Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Anka ortim kahvaltida ceyrek simit birsey yaparmi ya suan vicdan yaptim diyet kraker yoktu ?
Anka ne der bilmem ama
Çeyrek simit diyetisyenler hep verir canım vicdan yapma susamdan dolayı riski var ama çeyrek simit kalorisi ile 1 dilim tam buğday ekmeği kalorisi çok yakındır

Günaydın kızlar

Anka Orticim bende az yiyorum da sen bendende az yiyormussun sabahları en azından kuruyemiş ekle istersen tansiyonun düşmesin
Canım ben Ahmet Apanın apayrı yaşam sistemi diye bi uygulamasına uyuyorum. Bu hafta tek öğündü. Yarın oruç var sonra 2 öğüne geçeceğiz yine canım

Anka ortim kahvaltida ceyrek simit birsey yaparmi ya suan vicdan yaptim diyet kraker yoktu ?
Ortine sormuşsun canım ama ben yazayım dedim haftada bir kez yarım simit kahvaltıda ekmek yerine yenilebiliyor diyetisyene göre çok üzme kendini

Canim insallah goreceksin, spor durumun nedir, haftada kac gun ne kadar ne yapabiliyorsun? Buradan birbirim8zi tetikleyelim, benim de durum benzer cunku.

belmayne Namaria kizlar sizi de tebrik ederim cok sevindim sizin icin de
Ben de seni tebrik ederim canim cok istikrarli gittin masallah
Yazayim kaptanim mola verdim ev ayakta

Ortim. Menün ve sporun gayet iyi
Dünden sonra sanki biraz daha yalın sade bi menü beklerdim ortim sendenadımların çok iyi tam gaz devam ediyoruz
Haklısın canım ama misafirim var yatılı 4-5 gündür biraz daha kalacak sanırım
Tabi bu bahane olmamalı bu gün daha dikkatli olacağım canım

Anka ne der bilmem ama
Çeyrek simit diyetisyenler hep verir canım vicdan yapma susamdan dolayı riski var ama çeyrek simit kalorisi ile 1 dilim tam buğday ekmeği kalorisi çok yakındır
Kaptanim simdi havada cok guzel hem evde tikili kalmak cok moralimizi bozuyo hemde bu guzel havalarda kilodan dolayi rahatca giyinemiyorum o daha beter moralimi bozuyor

Ortine sormuşsun canım ama ben yazayım dedim haftada bir kez yarım simit kahvaltıda ekmek yerine yenilebiliyor diyetisyene göre çok üzme kendini
Ben hic ekmek hamur vs yemem normalde banada masum geldi sonradan bir vicdan azabi dedim sorayim kizlara saolun

Canım ben Ahmet Apanın apayrı yaşam sistemi diye bi uygulamasına uyuyorum. Bu hafta tek öğündü. Yarın oruç var sonra 2 öğüne geçeceğiz yine canım
Aaa bende uygularim daha sonra bahsedersen ay hava cok moralimi bozuyo evde tikili kaldik of tam gezmelik

Breaking Bad guzel canim tavsiye ederim sezonun birinde biraz sıkılmıştım sanirim 2ydi sonra baya surukleyici gitti.benim de listemde better call saul
Ben 2. Sezon bırakmıştım, bunu mu o kadar ovduler deyip
Aslında biter de biz kendimize iş çıkarıyoruz
Masallah canim benim. Ellerine saglik. Borek hamurunu da kendin aciyorsun anladigim kadariyla. Masallah
Evet canım gözleme yaptım tavada, tepsiye de açarım ama ona hazır yufka kullanmayı tercih ediyorum
S Suskunhanim Canım sen ne yaptın öyle, tüm gün spor etmişssin maşallahh
Eveett hiç durmadım nerdeyse ama sabah yine sabittim
Canım o zaman hiç zıplayıp riske atma, ben süresi kısa olduğu için onu dedim sen kendine uygun birini bulursun

ummhnisa yaa burdan yazayımda herkes algımı görsün

W.apta "yaprak döker bir yanımız .. yazmışsın ya ben onu görünce yaprak döner diye okudum alkış alayım
Ben de döner okduum yazdığını
Anka ne der bilmem ama
Rüyamda simit gördümelimde çeyrek simit vardı,bı anda fark ediyorum, Allah'ım yemiş olamam de mi diyorumben nasil yazacağım menüye derken uyandım

Kızlar ben de bugün biraz zıp yapayım dedim. Bakalım kaç olacak gün sonunda. Zıp yapanlar Zıplarken dizlerinizi kırıyor musunuz yoksa öyle dümdüz mü zıplıyorsunuz dizleri kırmak baya zormuş
Canım ben kismiyoeum sadece tambolinde ziplarken ara ara yapıyorum ama halinin izerinde yapmadım,zararı olmaz mıbilemedim

Kızlar ben de bugün biraz zıp yapayım dedim. Bakalım kaç olacak gün sonunda. Zıp yapanlar Zıplarken dizlerinizi kırıyor musunuz yoksa öyle dümdüz mü zıplıyorsunuz dizleri kırmak baya zormuş
Bildiğimiz zıplama mı canım yoksa ip atlama mı

Ay yokk baksana bulaşmadığım için şiirde şarkıda bile onları görüyorum
Öyle Bi durumdayız ki kaptanım herşey bize karşı rüyalarda bile yemek var baksana
Ben de döner okduum yazdığını

Rüyamda simit gördümelimde çeyrek simit vardı,bı anda fark ediyorum, Allah'ım yemiş olamam de mi diyorumben nasil yazacağım menüye derken uyandım
Algı böyle bişey demek kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…