Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tabii ziplarim ortim. Hemen kalkip 100 zipliyorum 5 dakikami bile almaz. Ziplayip oyle uyurum
Teşekkür ederim canım benim hiçbir şey yapmadan bile kahvaltıdan önce 250(tek seferde olmasına gerek yok) yemekten önce 250 ve yatmadan önce 250 dersen zamanlar artar bile
S Suskunhanim aaa tabi ayol herseyi lehimize cevirmemiz lazim mesela koltuga otururken bile 3 5 squat aradan cikaralim
Bak bu aklıma gelmemişti çok mantıklıWC de de uygulanabilir,en azından hunili gibi görünmeyizr

Bu Ingiltere basbakani bolumu mu? Mide bulandirici ama elestirel bir bolumdu. Black Mirror cok guzel cok farkli bakis acilari var. Netflix derya gibi en son Better Call Saul bitirdim guzeldi. Breaking Bad cok ovulen dizideki karaktere ayri dizi yapmislar ama Breaking Bad izlemedim. Ona basladim su an. Cnbc e de yayinlanirdi antipatik gelirdi.

Breaking Bad guzel canim tavsiye ederim sezonun birinde biraz sıkılmıştım sanirim 2ydi sonra baya surukleyici gitti.benim de listemde better call saul

@

29 agustos 2016 benim oglum da. Abiymis bizimki sizinkilere göre

Ay dizmişiz sırayla çocukları
Kızlar @Anka
Benim oğlan da geç geldi. 40 bitmişti. Ama 32. Haftada erken doğum riski olmuştu. Hastane de yattım falan. Bir de çalışıyordum. Çok zordu valla. Ama sonra gelmedi beyefendi ben de sezeryan oldum az zıplamadım o pilates topunun üzerinde

Ben de hamilelikte çok almadım 12 kilo falan. Ama zaten kilolu hamile kalmıştım. Üstüne cila oldu doğumda 3 kilo gitti sadece o da bir hafta sonra geri gelmişti
Valla o günden bugüne hala çırpınıyorum vereceğim diye. Ama şu an çok çok mutluyum. ilk defa çoğu gitti azı kaldı.
Bu kilodayken mi obez grubunda olduğunu söyledi canım. Kilon çok yüksek değil ki Ama yağ oranın yüksekse hızlı gider inşallah. Çünkü yağ oranı azaldıkça yavaşlıyor gidiş.
Canım benim de basen kısmım fazladır. Ama ben genel olarak bütün şeklinde alıyorum kiloyu. Böyle büyüyorum heybetli bir şey oluyorum
Canım çok güzel menü. Ben dün paylaşmadan uyuya kalmışım. Ama ev yapımı çiğ köfte ve kek vardı o yüzden bugünden itibaren çok dikkatli olmalıyım
Ya allahım neler çekiyoruz şu ısrarlardan yaa. En sevmediğim Türk geleneği ısrar sanırım. Her konuda
Gerçekten çok moral bozucu bir dizi. Ama ilk bölümü ekstra sinir bozucu. Son sezon hariç arada iyi bölümler var.
Ahahahahahh oda guzelmis yaa ben orgüye dair hersey yapiyorum canim penyeipte paspas sepet canta terlik babet kagit ipten cantalar elimden ne gelirse instada sayfam var ordan satisini yapiyorum didemcehobii
AA çok güzel canım. Takip edelim
Ya ben 2 gundur yesil cay falan içmiyorum bugun de makarna yedim cok olmasa da kendimi o kadar sis ve kilo almis hissediyorumki regl de geliyor duygu durumum da bi tuhaf git gelliyim resmen. Benim 2-3 gun falan arindirmam lazim kendimi
Ben de hafta sonu bir hımbıl hissediyorum kendimi yaaa
Bugünden itibaren toparlamalıyım

Ya ben 2 gundur yesil cay falan içmiyorum bugun de makarna yedim cok olmasa da kendimi o kadar sis ve kilo almis hissediyorumki regl de geliyor duygu durumum da bi tuhaf git gelliyim resmen. Benim 2-3 gun falan arindirmam lazim kendimi
Hemen detoks su ve cay cnm.
Yesil cay limon ve soda karisimi ya da yesil cay yesil elma kabugu maydonoz limon cubuk tarcin zencefil kaynatip sogutup suzup icebilirsin. Hatta bugun ben de yapsam super olur.
Of kadinlarin isi gucu bitmez zaten tabi pertin cikar, ev isi ve yemek dipsiz cukur resmen.

Valla vücut analizinde öyle çıktım bu yuzdende bence çok spor yapmalıyım ki kas oluşup yag yakımı hızlansın işim çok zor. Bende de öyle ama zayıflayınca bir bütün olarak inceliyorum inşallah tekrar o günleri görürüm

Ortim biraz karbonhidrat fazla olmus sanki ben de bugun makarna yedim yarin temiz bi sayfa acalim mi kendimize cumayakadar 1 lokma bozmak yok
Evet canım bende haftasonu cozutanlardanım. Haftaiçi normale dönüyorum ama genelde küçük bir artıyla bu seferde uğraşıp duruyorum eksiye düşmek için

Masallah canim benim. Ellerine saglik. Borek hamurunu da kendin aciyorsun anladigim kadariyla. Masallah

Bugun spor yapacagim canim. Cok az uyudugum bir geceydi ama cok kotu hissetmiyirum. Zipzipi ben de seviyorum ama ayagimdan 2 sene once kucuk bir sorun yasadim korkuyorum cok ziplarsam trkrarlar diye. Ama ziplamasiz spor yaparim. Mesela ben onlari squada cevirwtim olur mu? Soz bu hafta hergun 250 squat, 250 mekik, en az 15 dk leslie olur mu? Bugunden basliyorum.

Ortim masallah masallah. Benim sporsuz menu ayip oldu senin gibi ortiye. Bugun benim menumde de olacak. Menun de sporun da harikaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…