- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #395.661
Insallah canim vu hafta sabit gelsem ona da sukurHissediyorum cuma ya harika şeyler görücez senden canım. Maşallah su ve spor konusunda süpersin
Kucuk kurabiye ne kadar kucuk kime gore kucuk22 şubat
Sabah
1 Actıvıa kayısılı yoğurt
Öğleden sonra
1 minik kurabiye
Yarım çay bardağı kadar patlamış mısır
Akşam
1 kase den az mercimek çorbası
2 yk kadar yoğurtlu mor lahana salatası
Su:1.5 lt
Spor: 10000 adıma tamamladım sonunda
Cherry Mom Nikinik
Insallah canim vu hafta sabit gelsem ona da sukur
Kucuk kurabiye ne kadar kucuk kime gore kucuk
Yarim cay bardagi misirin patlamadan onceki halimi patladiktan sonraki halimi
+400de olduğumuzu unutmayalim ortim
Insallah canim, sen bu haftayi bir bitir, onumuzdeki hafta netlesir ama benim de boyle olmustu o zamanki kadin dogumcum ," kart testlerin negatif gostermesinde hata payi vardir ama pozitif gosteriyorsa zaten cok buyuk ihtimal gebesin demektir hele ki 2 gun arayla 2 test almissin " demisti.Sağolasın Canım, kan sonucum 122 çıkmış. Normaldir dimi değerDoktor haftaya yükseldiğini görmeden bişi diyemem dedi. Ben de pek anlamadığım için internetten araştırıp kendimce yorumluyorum. İnşallah boş değildir
Canim afiyet olsun evet bugun diger gunlerden miktar ve cesium olarak biraz daha fazla yemissin, eksidesin zaten saglikli gitsin yeter ki, onemli olan yediklerinin faydasi kalorisi. Bir de vucut bir noktada bazen zorluyor insani.22 şubat pazartesi
Sabah 11.15
1 haşlanmış yumurta
6-7 yeşil zeytin
2 parmak peynir
Sotelenmiş biber domates sarımsak ve mantar ( 1 tk yağ ile )
Domates salatalık ve roka
2 incecik dilim karabugday ekmeği
Yanında çay
Ara
16.00
Yarım elma 3-4 çilek
1 tam ceviz 4 badem
Akşam
19.00
1 kase havuçlu pirinçli çorba hafif uydurmasyon çorbam
2 yk yogurt
Etli sebzeli enginar 1 porsiyon
Yagsız salata bol limon eşliğinde
Doymadım nedense
1 ceviz ve 1 kuru kayısı yedim
Yanında da kahve içiyorum
Bi açlık var üzerimde kızlar o yüzden başka bir şey yememek için buraya yazıyorum
Sporu daha yapmadım
2 litre su içtim
Arc-en-ciel
Evet sabir ve istikrar isin yarisi zaten ki benim de problemim tam da bu.Kızlar geçen hafta bu kadının bir videosunu paylaşmıştım 41 yaşındaymış şok oldum böyle bir yazısına denk geldim kendim için bu akşamın sporunu ararken
Sizden bi göz atın diye paylaşayım dedim.
Ben de canlı yayınına katıldım bi kere yemicektiniz o çikolataları yemicektiniz o poğaçaları diye bağırıp duruyorduKızlar geçen hafta bu kadının bir videosunu paylaşmıştım 41 yaşındaymış şok oldum böyle bir yazısına denk geldim kendim için bu akşamın sporunu ararken
Evet o zaman sıkıntı. Ben zemin kattayım zaten çocukların gürültüsünden benim zıpladığımı kimse anlamazAlt kata çok ses olur canım ya zıplarken bile eşim kızıyor
Oh cok sukur icim rahatladiHemen cevap vereyim ortim
Kurabiye ceviz den büyük değildi
Bi arkadaştaydım oğlum ısırıp bıraktığı için yemek zorunda kaldım
Mısır da tabisiii patlamış hali yarım çay bardağı kadardı.
Arkadaşımın tüm ısrarlarına rağmen bunların dışında yemedim yiyemedim aklım hep o +400 deydi de
5.TAKIM ÜYELERİ | CUMA KİLOSU | HEDEF KİLOSU | SONUÇ |
76.8 | 76.3 | | |
75.6 | 75 | | |
66.2 | 65.7 | | |
67.1 | 66.5 | | |
81.6 | 80.6 | | |
70.2 | 69.8 | | |
52.7 | 52.5 | | |
76.50 | 75.50 | | |
57 | 55.9 | | |
65.3 | 64.6 | | |
73.6 | 72.9 | | |
76.85 | ??? | | |
84.6 | 83.5 | | |
68.5 | ??? | | |
54 | ??? | | |
72.7 | 71 | | |
67.1 | 66.5 | | |
69.3 | 68.3 | | |
69.9 | 68.5 | | |
| | | |
| | | |
| | | |
Aynen bunu hep diyorlar aslında bölgesel incelme diye birşey yoktur. Mantıklı geliyorKızlar geçen hafta bu kadının bir videosunu paylaşmıştım 41 yaşındaymış şok oldum böyle bir yazısına denk geldim kendim için bu akşamın sporunu ararken
Ben cok katilmiyorum ben en son bu kiloya dustugumde gobegim yanlarım falan gitmisti. Bel ve gobek icin hareketler yapiyordum surekli. Bu sefer bolgesel spor yapmadımve sonuctan memnun degilim malesef keske bastan yapdaydim yineAynen bunu hep diyorlar aslında bölgesel incelme diye birşey yoktur. Mantıklı geliyorancak yağ yüzdesi düşükse şekillenir o bölgeler
karamelli muhallebi nedir yaaa22 şubat pazartesi
12.00
Tavuk dürüm ve ayran
16.00
Karamelli muhallebi
19.00
Tek hamburger
Su : 2lt
Spor : 30dk kardiyo = 150p
25000 adım = 250p
(No 1 ve no 6 yapıldı)
Cherry Mom @_Reyyan Nikinik hawar
Efsane olmuş vallaSağol canım geçti şükür oğlanla avmye gittik geldik bile
Olsun canım biz rotamızı bozmadan devam edelim olsaydı iyi olurdu ama sonuç en iyisi olacak inşallah
1000 zıp tek seferde
Sağol canım geçti gitti şükür sen nasılsın
Ayy artılarda aynı gitmeyinnn eksileerr aynı gidinnn
Tmm canım vizede yazarsın
Çok abartmazsan bence sıkıntı olmaz canım
Hamdolsun rabbimee yaaçok çok sevindim Allah isteyen bekleyen herkese versin inşallah
Kesinlikleeeee
Biberonlu anneden taş anneye dönüşmüş
İstanbul sokakları arşınlanmış, muhallebici de es geçilmemiş bencekaramelli muhallebi nedir yaaaeskiden hatırlıyorum toz puding vardı ama bu ev yapımı mııııııı
Özellikle ben yürümek yerine yag yakmak için kalp atısını hızlandıran ter attıran hııt cardıo kısmına takıldım. Efor sarfedilen hiçbir şey boşuna degil elbettekiAynen bunu hep diyorlar aslında bölgesel incelme diye birşey yoktur. Mantıklı geliyorancak yağ yüzdesi düşükse şekillenir o bölgeler
Amin diyelim kaptanımKızlar hedeflerimiz
19 ŞUBAT -26 ŞUBAT HEDEF TABLOSU
Cuma çabuk gelir ipleri sıkı tutalım sporları güzel menüleri eksik etmeyelim
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ 76.8 76.3 75.6 75 66.2 65.7 67.1 66.5 81.6 80.6 70.2 69.8 52.7 52.5 76.50 75.50 57 55.9 65.3 64.6 73.6 72.9 76.85 ??? 84.6 83.5 68.5 ??? 54 ??? Anka 72.7 71 67.1 66.5 69.3 68.3 69.9 68.5
Canım 1 su bardağına ne kadar sirke koyuyorsun. Ben de içiyorum sabahları ama miktardan emin olamadımBugün menüm:
uyanınca ılık sirkeli limonlu su
kahvaltı armutlu kefir,1 dilim kepekli ekmek üstü fıstık ezmesi
ara kuru naneli limonlu yeşil çay
öğlen yağsız omlet, limon maydanoz salatalık bızt
ara türk kahvesi,2 parça şekersiz hurmalı bitter çoklıt
akşam tavuk but derisiz 2 tane,kabak haşlama zerdeçallı karabiberli limonlu
ara limon sıktığım maden suyu, kuru naneli limonlu yeşil çay
2 lt su, 10.000 adım ve 20 dk cardioNikinik Cherry Mom @_Reyyan Begonya2
800 kalori aldım,70 karbonhidrat,25 yağ,22 lif,70 protein
Cnm yarım litre ılık suya 1er tatlı kaşığı limon suyu ve sirke ekliyorumAmin diyelim kaptanım
Canım 1 su bardağına ne kadar sirke koyuyorsun. Ben de içiyorum sabahları ama miktardan emin olamadım
Orticiğim yumurtadan alerji olacaksın hem kolesterol unu arttırmasın. Bilemedim iyi misin peki22 subat pazartesi
Sabah 7.30
3 haslanmis yumurta yesil cay
Ogle 13.00
3 haslanmis yumurta ve 1 elma yesil cay
Ara 16.00
1 elma ( 1 kase cevizli tarcinli yogurt) normalde bu diyette yok
Aksam 18.30
1 kase yulaf lapasi ustune frambuaz ve cranberries
Su 1.5 lt
Spor 30 dk evde cardio videoyla
Kendinin en iyi hali ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?