- 29 Nisan 2016
- 2.850
- 11.152
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #395.441
Ben dizilerimi kırmadan atlıyorum ipi dediğin gibi kırınca cok zorluyor canım yeni başlayacaksan dizlerini kırmadan başla bence zaten hamlığı bile ertesi gün ağrı yapıyorKızlar ben de bugün biraz zıp yapayım dedim. Bakalım kaç olacak gün sonunda. Zıp yapanlar Zıplarken dizlerinizi kırıyor musunuz yoksa öyle dümdüz mü zıplıyorsunuzdizleri kırmak baya zormuş
Kolay gelsin canımYazayim kaptanim mola verdim ev ayakta
Yaaaa sen birde yazın düşün o kıyafet sorununuKaptanim simdi havada cok guzel hem evde tikili kalmak cok moralimizi bozuyo hemde bu guzel havalarda kilodan dolayi rahatca giyinemiyorum o daha beter moralimi bozuyor
Canım ben çok çok hafif kırıyorum sen diyince ne yapıyorum acaba diye durup 1 2 zıpladımKızlar ben de bugün biraz zıp yapayım dedim. Bakalım kaç olacak gün sonunda. Zıp yapanlar Zıplarken dizlerinizi kırıyor musunuz yoksa öyle dümdüz mü zıplıyorsunuzdizleri kırmak baya zormuş
Ortim ben de yuruyorum burada da hava cok guzelKızlar ben yürüyüşe çıkıyorum hava mis gibi taktım akıllı saatimihepinize iyi hafta sonları .
Ortim sen nasılsınArc-en-ciel
Önce dümdüz başlayayım. Nolur nolmazCanım ben kismiyoeum sadece tambolinde ziplarken ara ara yapıyorum ama halinin izerinde yapmadım,zararı olmaz mıbilemedim
Hayali bir ipi de çevirdim atlarken. Koşarım da boş durmasın diyeBildiğimiz zıplama mı canım yoksa ip atlama mı
Evet canım öyle yapayım benBen dizilerimi kırmadan atlıyorum ipi dediğin gibi kırınca cok zorluyor canım yeni başlayacaksan dizlerini kırmadan başla bence zaten hamlığı bile ertesi gün ağrı yapıyor
İki zıp faydam olmuş kaptanımKolay gelsin canım
Yaaaa sen birde yazın düşün o kıyafet sorununubiran önce göndermek lazım bu kiloları
Canım ben çok çok hafif kırıyorum sen diyince ne yapıyorum acaba diye durup 1 2 zıpladım
Nerede yaşıyorsun canımOrtim ben de yuruyorum burada da hava cok guzel
Ayy evettttt yaaa biran önce gitse rahat rahat denizde gezneyede gideriz cocuguncpesinde nefes nefese kalıyorum yetişemiyorum enerjisineKolay gelsin canım
Yaaaa sen birde yazın düşün o kıyafet sorununubiran önce göndermek lazım bu kiloları
Canım ben çok çok hafif kırıyorum sen diyince ne yapıyorum acaba diye durup 1 2 zıpladım
İyilikkkk ailece oturmacaaa sen nabersiinnNabersiniz kızlar
1 top dün yaptığın şeyden20.02.2021
Kahvaltı
5 yeşil zeytin
2 kk peynir
1 tb yaprak galeta
Çay
Sade kahve, yeşil çay, 1 elma
Akşam
Ciğer dürüm
1 küçük kase yoğurt, aci biber
Sade kahve, 1 top dün yaptığım şeyden
Yeşil çay
Su pek içemedim uyuyana kdr 2 şişe içerim
Spor 5 yapıldı 400 p.
Ayrıca 30 gün fitnes a başladım bugün 13 dk sürdü puan hesabını dk 2,5 puan mı yapalımCherry Mom cim
Eki Görüntüle 2787150
Cherry Mom @_Reyyan @azaydidem Nikinik
Afiyet olsun ortim21 ŞUBAT PAZAR
13:00 3 dilim salam 4,5 yesil zeytin biraz labne 1 adet haslanmis yumurta domates salatalik ceyrek simit
17:00 yarim elma
29:00 3 adet tavuk kanat 4,5 adet elna dilim patates 1 kase mercimek corbasi
2 litreye yakin su icildi yatana kadar tamamlarim spor yok bugun baya evle ugrastigim icin
Cherry Mom Anka
Son 25 squatimi yapacagim canim, moladayimNabersiniz kızlar
Tamam kuzum pardonMathilda03 ortim ordan alıntılayıp burda yorumluyoruz canım
Cherry Mom ve Nikinik yarın ben 36 saatlik oruç tutacağım ya canlarım spor yapamam galiba. Salı yapsam olur mu zorunlu sporu
Ben geçen 60 squat 60 lungee yaptım 3 gün sünnet çocukları gibi gezdim 250 yapsam nolur düşünemiyorumSon 25 squatimi yapacagim canim, moladayimbacaklar agriycak yarin kesin sen ne yapiyorsun?
Ben de kırmadan zıplıyorum. Doğrusu hangisi ola acepKızlar ben de bugün biraz zıp yapayım dedim. Bakalım kaç olacak gün sonunda. Zıp yapanlar Zıplarken dizlerinizi kırıyor musunuz yoksa öyle dümdüz mü zıplıyorsunuzdizleri kırmak baya zormuş
İyilikkkk ailece oturmacaaa sen nabersiinn
Maşallah size yavrularSon 25 squatimi yapacagim canim, moladayimbacaklar agriycak yarin kesin sen ne yapiyorsun?
daha önce fayda gördün mü cnmMaşallah size yavrular
Ben bugün duygusal açlığa yenik düştüm iflasın eşiğindeyim
3 gün kabak detoksu paklar beni
Evet canım gördüm 1,5 kg kdr vermiştim. Ama şuan regl dönemimdeyim oldum olcam nerdeyse. Bakalım artık nolcakdaha önce fayda gördün mü cnm
Benim icin sorun yok canim 36 saatlik aclikla bi de spor yaparsan duser bayılırsın Allah korusunMathilda03 ortim ordan alıntılayıp burda yorumluyoruz canım
Cherry Mom ve Nikinik yarın ben 36 saatlik oruç tutacağım ya canlarım spor yapamam galiba. Salı yapsam olur mu zorunlu sporu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?