Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlarrr

Yeni mi başladın hurma diyetine canım. Geçen hafta pazar günü 1 gün yaptım bende tatlı bi diyet
Sporunda güzel tebrikler
Canim 1 gun yapabildim tek tip diyet yapamiyrum artik -300 gitti ama
Tesekkr ederim canim cok sevinirim
Ortim dedigin gibi biraz gecistirme bi menu olmus sanirim biraz kosusturmadan olmus ama sporun guzel su program ne canim bende istiyorum baslamak insallah yarin sabah bolgesel calismak istiyorum ole plan yaptim insallah uyarim

Sporun harikaaa. Menun himm menu nerde dayanabiliyorsan ne iyi canim. Boyle kilo verirsin ama masallah o az yemeye bu spor.
Ziplar cok iyi menu de harika

Sadece leslie cok yormuyor canim ben de bugun su hizli versiyinunu 15 dk yaptim. Ama baslangicta isiak icin iyi. Ben arkasina mekik, squat ekledim bugun. Mesela 15 dk isiak icin onu yapip arkasina HIIT veya tabata ekleyebilirsin.
Aynen canım ben fast olanı yaptım ama hiç hareket etmeyen kişiler için çok iyi .

Teşekkür ederim cnm aslında dahada az tutabilirdimde acıkmışım sonrasında daha fazla acıkmışım diye yedim

Nerede yaşıyorsun canım kaç yaşındasın ? Ben 27
Belcikadayim canim yasim 35, sen neredesin?
evet ben de leslie yapinca sanki etkili olmadi gibi geliyor. Jillian michaels 30 day shred ya da biggest loser last chance work out diye videolari var onlar guzel. slim in 6 var debbie siebers. chloe diye bir kizin videolari var. nivea body dinamik sabahlar var. youtube da cikan hit cardio wotkout lar var, var da var. yapan var mi diye sor bir de

Aa ben seni Türkiye de sanıyordum ben İzmir'deyim burada hava çok çabuk ısınıyor. Bi bakayım ben çabuk sıkılırım o yüzden hep farklı egzersiz yapıyorum

çikiletaaaa

Kuzum dayanabildin mi bu şekilde ben biraz aç kalsam midem bulanmaya başlıyor hep

Aynen canım ben fast olanı yaptım ama hiç hareket etmeyen kişiler için çok iyi .
Kesinlikle haklisin canim. Ben eskiden isten sonra haftada 2-3 , 1 saat HIIT veya tabata yapardim. Simdi aylardir hamilelikte sifir spor, butun gun evde cocukla 15 dk leslie yapsam iyi hareket oldu hic degilse diyorum. Yani eger vucudun alisiksa spora leslie sana zaman kaybi gibj olur.

Sporun harikaaa. Menun himm menu nerde dayanabiliyorsan ne iyi canim. Boyle kilo verirsin ama masallah o az yemeye bu spor.

haftasonu kacamaklari + yaklasan regl siskinligi ancak atilir.
Bi deneyim kaptancım teşekkür ederim
Canim leslie boosted walk bi tık daha tempolu bi de ona bak
Kuzum dayanabildin mi bu şekilde ben biraz aç kalsam midem bulanmaya başlıyor hep
Iyiyim suan sıkıntı yok canim. Yapabilirsem bu ara tek ogun gitmeye calisacagim.

Etiket ollmamış bende hedefi neydi bu kızın diye tararken denk geldim
1.1 mi hedefin yazıyorummmnnn yazdıııımmmmmm

ortiiim hani temiz sayfa aciyorduk bugun kirletmissin bile

Ortime ceza yarin boooll spor istiyorum yoksa bozusuruz valla

Benim icin sorun yok canim 36 saatlik aclikla bi de spor yaparsan duser bayılırsın Allah korusun

Tamam kızlar teşekkürler salı telafi ederim inşallah. Benim yüzümden ortimin puanı gitmesin şimdi :))
Waww 36 saat oruc. Masallah canim
Du bakalım yaparım inşallah :)) 17:00 de yedim en son. Salıya kadar bişey yok hayırlısı bakalım :)))

supersin, bence gayet iyi bir menu ortim hep 2 ogun yapiyorsun sanirim genelde, ben de boyle istiyorum if gibi ama cok acikiyorum, sabah 7 gibi kalkiyorum.
Aa ben seni Türkiye de sanıyordum ben İzmir'deyim burada hava çok çabuk ısınıyor. Bi bakayım ben çabuk sıkılırım o yüzden hep farklı egzersiz yapıyorum
Orasi ne guzellesir simdi. 1 defa gelme sansim oldu Izmire. burada gecen hafta eksi 10 du butun hafta.
kiz dur ne cikolatasi zaten mahvoldum burada geleli beri, hatirlatma hic. buranin cikolatasini, kruvasanini bagetini yemekten yaglandim zaten.
sen kilonu ver, cikolata kopegin olsun kuzum. koliyle yollariz.

Çok güzel o halde bende salı başlayıp sana eşlik edebilirim eşli olunca daha güzel gidiyor
Tamam canım. Birlikte yapalım. Daha şevkli olur
Ya inan cok dikkat ediyorum normalde dikkat etmesem daha neler neler yerdim. Ama hic veremedim 1 ay oldu. Uzuluyorum
Canım emzirirken hızlı gider derler ama ben 6 aylıkken diyetisyene gitmiştim normalden daha yavaş gidecek diye uyarmıştı beni. Çünkü vücut depo yapmaya çalışıyormuş emzirme döneminde. O yüzden bence az da olsa gitmesi ya da korumak bile iyi bu dönemde

Teşekkür edrim canım
Bir burcu gördüm sanki

30 gün fitness canım günlük egzersiz planlıyor senin için. Ben çok memnundum yeniden başladım şimdi -300 demekk gayet iyi 1 gün için

ivit ivitttt Arc-en-ciel sözünü aldım kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…