- 23 Mart 2016
- 29.805
- 90.213
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #395.361
Dünden sonra sanki biraz daha yalın sade bi menü beklerdim ortim senden20 Şubat cumartesi
Sabah 10:30
2 dilim uno denge
Peynir zeyrin
Tereyağında 3 kızarmış biber
2 çatal helva
Akşam 16:00
2 çöp şiş
4 köfte
Elmek ( tam olarak bilmiyorum ama 2-3 dilim oldu galiba)
1 bardak ayran
ara
Yarım elma
2 kapalı avuç fıstık
2 lt su bolca şekersiz çay
13.200 adım
yarimuhendis Mehfam Cherry Mom
Nikinik canım 1. Yaptım
AhahahahahhNe örüyorsun acabaabenim hiç el işine becerim yok. Bikere atkı başladım lif bitti
Ben de cok severim sabahtan filtre kahve, gec kalkiyorsan cok normal cnm 14 e kadar yememen o zaman.Eşim günlük sürekli kahve demlediği için canım o içince bende içiyorum fıstık delisiyim eve asla şu an kuruyemiş almıyorum çok severim diyeti anında bozarım diye.
Canım eşim hafta sonları geç kalkıyor biraz öyle oluyor malesef
Menün çok iyi canım dışarda olmana ragmen. Bence bak ben şöyle yapıyorum . İlaç kullanıyorum şekerim var diyorum ki gerçekten var ısrar etmiyorlar. Yada mesela yok istemiyorum deme önüne koysunlar lafa tutup yeme. Yada midem agrıyor de hastayım de ki zaten şekerli ve yaglı şeyler mideyi agrıtıyor çogu zaman .
Ay evet gecen sene izledim ilk sezonlardan, cok distopik moral bozucu, dumura ugratici. Devam etmedim.Bizde film izledik mısır yapalım dedi yok dedim yeşil çay içicemsen yap istersen ama göbeğin çıkmış dedim vazgeçti ahahahhaahahs
Filmide izlediğime izleyeceğime pişman oldum Netflix dizileri sinirimi bozuyor ben bunu anladımmidem bulandı sinirim bozuldu zamanım gitti başlarım böyle filme hrkesin öve öve biteremediği black mirror
Az önce bende çekmece düzenleyip çıktımSonunda mutfaktan cikabildim, herkese iyi geceler... diyeti bozmadigimiz ruyalar dilerim
Kendinin en iyi hali ol
ÜYE | SPOR NO | SONUÇ |
| 5 | |
| 2 | |
| ||
| 1 | |
| 1-4 | |
| 5 | |
| 6 | |
| ||
S Suskunhanim | 1-2-5-7 | |
| ||
| 5 | |
| ||
| ||
| 2 | |
| 2 | |
| ||
| 2 | |
| 5 | |
| 1 | |
| 2 |
20 dk yürüyüş sayılmıyormu?
ÜYE SPOR NO SONUÇ Cherry Mom 5 Nikinik 2 belmayne hawar 1 Hedef60kgolmak 1-4 Tempus 5 yarimuhendis 6 Begonya2 S Suskunhanim 1-2-5-7 balpamuk ummhnisa 5 muhursuzpusula DeryaOnDiet azaydidem 2 YaparsinMinii 2 birsevgi Anka 2 Mathilda03 5 Arc-en-ciel 1 Kendinin en iyi hali ol 2
Pazartesi carsamba cumartesi asagidaki listeye gore yapıyorum canim tabloyu. Diger spor puanlarini20 dk yürüyüş sayılmıyormu?
Anladım kuzm tamamPazartesi carsamba cumartesi asagidaki listeye gore yapıyorum canim tabloyu. Diger spor puanlariniCherry Mom kaydediyor.
Evet canim 3 gun ortak spor gunlerimiz ozellikle listedeki arkadaslara hafta ici zorunlu. Bi ara kaptanim bunlarla ilgili bisi aciklayacakti amaAnladım kuzm tamam
Bu 3 gün zorunlu günler olduğu için mi o tabloya göre yapıyorsun?
Ortim biraz karbonhidrat fazla olmus sanki ben de bugun makarna yedim20 şubat
Sabah
2dilim ekşi mayalı ekmek
Terayağ ve süzme peynir
2 dilim sucuk
Öğle
1dlm tereyağlı ekşi mayalı ekmek
Akşam
Yarım kepçe çorba
10 taneden fazla yaprak sarması (afyon usulü)
Aralarda
1er fincan Slim plus çayı , Yeşilçay ve kayısılı Form çayı içtim.
Su:1lt
Spor: 1000 tane ip atlama 200p
Cherry Mom Nikinik ortim 5numaralı sporu tamamladım.
Yaaa limonlu su benim tansiyonumu dusuruyo yoksa bende icerdim zaten 1 gunluk yaptim bende yarin yapamicamYok canim ben gunluk tartilmadim ama ben asil incelmeyi 2 gun limonlu su ictikten sonra farkettim hurmadan sonra degil.
Dur kız listeye yeni girdim hazır değilim sporla ilgili gelişmelereEvet canim 3 gun ortak spor gunlerimiz ozellikle listedeki arkadaslara hafta ici zorunlu. Bi ara kaptanim bunlarla ilgili bisi aciklayacakti amaneyse fazla kurcalayip basiniza is cikarmayim Cherry Mom
Tamam haftada 2 gun 2mil kurtariyor zatenDur kız listeye yeni girdim hazır değilim sporla ilgili gelişmelereşimdilk haftada en az 2 gün 2mil leslie diye anlaştık kaptanımla inşaAllah gün geçtikçe alışıp artırırm
20 subat
Sabah
Hurma detoksu
1 kase yogurt 7 hurma
Yesil ca
Arada
Turk kahvesi 4 hurma
Aksam
1 kase yogurt 7 hurma
Yesil cay
Gun icinde
2 form cay
Su 2.5 lt
Spor 2 numara yapildi 30 dakika leslie
8 dk tabata
Cherry Mom Tempus Nikinik Mehfam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?