Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Konu Mesajı 'Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı' Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Nikinik yazmayı unutma canım takım ceza alır

belmayne siz mezun oldunuz diye menü listesinden silmiştim ama cuma akşamı paylaşınca tekrar ekledim belmayne seni. Ama dün Paylaşım olmamış çarpı attım.
balpamuk izne ayrıldı diye silmiştim ama yine aynısı oldu.
Şimdi ben kaldırayım mı listeden dursun mu isimler?
Boşuna çarpı atmış olmayayım.
Cherry Mom

Son düzenleme:
Thequeensgambit nnurc ve painkiller i cikarman yeterli canim

Zencefil tarcin pek tuketemiyorum ama yesil cayi sodali severim ben de bugun iki tane iceyim
Evet canım bende haftasonu cozutanlardanım. Haftaiçi normale dönüyorum ama genelde küçük bir artıyla bu seferde uğraşıp duruyorum eksiye düşmek için
Bu hafta ben de o hatayi yaptim malesef
Cumartesi olduğu için o makarna çokta göze batmıyor canım.
Olmasaydi iyiydi
Aklimda kaptanim bugun yazayim diyordum

Ay sana da zahmet olmuş canım
Benimki dursun. Paylaşmaya devam edeceğim inşallah

Etiket yanlış olmuş kuzum Monica_ menü mü yazdı ? Ayrılacağım demişti onu çıkarabiliriz bir süre dinlecek sonrasında gelmek isterse beklriz

balpamuk için değişen birşey yok aslında kuzum listeden çıkarma rahatsızlığı sebebiyle alt listeye aldık sadece menü ve sporlara herşeye devam edecek inşallah

@belmaynede devam edecek diye biliyorum alt listede o da yani

Tamam canım balpamuk ve belmayneyi demiştim ben. Nurc menü paylaşmadı. Açıklamayı görmemişim demekki

Evet başkanın olduğı bölüm canım bana çok ağır geldi

ummhnisa yaa burdan yazayımda herkes algımı görsün

W.apta "yaprak döker bir yanımız .. yazmışsın ya ben onu görünce yaprak döner diye okudum alkış alayım
Ayyy canım ne güldüm vallaaa
yaprak döner de iyidir amma hiç bulaşmıyoruz oralara demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…