Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

DeryaOnDiet canım menun gayet güzel ama salata gözüme az geldi, salatayı biraz artirabilirsin, gün içinde toplamda da yağ oranı fazla olmuş gibi ama emin olamadım alıntı uçmuş,ne yediğini hatiayamadim

Kızlar bugün çok halsiz hissediyorum kendimi. Şimdi de Osmanlıca dersinden çıktım beynim yandı
Biraz zıp yapıp menümü paylaşayım. Sonra da biraz erken yatayım. Yatabilirsem tabi
YaparsinMinii ortim gebeliğin erken döneminde düşük oluyor ama yine de normal değerin üstünde sonuçta sonraki haftalarda çok hızlı yükseliyor

Hissediyorum cuma ya harika şeyler görücez senden canım. Maşallah su ve spor konusunda süpersin
Insallah canim vu hafta sabit gelsem ona da sukur
Kucuk kurabiye ne kadar kucuk kime gore kucuk
Yarim cay bardagi misirin patlamadan onceki halimi patladiktan sonraki halimi

+400de olduğumuzu unutmayalim ortim

Kızlar geçen hafta bu kadının bir videosunu paylaşmıştım 41 yaşındaymış şok oldum böyle bir yazısına denk geldim kendim için bu akşamın sporunu ararken
Sizden bi göz atın diye paylaşayım dedim.

Eklentiler

• Screenshot_2021-02-22-22-05-48-391_com.instagram.android.webp
    65,9 KB · Görüntüleme: 24
Insallah canim vu hafta sabit gelsem ona da sukur

Kucuk kurabiye ne kadar kucuk kime gore kucuk
Yarim cay bardagi misirin patlamadan onceki halimi patladiktan sonraki halimi

+400de olduğumuzu unutmayalim ortim

Hemen cevap vereyim ortim
Kurabiye ceviz den büyük değildi
Bi arkadaştaydım oğlum ısırıp bıraktığı için yemek zorunda kaldım
Mısır da tabisiii patlamış hali yarım çay bardağı kadardı.
Arkadaşımın tüm ısrarlarına rağmen bunların dışında yemedim yiyemedim aklım hep o +400 deydi de

Insallah canim, sen bu haftayi bir bitir, onumuzdeki hafta netlesir ama benim de boyle olmustu o zamanki kadin dogumcum ," kart testlerin negatif gostermesinde hata payi vardir ama pozitif gosteriyorsa zaten cok buyuk ihtimal gebesin demektir hele ki 2 gun arayla 2 test almissin " demisti.
Canim afiyet olsun evet bugun diger gunlerden miktar ve cesium olarak biraz daha fazla yemissin, eksidesin zaten saglikli gitsin yeter ki, onemli olan yediklerinin faydasi kalorisi. Bir de vucut bir noktada bazen zorluyor insani.
Evet sabir ve istikrar isin yarisi zaten ki benim de problemim tam da bu.

Ben de canlı yayınına katıldım bi kere yemicektiniz o çikolataları yemicektiniz o poğaçaları diye bağırıp duruyordu

Oh cok sukur icim rahatladi

19 ŞUBAT -26 ŞUBAT HEDEF TABLOSU

Kızlar hedeflerimiz

Cuma çabuk gelir ipleri sıkı tutalım sporları güzel menüleri eksik etmeyelim

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
76.8​
76.3​
75.6​
75​
66.2​
65.7​
67.1​
66.5​
81.6​
80.6​
70.2​
69.8​
52.7​
52.5​
76.50​
75.50​
57​
55.9​
65.3​
64.6​
73.6​
72.9​
76.85​
???​
84.6​
83.5​
68.5​
???​
54​
???​
72.7​
71​
67.1​
66.5​
69.3​
68.3​
69.9​
68.5​

Aynen bunu hep diyorlar aslında bölgesel incelme diye birşey yoktur. Mantıklı geliyor ancak yağ yüzdesi düşükse şekillenir o bölgeler

Aynen bunu hep diyorlar aslında bölgesel incelme diye birşey yoktur. Mantıklı geliyor ancak yağ yüzdesi düşükse şekillenir o bölgeler
Ben cok katilmiyorum ben en son bu kiloya dustugumde gobegim yanlarım falan gitmisti. Bel ve gobek icin hareketler yapiyordum surekli. Bu sefer bolgesel spor yapmadımve sonuctan memnun degilim malesef keske bastan yapdaydim yine

Efsane olmuş valla

Özellikle ben yürümek yerine yag yakmak için kalp atısını hızlandıran ter attıran hııt cardıo kısmına takıldım. Efor sarfedilen hiçbir şey boşuna degil elbetteki

Amin diyelim kaptanım
Canım 1 su bardağına ne kadar sirke koyuyorsun. Ben de içiyorum sabahları ama miktardan emin olamadım

Orticiğim yumurtadan alerji olacaksın hem kolesterol unu arttırmasın. Bilemedim iyi misin peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…