Nikinik
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Aralık 2016
- 3.418
- 15.911
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #395.261
Aa sasirdim tursu odem yapmaz mi ben tursu asigiyim diyete girdigimden beri odem korkusuna arada gidim gidim yedimGünaydın kızlar cidden bundan sonra bol turşu yiyeceğim tartıda öyle bir eksi gördüm ki gözlerime inanamadım.Birde gece soda içtiğim halde . Bugün aşırı ödemsiz hissediyorumçok şükür diyeyim. Su içmememin acısını cildimde çekiyorum ellerim yanakların resmen kupkuru kremler falan çare etmiyor. Bugün erkenden su şişelerimi hazırladım
Canim su cok onemli ya, tek icemiyorsan limonlu cubuk tarcinli fln. Supersin, ben tartida ayni rakami gordum, bugun dikkat etmeliyimGünaydın kızlar cidden bundan sonra bol turşu yiyeceğim tartıda öyle bir eksi gördüm ki gözlerime inanamadım.Birde gece soda içtiğim halde . Bugün aşırı ödemsiz hissediyorum çok şükür diyeyim. Su içmememin acısını cildimde çekiyorum ellerim yanakların resmen kupkuru kremler falan çare etmiyor. Bugün erkenden su şişelerimi hazırladım
08:30 dan 13:00 kadar dersim vardı kahvaltı hazırladım çocukları yedirdim ama kendim yiyemedim sonra teneffüsün birinde aldım çayla gömdümAfiyet olsun bacımmm bizde yemiş kadar olduk
Sabahta ne tatlı gitmiştir o heee
Ben ruyamda browni yedim gecen hafta, sorma ya ruyada neler yiyorum neler diyete basladigimda, bilinc altinin oyunlari bunlar hep,.Ayy bende geçen hafta başladım bu gruptavalla ben kaç ay önce diyetisyene gittim ama listelerine uyamıyorum çünkü çok yemek var ve ben erken kahvaltı edemiyorum bugün öğlen biraz kestirmiştim rüyamda 3 tane çikolatalı gofret yedim. Diyordum ki bunu nasıl yazıcam kk ya
Teşekkür ederim orticiğim çok iyiyimGunaydin kizlar, disaridayim bi yere gidiyoruz gezme, piknik gibi, cok bakamiyorum tele yol bulurken. Opuyorum hepinizi, iyi haftasonlari. Sporu aksam yapacagim, ortim nasilsin?
Tabiki ortim esim israr etsede istikrarimi koruyorum evelallah
CUMARTESI MOTIVASYONU KIZLAR ELINDE KACAMAK OLANLAR YAVASCA YERE BIRAKABILIRSINIZ
Eki Görüntüle 2786835
canımYürüyüş yapim dedim 3500 adım zor attm oruçken yürünmüyomuşmideme kramp girdi resmen
Neyse olsn 20 dk yürüdüm tempolu
Cherry Mom bu günlük yeterli mi bu spor
canımyarimuhendis akşam ezanına 1 saat kala yapıyodu sporu sen de sabahtan zorlamasaydın :) iftardan önce 20 sonra 30 dk mesela
Tamam inşaAllah aklımda olsun sağolun canlarBegonya2 evet canım ben iftara az zaman kaldığında yapıyordum sporu bitirip üzerimi değiştiğimde zaten ezana 5 dk falan kalmış olıyordu öyle yapmanı tavsiye ederim
Evet Tatlımm
Aslan ortim benimTabiki ortim esim israr etsede istikrarimi koruyorum evelallahevi supurmem yeni bitti simdi cocuk ayagimda salliyorum
Sglikli atistirmaliktan bsey olmazzz birgunluk abarttiysanda bugun yeni bigun canim ayne devam senin dedigin gibiMenünde bişey yok canım sadece spor yapmamışsın onu da hafta sonu diye bişey demiyorum
Bende 2 haftadır hiç kaçamak yapmıyorudum pazartesi regl geliyor sağlıklı atıştırmalıklarımda biraz sınırı aşmış olabilirim
Neyse dün dünde kaldı bugün yeni 1 sayfa... hiç yememiş gibi devam ediyoruz
Yine yanlış yere yanlış mesaj
Olabilir vallaBütün listeyi etiketliyorum ya canım ikidir yapıyorum valla oraya yazacağım listeyi bi bakmışım burada paylaşmışım
wuhuuuCUMARTESI MOTIVASYONU KIZLAR ELINDE KACAMAK OLANLAR YAVASCA YERE BIRAKABILIRSINIZ
Eki Görüntüle 2786835
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?