- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.670
- 398
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #395.681
Harika menü ortimBugün menüm:
uyanınca ılık sirkeli limonlu su
kahvaltı armutlu kefir,1 dilim kepekli ekmek üstü fıstık ezmesi
ara kuru naneli limonlu yeşil çay
öğlen yağsız omlet, limon maydanoz salatalık bızt
ara türk kahvesi,2 parça şekersiz hurmalı bitter çoklıt
akşam tavuk but derisiz 2 tane,kabak haşlama zerdeçallı karabiberli limonlu
ara limon sıktığım maden suyu, kuru naneli limonlu yeşil çay
2 lt su, 10.000 adım ve 20 dk cardioNikinik Cherry Mom @_Reyyan Begonya2
800 kalori aldım,70 karbonhidrat,25 yağ,22 lif,70 protein
Yok bizzat fabrika yapımıkaramelli muhallebi nedir yaaaeskiden hatırlıyorum toz puding vardı ama bu ev yapımı mııııııı
Evet ya öyle oldu biraz özlemişim istanhulu iyi gezdim bugün
gitsin inşallah canım sağolHarika menü ortimgitsin artılar
Bende yarından itibaren sıkı tutacağım inşaAllah
afiyet olsun canımYok bizzat fabrika yapımı
Tamam canım teşekkür ederimCnm yarım litre ılık suya 1er tatlı kaşığı limon suyu ve sirke ekliyorum
Ohh ne güzel canımYok bizzat fabrika yapımı
Hadi bakalim geldigi gibi gitsinler canimBenden bi o kdr artı canım
Hurma detoksu yapıyorum bugün cumaya kdr da kabak yapıcam
Yaa insallahGünaydın kızlar
Ben de +200 geldim. Ama önemli bir artı değil. Gönderirim inşallah. Adete 7 gün var. Cuma tartısı için o biraz korkutuyor beni. Cumaya kadar tartılmayayım diyorum yine. İnşallah güzel bir sonuç olur
Ben de bugün çorbasını yapacaktım canım. Bu tarife göre yapayım bari.
Ay ben 2 yi yaptım. Yazayım da bir aksilik olmasın
Vuuu süpersin canım. Cumaya güzel bir eksi inşallah
Kızlar ne artılardan eksilere dönmüşlüğümüz vargönderir eksiye bile dönersiniz
Ohh maşallah canım
Orticim göndereceğiz onları cumaya güzel bir eksi göreceğiz inşallah. Moral bozmak yok
Oyy oy çılgın eksiler
Canım o uykusuzluğa rağmen bence çok iyi.
Geçmiş olsun kaptanım. Atak değildir inşallah.
Yarima bol eksiyle uyanirsin insallah canim22.02.2021
Hurma detoksu
Aralarda 2 sade kahve, bolca yeşil çay
Su 3 lt
Spor 2000 zıp 400 p.
Cherry Mom @_Reyyan azaydidem
Insallah kaptanim bakalim nolcakayyyyyyyyyyy bayılcammmmmmmmm 1. likten sonunculuğa gitmeyelim kızlarr seferberlik ilan ediyorummmm başım ağrıyordu çatladıyüzümü gülderen 2 3 alıntı oldu sadeceeeee koca ekipte 2 3 kişi ekside
onu bizim takımda annecicegi yapmıştı bayada güzel kilo vermişti ama geri almıştı galiba sende bakabilirsin geçmiş konuşmalarına bulamazsan bende bakayım canım
vay arkadaş ne eşler var 3 gündr yoksun 3 gün 3 gece mi kutluyorsunuznice güzel yıllarınız olsun birlikte canım
gecen senede yapıyordn bende biraz sana uymuştum :)) güzel program bayaa cardio gibi yoruyor insanı
Günaydın canım Allahtan hayırlısını diliyorum senin için
önemli bir artı değil canım cumaya güzel bir eksi buluruz inşallah
sabite razı gelme nikicim bence +400 ü eritir eksiyi bulursun eminimmm
bu hafta senin haftn olsunn didemcimmmm tebriklerr cumaya kadar üstne katlanarak koyy inşalahh
+800 1 ler sende çok oldu canım hepsinide eritip eksiye ulaştın yine yaparsın gazan mübarek olsun
sende ki duruma cidden şaşıyorumısrarla diyet spor yaptıkça artı geliyorsun ne kadar ilginç test sonuçların çıktı mı canım ?
dün turşu falan vardı değil mi canım menünde umarım ödemdir bir kısmı eritmek seni yormaz cumaya güzel bir eksimiz olur tatlım
harika canımmm takımda eksii görmek mutlu ettti benide şükür
önemli bir artı değil canım üzülmeee
wuuuuu harikaa eksi canım çok çok tebrikler :)
pazartesi günü fotoğrafsız bildirim yapabilirsin
cuma günü ise aynı kağıttı hem tarih hem nick olacak
+200 ödem olabilir canım mühim değil 100 200 ler genelde şişlik oluyor hep
ala alah yaaa ne yediniz kilo aldınız
Akşam yemekten sonra yediğin hurma ve Antep fıstığı yememem lazımdı kuzmgitsin inşallah canım sağolsenin menün de benimkiyle aynı değerlerde ve sağlıklıı sorun yok kuzuum
sağlıklı da mı olsa cnm? tatlı bişey istiyosan yeşil elmalı bi içecek vardı limon zencefil filan da konuyodu ondan içsen cnm?Akşam yemekten sonra yediğin hurma ve Antep fıstığı yememem lazımdı kuzm
Akşam çayın yanına bişe yediğimde tartıma yansıyor hemen
Sağlıklı da olsa hiçbişe yememem lazm akşam yemekten sonra anca öyle gidiyor kilolarsağlıklı da mı olsa cnm? tatlı bişey istiyosan yeşil elmalı bi içecek vardı limon zencefil filan da konuyodu ondan içsen cnm?
75.9Kızlar hedeflerimiz
19 ŞUBAT -26 ŞUBAT HEDEF TABLOSU
Cuma çabuk gelir ipleri sıkı tutalım sporları güzel menüleri eksik etmeyelim
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ 76.8 76.3 75.6 75 66.2 65.7 67.1 66.5 81.6 80.6 70.2 69.8 52.7 52.5 76.50 75.50 57 55.9 65.3 64.6 73.6 72.9 76.85 ??? 84.6 83.5 68.5 ??? 54 ??? 72.7 71 67.1 66.5 69.3 68.3 69.9 68.5
Sağlıklı da olsa hiçbişe yememem lazm akşam yemekten sonra anca öyle gidiyor kilolar
İçecek olablr onda sıkıntı yok
Su içmede sıkıntı yaşıyorum ve sporda onları düzene sokmam lazm
Emzirmem sıkıntı olurmukiYeşil elma detoksu için malzemeler:
- 1 adet yeşil elma
- 1 yemek kaşığı yeşil çay
- 6-8 dal maydanoz
- 1 adet limon
- 2 adet çubuk tarçın
- 5 adet tane karabiber
- 5-6 adet karanfil
- 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
- Fındık büyüklüğünde taze zencefil
- 1 litre su
Yeşil elma detoksu nasıl hazırlanır?
- Tencerede suyu kaynatın.
- Elmaları kabuklu ve dilimlenmiş bir şekilde şekilde kaynamış olan suya ekleyin.
- Ardından dilimlenmiş limonları, karabiberi, yeşil çayı ve zencefili de suya ilave edin.
- 5-7 dakika kadar bu şekilde kaynatmaya devam edin.
- Tencerenin kapağını açarak çubuk tarçın,karanfil ve maydanoz yapraklarını da karışıma ekleyin.
- 5 dakika daha bu şekilde kaynattıktan sonra çayı süzün ve elma sirkesini de dahil edin.
- Hazırladığınız detoks suyunu bir sürahiye aktarın. Dilerseniz tencerede kalan elma ve limon dilimlerini de sürahiye ekleyebilirsiniz.
Canım suyu 1 değil de 2 litre yapabilirsin gün içinde içebilirsin bence
yeşil elma dilimi,limon koyabilirsin o zmn geceden cnmEmzirmem sıkıntı olurmuki
Daha az malzemeli yokmu direk geceden suya atıp beklicek sabah içeceğim
Yeşil elmam yok şöyle bişe yaptım inşaAllah işe yararyeşil elma dilimi,limon koyabilirsin o zmn geceden cnm
Canım ben iki gündür ananas kabugu koyuyorum suyun içine çok güzel oluyor tadı ve ödem attırıyormuş bi diyetisyenin sayfasında vardı ananas dilimi ve biraz maydanoz koyup bekletiyordu.Sağlıklı da olsa hiçbişe yememem lazm akşam yemekten sonra anca öyle gidiyor kilolar
İçecek olablr onda sıkıntı yok
Su içmede sıkıntı yaşıyorum ve sporda onları düzene sokmam lazm
Markete gidersek alaym deneym sağol kuzmCanım ben iki gündür ananas kabugu koyuyorum suyun içine çok güzel oluyor tadı ve ödem attırıyormuş bi diyetisyenin sayfasında vardı ananas dilimi ve biraz maydanoz koyup bekletiyordu.
Çok şükür 100 gr kaldı geçen haftaki kiloma ortimHadi bakalim geldigi gibi gitsinler canim
Yaa insallah
Yarima bol eksiyle uyanirsin insallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?