin canim. Aslinda kalorili gidalar tuketmemissin ama tabi saat gec olunca sindirecek vakit olmuyor. Umarim cumaya kadar eksi gelirsinKızlar günaydın
Ben dün gece resmen gece kahvaltısı yaptımwasa, peynir, zeytin tabiiki sabah baskülde karşılığını aldım güzel bir hafta sonu geçirerek pazartesiye en azından sabit başlamayı hedefliyorum. Birazdan sporumu yapacağım inşallah
Tecrübelerini bizimle de paylaş canım. Koruma dönemi beni korkutuyor
O zaman el ele ideal ölçülerimize doğru koşalım ex orticim
Gunaydin canimGünaydın kızlar
Bekarken okula giderken sabah koca dilim kadayıf yemiş insanım benAyy sabah sabah mı sende
Degil mi canim ya. Hic degilse bir degisiklik oluyordu.Offff yaa bu mekanlar niye kapalı şimdi kahvaltıya gitmek vardı hafta sonu kahvaltı hazırlamaktan gına geldi1 saat önce çayı demledim gerisi yok ajajajahafk
Himmm kadayiffBekarken okula giderken sabah koca dilim kadayıf yemiş insanım bendayımın evimdeyim hala beni görünce dalga geçer sabah bi baktım lol yarım kilo kadayıf yemiş diye
Evet hatirliyorum senin emzirirken yedim dedigin muhallebiyiBen kadayıfı muhallebili severim
zaten ben genel olarak muhallebi severim söylemiş miydim
Ayyy gene ortalığı cıslı konular bastı ve bu sefer ben başlattımmm galibaBen kadayıfı muhallebili severim
zaten ben genel olarak muhallebi severim söylemiş miydim
Ayyy ne tatlıymış oSenin sopan yok mu emnis ben vereyim mi sana eski sopamı totosuna totosuna vur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?