Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hakkında hayırlısı olsun canım. Bazen zorlamamak gerekir özellikle sana zarar veriyorsa Rabbim iyi insanlar çıkarsın karşına bundan sonra
Başınız sağolsun canım Rabbim rahmetiyle muamele etsin inşallah
Işteyim az yürüyüş olsun diye çıktım carrefour a Eki Görüntüle 2788637 ara öğün niyetine aldım bunlardan
Ayy o çikolata kaplıya bayılıyorum ben

Üzülme kuzum sen elinden gelenin fazlasını yaptın .Annesinin de aklında kalmış demek ki

Günaydın canım
İşi sürüncemede bırakmamak net olarak bitirmek yada başlayacaksa başlatmak mantıklı görüşmen çok mantıklı
Hakkınızda hayırlısı olsun canım kendine temiz bir sayfa aç geriyi çok düşünmemeye çalış önüne odaklan hayat akıp gidiyor çok çok kıymetli

Aaaa rabbim şifa versin. Vardır inşallah. Eski kaptanlara soralım. @toplight morordek
Ankacım selam
Evet ben de arada görüşüyorum tedavisi devam ediyor ama iyi çok şükür.
Allah hepimizi korusun böyle hastalıklardan

Sen nasılsın bu arada? Uzun süre oldu görüşemedik, ben de pek giremiyorum artık buralara

Şer gibi gördüklerimizde hayır vardır.. Bazen olanlar içimizi çok acıtsa ve kabullenmek güç olsa da Rabbimizin bi lütfudur aslında bize.
Sonradan olması daha imtihanlı olurdu...
Elbet biraz üzüleceksin ama geçecek emin ol..
Rabbim ferahlık versin kalbine ve hayırlı kişilerle karşılaştırsın inşaAllah

Kazen şimdi yazıştım parkbyull ile, sana çok selamı var, üzerimde kalmasın dedim.

ne yapsın ne etsin Kenevir Yağı(Türkiye'de yasak) bulsun. Biz inanılmaz sonuç aldık. Son çekilen MR'da hiç bir kötü hücreye rastlanmadı. Bu notumu da iletin lütfen

Aminnnn canım hastalara da şifa versin rabbim. Arkadaşı tanımıyorum ama sevindim iyi olmasına sabah bi korktum.
ben de iyiyim elhamdulillah canım. Burda kızlarla deneyeyim dedim bi de :)) gelsene sen de fırsat buldukça

Mathilda03 ortim afiyet olsun canım sen daha iyi bilirsin ama bence çiğ fındık, çiğ badem, ceviz, meyve, ayran vb daha doğru seçimler olur ara öğün için. Sonuçta işlenmiş ve pakete girmiş ürünler onlar. Ben de bi ara züber çok yerdim bıraktım çok şükür:))) bu arada sabah 71,7 geldim. Dün 72,9 dun. :)) 300-400 gr geri gelse yarına cumaya kadar 71 olurum inşallah :))

Oyy maşallah canım çok hızlı gidiyor kilocukların

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Allah sizlere sabır versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…