- 23 Mart 2016
- 29.812
- 90.231
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #395.421
Ay yokk baksana bulaşmadığım için şiirde şarkıda bile onları görüyorumAyyy canım ne güldüm vallaaa
yaprak döner de iyidir amma hiç bulaşmıyoruz oralara demi
Canım ben Ahmet Apanın apayrı yaşam sistemi diye bi uygulamasına uyuyorum. Bu hafta tek öğündü. Yarın oruç var sonra 2 öğüne geçeceğiz yine canımGünaydın kızlar
Anka Orticim bende az yiyorum da sen bendende az yiyormussun sabahları en azından kuruyemiş ekle istersen tansiyonun düşmesin
Sıkıntı yok canım bence diyet ürünlerinden daha masum simitAnka ortim kahvaltida ceyrek simit birsey yaparmi ya suan vicdan yaptim diyet kraker yoktu ?
AynenAnka ne der bilmem ama
Çeyrek simit diyetisyenler hep verir canım vicdan yapmasusamdan dolayı riski var ama çeyrek simit kalorisi ile 1 dilim tam buğday ekmeği kalorisi çok yakındır
Ortine sormuşsun canım ama ben yazayım dedim haftada bir kez yarım simit kahvaltıda ekmek yerine yenilebiliyor diyetisyene göre çok üzme kendiniAnka ortim kahvaltida ceyrek simit birsey yaparmi ya suan vicdan yaptim diyet kraker yoktu ?
Canim insallah goreceksin, spor durumun nedir, haftada kac gun ne kadar ne yapabiliyorsun? Buradan birbirim8zi tetikleyelim, benim de durum benzer cunku.Valla vücut analizinde öyle çıktım bu yuzdende bence çok spor yapmalıyım ki kas oluşup yag yakımı hızlansın işim çok zor. Bende de öyle ama zayıflayınca bir bütün olarak inceliyorum inşallah tekrar o günleri görürüm
Ben de seni tebrik ederim canim cok istikrarli gittin masallah
Yazayim kaptanim mola verdim ev ayaktaLinki bulabildim sonunda eski linkler açılmıyordu da
@nnurc
Namaria
Thread 'Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri' Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
belmayne tmmdır canım sende de sonra alırız
Ortim. Menün ve sporun gayet iyi20 şubat cumartesi
11.30
Haşlanmış yumurta,salatalık,fomates,havuç,peymir
15.00
Elma ve 1 avuç leblebi, 5 fındık
18.00
Fırın mücver, 5tane z.yağlı sarma,salata ve ayran
Su : 2.5lt
Spor : 30dk kardiyo = 150p
(No 6 yapıldı)
Cherry Mom @_Reyyan hawar @Nikinik
Haklısın canım ama misafirim var yatılı 4-5 gündür biraz daha kalacak sanırımDünden sonra sanki biraz daha yalın sade bi menü beklerdim ortim sendenadımların çok iyi tam gaz devam ediyoruz
Kaptanim simdi havada cok guzel hem evde tikili kalmak cok moralimizi bozuyo hemde bu guzel havalarda kilodan dolayi rahatca giyinemiyorum o daha beter moralimi bozuyorAnka ne der bilmem ama
Çeyrek simit diyetisyenler hep verir canım vicdan yapmasusamdan dolayı riski var ama çeyrek simit kalorisi ile 1 dilim tam buğday ekmeği kalorisi çok yakındır
Ben hic ekmek hamur vs yemem normalde banada masum geldi sonradan bir vicdan azabi dedim sorayim kizlara saolunOrtine sormuşsun canım ama ben yazayım dedim haftada bir kez yarım simit kahvaltıda ekmek yerine yenilebiliyor diyetisyene göre çok üzme kendini
Aaa bende uygularim daha sonra bahsedersenCanım ben Ahmet Apanın apayrı yaşam sistemi diye bi uygulamasına uyuyorum. Bu hafta tek öğündü. Yarın oruç var sonra 2 öğüne geçeceğiz yine canım
Ben 2. Sezon bırakmıştım, bunu mu o kadar ovduler deyipBreaking Bad guzel canim tavsiye ederim sezonun birinde biraz sıkılmıştım sanirim 2ydi sonra baya surukleyici gitti.benim de listemde better call saul
Aslında biter de biz kendimize iş çıkarıyoruzHemen detoks su ve cay cnm.
Yesil cay limon ve soda karisimi ya da yesil cay yesil elma kabugu maydonoz limon cubuk tarcin zencefil kaynatip sogutup suzup icebilirsin. Hatta bugun ben de yapsam super olur.
Of kadinlarin isi gucu bitmez zaten tabi pertin cikar, ev isi ve yemek dipsiz cukur resmen.
Evet canım gözleme yaptım tavada, tepsiye de açarım ama ona hazır yufka kullanmayı tercih ediyorumMasallah canim benim. Ellerine saglik. Borek hamurunu da kendin aciyorsun anladigim kadariyla. Masallah
Eveett hiç durmadım nerdeyse
Canım o zaman hiç zıplayıp riske atma, ben süresi kısa olduğu için onu dedim sen kendine uygun birini bulursunBugun spor yapacagim canim. Cok az uyudugum bir geceydi ama cok kotu hissetmiyirum. Zipzipi ben de seviyorum ama ayagimdan 2 sene once kucuk bir sorun yasadim korkuyorum cok ziplarsam trkrarlar diye. Ama ziplamasiz spor yaparim. Mesela ben onlari squada cevirwtim olur mu? Soz bu hafta hergun 250 squat, 250 mekik, en az 15 dk leslie olur mu? Bugunden basliyorum.
Ben de döner okduum yazdığınıummhnisa yaa burdan yazayımda herkes algımı görsün
W.apta "yaprak döker bir yanımız .. yazmışsın ya ben onu görünce yaprak döner diye okudumalkış alayım
Rüyamda simit gördümAnka ne der bilmem ama
Canım ben kismiyoeum sadece tambolinde ziplarken ara ara yapıyorum ama halinin izerinde yapmadım,zararı olmaz mıKızlar ben de bugün biraz zıp yapayım dedim. Bakalım kaç olacak gün sonunda. Zıp yapanlar Zıplarken dizlerinizi kırıyor musunuz yoksa öyle dümdüz mü zıplıyorsunuzdizleri kırmak baya zormuş
Bildiğimiz zıplama mı canım yoksa ip atlama mıKızlar ben de bugün biraz zıp yapayım dedim. Bakalım kaç olacak gün sonunda. Zıp yapanlar Zıplarken dizlerinizi kırıyor musunuz yoksa öyle dümdüz mü zıplıyorsunuzdizleri kırmak baya zormuş
Öyle Bi durumdayız ki kaptanım herşey bize karşı rüyalarda bile yemek var baksanaAy yokk baksana bulaşmadığım için şiirde şarkıda bile onları görüyorum
Algı böyle bişey demek kiiBen de döner okduum yazdığını
Rüyamda simit gördümelimde çeyrek simit vardı,bı anda fark ediyorum, Allah'ım yemiş olamam de mi diyorum ben nasil yazacağım menüye derken uyandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?