Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

@Mathilda03 ortim ordan alıntılayıp burda yorumluyoruz canım

Cherry Mom ve Nikinik yarın ben 36 saatlik oruç tutacağım ya canlarım spor yapamam galiba. Salı yapsam olur mu zorunlu sporu
Tmm cnm yapma haklısın
Nikinik bunun gibi ekstrem durumlarda tabloda durumunu izah eden varsa ona özel bir ikon mu yapsak :) hasta oldu mesela gibi .. yani yaptı desek olmaz yapmadı desek olmaz o yüzden buna benzer bir emoji kullanabilirsin tablonda bence .. sence ? / /

️ bunu begendim kaptanim

Kendimi adeta bi balon gibi hissediyorum şu an. Regl olmuşum, haliyle biraz da keyifsizim
O şişlik çok kötü bir his ya bence birşey ile destekle canım ve dikkatli beslen ekstra şişlik olmasın
Yeşil çay maydanoz yeşil bitkiler iyi gelebilir bu dönemde

Maşallah size yavrular
Ben bugün duygusal açlığa yenik düştüm iflasın eşiğindeyim
3 gün kabak detoksu paklar beni
Kabak detoksuyla iyi mi kilo veriyorsun canim? Denemedim hic.
Ben hergun cok yiyorum gibi geliyor bana hep acim. Emzirirken kilo alanlari cok iyi anliyorum. Her 3 saatte baya yiyorum ve heeep acim sanki hic yememis gibi.

Ben hergun cok yiyorum gibi geliyor bana hep acim. Emzirirken kilo alanlari cok iyi anliyorum. Her 3 saatte baya yiyorum ve heeep acim sanki hic yememis gibi.
Canim gayet normal ya valla yine iyi sabrediyorsun hamilelikte sadece 10 kilo aldim gerisi hep emzirme doneminden kalmaydi

Bence somonun coklugu sorun degil zaten erken yenissin canim. Sadece simit yarim olsaydi daha iyi olurdu. Afiyet olsun.

Salam sosis cok saglikli seyler degil ana yeniyir biliyirum canim ki dilimini cok az tutmussun. Simidi ceyrekte birakmana bravo . Afiyet olsun canim guzel menu.

Ben de kırmadan zıplıyorum. Doğrusu hangisi ola acep
Şimdilik ben de kırmadan yapıyorum canım. Bir level üstü sanırım kırarak ama çok yapılmaz o yani.
Canım süper bir menü. Sadece akşam ye eğinde hem patates hem pirinç pilavı olunca biraz fazla karbonh olmuş.
Evet canım gördüm 1,5 kg kdr vermiştim. Ama şuan regl dönemimdeyim oldum olcam nerdeyse. Bakalım artık nolcak
Ben de salı çarşamba perşembe düşünüyorum canım. Geçen hafta yaptım 2 gün bir sefer daha yapayım diyorum.
Kahvaltı bana biraz ağır geliyor ama idare edeceğim artık. İnşallah fayda görürüz

Evet canım güzel ödem atıyor ve beni doyuruyor kabak detoksu. Yalnız emzirenler ve hamileler yapmamalı diye biliyorum.

Çok güzel o halde bende salı başlayıp sana eşlik edebilirim eşli olunca daha güzel gidiyor

Canım bildiğimiz kısır gibi oluyor mu tadı

Kızlar leslie hiç bana göre degil 30 dakika ona harcamak yerine hııt cardıo yaparım daha verimli olur gibi geldi. Dün yaptım ama hiç bugün etkisini göremedim normalde spor sonrası hemen vucudumda farklılık hissederim. Yaparkende çok yorulmadım . Orticim sen nasıl bir spor yapıyorsu Arc-en-ciel

Sadece leslie cok yormuyor canim ben de bugun su hizli versiyinunu 15 dk yaptim. Ama baslangicta isiak icin iyi. Ben arkasina mekik, squat ekledim bugun. Mesela 15 dk isiak icin onu yapip arkasina HIIT veya tabata ekleyebilirsin.

Gamzecim niki Leslie yerine şu alttakini önermişti bir bak istersen daha tempolu
Kizlar ben leslie yerine bunu tercih ediyorum

Leslieden cok daha eglenceli ve daha cok adim attiriyor gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…