- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #395.461
Waww 36 saat oruc. Masallah canim@Mathilda03 ortim ordan alıntılayıp burda yorumluyoruz canım
Cherry Mom ve Nikinik yarın ben 36 saatlik oruç tutacağım ya canlarım spor yapamam galiba. Salı yapsam olur mu zorunlu sporu
Tek seferde degil canim. 25erden gun icinde bitirdim. Ama bakalim bacaklarin durumu ne olur yarinBen geçen 60 squat 60 lungee yaptım 3 gün sünnet çocukları gibi gezdim 250 yapsam nolur düşünemiyorum
Tmm cnm yapma haklısın@Mathilda03 ortim ordan alıntılayıp burda yorumluyoruz canım
Cherry Mom ve Nikinik yarın ben 36 saatlik oruç tutacağım ya canlarım spor yapamam galiba. Salı yapsam olur mu zorunlu sporu
Tmm cnm yapma haklısın
Nikinik bunun gibi ekstrem durumlarda tabloda durumunu izah eden varsa ona özel bir ikon mu yapsak :) hasta oldu mesela gibi .. yani yaptı desek olmaz yapmadı desek olmaz o yüzden buna benzer bir emoji kullanabilirsin tablonda bence .. sence ? / /
O şişlik çok kötü bir his ya bence birşey ile destekle canım ve dikkatli beslen ekstra şişlik olmasınKendimi adeta bi balon gibi hissediyorum şu an. Regl olmuşum, haliyle biraz da keyifsizim
Kabak detoksuyla iyi mi kilo veriyorsun canim? Denemedim hic.Maşallah size yavrular
Ben bugün duygusal açlığa yenik düştüm iflasın eşiğindeyim
3 gün kabak detoksu paklar beni
Canim gayet normal ya valla yine iyi sabrediyorsun hamilelikte sadece 10 kilo aldim gerisi hep emzirme doneminden kalmaydiKabak detoksuyla iyi mi kilo veriyorsun canim? Denemedim hic.
Ben hergun cok yiyorum gibi geliyor bana hep acim. Emzirirken kilo alanlari cok iyi anliyorum. Her 3 saatte baya yiyorum ve heeep acim sanki hic yememis gibi.
Bence somonun coklugu sorun degil zaten erken yenissin canim. Sadece simit yarim olsaydi daha iyi olurdu. Afiyet olsun.Bugün menüm
Saat 13:00 1 simit , 2 dilim beyaz peynir, zeytinli salata, siyah çay ,1 kaşık çilek reçeli
Ara 2 avuç leblebi, türk kahvesi
Saat 18:00 ızgara yerli somon ( bayağı yedim), 4 kaşık bulgur pilavı, bol acı turşulu salata ,şalgam suyu
4200 adım
Cherry Mom @L O L @_Reyyan
Salam sosis cok saglikli seyler degil ana yeniyir biliyirum canim ki dilimini cok az tutmussun. Simidi ceyrekte birakmana bravo . Afiyet olsun canim guzel menu.21 ŞUBAT PAZAR
13:00 3 dilim salam 4,5 yesil zeytin biraz labne 1 adet haslanmis yumurta domates salatalik ceyrek simit
17:00 yarim elma
29:00 3 adet tavuk kanat 4,5 adet elna dilim patates 1 kase mercimek corbasi
2 litreye yakin su icildi yatana kadar tamamlarim spor yok bugun baya evle ugrastigim icin
Cherry Mom @Anka
Şimdilik ben de kırmadan yapıyorum canım. Bir level üstü sanırım kırarakBen de kırmadan zıplıyorum. Doğrusu hangisi ola acep
Canım süper bir menü. Sadece akşam ye eğinde hem patates hem pirinç pilavı olunca biraz fazla karbonh olmuş.21 Şubat 2021
11.45: 1 tabak karnabahar kısırı
15.00: 1 küçük muz
18.00: 1 servis kaşığı fırında tavukgöğsü, patates, biber, mantar karışımı
5 yk pirinç pilavı
2 lt su
belmayne
Ben de salı çarşamba perşembe düşünüyorum canım. Geçen hafta yaptım 2 gün bir sefer daha yapayım diyorum.Evet canım gördüm 1,5 kg kdr vermiştim. Ama şuan regl dönemimdeyim oldum olcam nerdeyse. Bakalım artık nolcak
Kabak detoksuyla iyi mi kilo veriyorsun canim? Denemedim hic.
Ben hergun cok yiyorum gibi geliyor bana hep acim. Emzirirken kilo alanlari cok iyi anliyorum. Her 3 saatte baya yiyorum ve heeep acim sanki hic yememis gibi.
Çok güzel o halde bende salı başlayıp sana eşlik edebilirimBen de salı çarşamba perşembe düşünüyorum canım. Geçen hafta yaptım 2 gün bir sefer daha yapayım diyorum.
Kahvaltı bana biraz ağır geliyor ama idare edeceğim artık. İnşallah fayda görürüz
Canım bildiğimiz kısır gibi oluyor mu tadı21 Şubat 2021
11.45: 1 tabak karnabahar kısırı
15.00: 1 küçük muz
18.00: 1 servis kaşığı fırında tavukgöğsü, patates, biber, mantar karışımı
5 yk pirinç pilavı
2 lt su
belmayne
Ya inan cok dikkat ediyorum normalde dikkat etmesem daha neler neler yerdim. Ama hic veremedim 1 ay oldu. UzuluyorumCanim gayet normal ya valla yine iyi sabrediyorsun hamilelikte sadece 10 kilo aldim gerisi hep emzirme doneminden kalmaydi
Haklisin canim. Ne yazik ki 6 aylik olana kadar hicbir ekstrem diyet deneyememEvet canım güzel ödem atıyor ve beni doyuruyor kabak detoksu. Yalnız emzirenler ve hamileler yapmamalı diye biliyorum.
Cnım instagramda bi kadın var özden özdoğan o da emziriyor ve çok fit bir kadın bi bakabilirsin gönderilerineHaklisin canim. Ne yazik ki 6 aylik olana kadar hicbir ekstrem diyet deneyemem
Sadece leslie cok yormuyor canim ben de bugun su hizli versiyinunu 15 dk yaptim. Ama baslangicta isiak icin iyi. Ben arkasina mekik, squat ekledim bugun. Mesela 15 dk isiak icin onu yapip arkasina HIIT veya tabata ekleyebilirsin.Kızlar leslie hiç bana göre degil 30 dakika ona harcamak yerine hııt cardıo yaparım daha verimli olur gibi geldi. Dün yaptım ama hiç bugün etkisini göremedim normalde spor sonrası hemen vucudumda farklılık hissederim . Orticim sen nasıl bir spor yapıyorsuArc-en-ciel
Gamzecim niki Leslie yerine şu alttakini önermişti bir bak istersen daha tempoluKızlar leslie hiç bana göre degil 30 dakika ona harcamak yerine hııt cardıo yaparım daha verimli olur gibi geldi. Dün yaptım ama hiç bugün etkisini göremedim normalde spor sonrası hemen vucudumda farklılık hissederim. Yaparkende çok yorulmadım . Orticim sen nasıl bir spor yapıyorsuArc-en-ciel
Kizlar ben leslie yerine bunu tercih ediyorum
Leslieden cok daha eglenceli ve daha cok adim attiriyor gibi geldi bana.
Instam yok canim yaCnım instagramda bi kadın var özden özdoğan o da emziriyor ve çok fit bir kadın bi bakabilirsin gönderilerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?