Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar ben de bugün biraz zıp yapayım dedim. Bakalım kaç olacak gün sonunda. Zıp yapanlar Zıplarken dizlerinizi kırıyor musunuz yoksa öyle dümdüz mü zıplıyorsunuz dizleri kırmak baya zormuş
Ben dizilerimi kırmadan atlıyorum ipi dediğin gibi kırınca cok zorluyor canım yeni başlayacaksan dizlerini kırmadan başla bence zaten hamlığı bile ertesi gün ağrı yapıyor

Yazayim kaptanim mola verdim ev ayakta
Kolay gelsin canım
Kaptanim simdi havada cok guzel hem evde tikili kalmak cok moralimizi bozuyo hemde bu guzel havalarda kilodan dolayi rahatca giyinemiyorum o daha beter moralimi bozuyor
Yaaaa sen birde yazın düşün o kıyafet sorununu biran önce göndermek lazım bu kiloları
Kızlar ben de bugün biraz zıp yapayım dedim. Bakalım kaç olacak gün sonunda. Zıp yapanlar Zıplarken dizlerinizi kırıyor musunuz yoksa öyle dümdüz mü zıplıyorsunuz dizleri kırmak baya zormuş
Canım ben çok çok hafif kırıyorum sen diyince ne yapıyorum acaba diye durup 1 2 zıpladım

Canım ben kismiyoeum sadece tambolinde ziplarken ara ara yapıyorum ama halinin izerinde yapmadım,zararı olmaz mıbilemedim
Önce dümdüz başlayayım. Nolur nolmaz
Bildiğimiz zıplama mı canım yoksa ip atlama mı
Hayali bir ipi de çevirdim atlarken. Koşarım da boş durmasın diye
Ben dizilerimi kırmadan atlıyorum ipi dediğin gibi kırınca cok zorluyor canım yeni başlayacaksan dizlerini kırmadan başla bence zaten hamlığı bile ertesi gün ağrı yapıyor
Evet canım öyle yapayım ben
İki zıp faydam olmuş kaptanım

Ayy evettttt yaaa biran önce gitse rahat rahat denizde gezneyede gideriz cocuguncpesinde nefes nefese kalıyorum yetişemiyorum enerjisine

1 top dün yaptığın şeyden tatlısın yaa bi de resimde tek güzel olan karın kasları bencee

Afiyet olsun ortim

Mathilda03 ortim ordan alıntılayıp burda yorumluyoruz canım

Cherry Mom ve Nikinik yarın ben 36 saatlik oruç tutacağım ya canlarım spor yapamam galiba. Salı yapsam olur mu zorunlu sporu
Benim icin sorun yok canim 36 saatlik aclikla bi de spor yaparsan duser bayılırsın Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…