- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.018
- 723
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #395.201
Yani aslinda biraz oyle sanirim. Onceden 65 kg dan 47 kiloya buralardaki gruplara girerek verdim. Mesela en son 1. Gruptaydim haftanin 1 ligi filan basarilarim vardi. O donemki motivasyonuma ulasamadim bi turlu canimi sıkan o aslinda. Kesinlikle dogru diyorsub kg alirdim. Cunku hayatimda koklu degisimler vs yasandi bi de malum bulundugum sehir diyet dusmani.Canım regliysen aslında çok değil normal bir artı
ama sürecin haddinden fazla uzadı haklısın bir yandan üzülüyorum bir yandan da öyle böyle kız yazdan beri hedefine ulaşamadı ama burası olmasaydı kilo almıştı belki diyorum kilonu koruduğunu düşünüyorum böylece .. belkide bu kilo seni günlük hayatında çok rahatsız etmediği için bizler gibi asılamıyor olabilirsin :) ben sana açıksası kilo korumada gözüyle bakıyorum amorcum böyle bakınca çok başarılısın
Insallah canim. Tek kilo verelim de liste ici liste disi farketmezbirsevgi
Sevi’ciiiimmm orti olmuşuz canım benim, özlemişim!
Derya’cım ben geçen senelerde hem de diyete ilk başladığım zamanlar daha hızlı kilo vermem gerekirken 1 ay aynı kiloda kaldığımı biliyorum.... Kesinlikle streste etkiliyor. Belki şimdi daha stressiz olurum. Bakalım.
Tecrübelerini bizimle de paylaş canım. Koruma dönemi beni korkutuyorCanim tesekkur ederimmara vericem biraz korumaya geciyorum
Ortim ya darisi basina insallah
O zaman el ele ideal ölçülerimize doğru koşalım ex orticimBoyum 152 olunca ideal kilo bile 48 arım balım petegimşöyle 170 olup 60 hedefi ben de çok isterdim
Tamam inşallah diyelim,hedefim her hafta 1 olsun
Ödem olduğu kesin,tatil dönüşü nasıl zayiflamissin demişti komşum(kendisi 2 ay önce yurt dışına gitmişti), dün regl olamadım göbeğe baksana dedim evet fark ettim diyorbildiğiniz 4-5 aylık hile göbeği var şu an
Son 3 gün şekeri ekmeği kesip ya da sadece çorbaya falan mı beslenmeye geçsem? Şok diyetleri de hiç bilmem ki
Vücut ölçüleri olarak pek varmak istediğiniz yerde olduğumu sanmiyorum
Neyse ben yapayım yazma işini unutmazsamKızz yazsaydık yaKına falan da mı yapsaydık acaba. Çok kuru oldu bu mezuniyetler
Hadi inşallahhh kuzummHele enerjiye MaşaAllahhadi bu hafta en az 1 kg veriyoruz inşaAllah
Kandil simidine dayanamadım amaMenü harika tatlımm afiyet olsuncuma olamasına rağmen kaçamak yok
Afiyet olsunAyy bende geçen hafta başladım bu gruptavalla ben kaç ay önce diyetisyene gittim ama listelerine uyamıyorum çünkü çok yemek var ve ben erken kahvaltı edemiyorum bugün öğlen biraz kestirmiştim rüyamda 3 tane çikolatalı gofret yedim. Diyordum ki bunu nasıl yazıcam kk ya
Aşkum beniim 1 gün yoktun sadeceSana bu hafta hiç faydam olmamasına rağmen sen hariikaa bir ortiydin
Noldu kııYine yanlış yere yanlış mesaj
Günaydıın amin cnmmÇıtır kızlar günaydınemeklerimizin sporlarimizin boşa gitmeyeceği bir hafta sonu olsun
Afiyet olsun cnm hakettin vallaKızlar günaydın
Ben dün gece resmen gece kahvaltısı yaptımwasa, peynir, zeytin tabiiki sabah baskülde karşılığını aldım güzel bir hafta sonu geçirerek pazartesiye en azından sabit başlamayı hedefliyorum. Birazdan sporumu yapacağım inşallah
Tecrübelerini bizimle de paylaş canım. Koruma dönemi beni korkutuyor
O zaman el ele ideal ölçülerimize doğru koşalım ex orticim
Sabah yemişsin bişe olmaz inşaAllahKandil simidine dayanamadım ama
19-26 Şubat Menü Paylaşım Listesi
Amor-a
hawar
belmayne
Nikinik
yarimuhendis
S Suskunhanim
DeryaOnDiet
azaydidem
muhursuzpusula
Tempus
balpamuk
birsevgi
Hedef60kgolmak
Begonya2
Kendinin en iyi hali ol
Anka
Mathilda03
YaparsinMinii
Arc-en-ciel
pazartesi görcem cnmSabah yemişsin bişe olmaz inşaAllah
tabi cnm ayıp olurduSahur yok
İftar
Yarım kase mercimek çorbası
4 acılı çiğ köfte
Çeyrek lahmacun (kızımın yarımı)
1 minik az içli kuru dolma
5 sarma
Salata
Yarım kedidili tatlısı
Su 2 lt yaparım inşaAllah
Spor yok ama yarına yapıcam inşaAllah
Misafirlikteydik okadar çeşit yapmışki yemesem ayıp olacaktı
Cherry Mom
Büyüksün agaAlıntılayamadımazaydidem
Evet 2017 de 95,5 kilo ile diyete başladım. Ara ara bıraktım falan şimdi 65 i hedefliyorum inşallah
Hayırlı olsun ortaklığının inşallah güzel eksiler görürüz birlikte
Menünde bişey yok canım sadece spor yapmamışsın onu da hafta sonu diye bişey demiyorum19 subat
Sabah
2 kasik yogurt,1.5 kasik yulaf,yarim muz,1 cay kasigi fistik ezmesi karistirip yedim
Aksam 16.30 -17.00 arasi
1 kase kisir
1 servis kasigi eriste yogurtlu
Parmak ucum kadar kazan dibi
Cay
Ara 18.30
Sutlu nescafe
Su 2lt
Spor yok
Cherry Mom Tempus Beni sopaliyabilirsiniz bugun misafirlerim vardi bende sanirim biraz koyverdim
Mehfam
Bize doğrusunu yaz o zman kuzummmYine yanlış yere yanlış mesaj
Bu sabah dünkü uyandığım kilomla aynı geldim acılı çiğköfte sağolsunBegonya2 kız şaka yapıyoruum sen ki iki haftada 4 kilo vermiş hatunsun ve tartı günü yiyebiliriz tabi kii önümüzdeki maçlara(günlere) bakıcaz
ve kilo yerleşmeden gidicek kuzumm
Aaaa o kadar caydırma politikası yaptım yinede yedin miKandil simidine dayanamadım ama
Günaydın kaptanımBize doğrusunu yaz o zman kuzummm
Günaydın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?