Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sevgili kazen ve arkadaşlar parky ile görüşüyorum konyaya taşındığımdan beri allah a şükür hastane süreçleri devam etse de iyi benden önce morordek kaptanım da yazmış sağolsun esra sormuştu ama ben bi türlü işlerden fırsat bulup yazamadım Kazen kenevir yağını da ileteceğim kendisine
Anka kaptanım sende mi burdasın ne güzel işleri yoluna koysam ben de geleceğim bi selam verip işlere gömüleyim yeni arkadaşlara hoşgeldin diyorum en kısa sürede işleri ayarlayıp bende geleceğim

Teşekkür ederiz kaptanım bekliyoruz

Kızlar çok güzel bir tatlı tarifi buldum çok canım isterse yapacağım çok ilginç geldi bu arada ege de çok var tuzsuz lor(tatlı lor yada çökelek gibi isimleri var)
Dışını öyle hamur gibi katı yapan ne var anlamadım ekmek gibi duruyor değil mi

Evet canım ben de buraya başladım geçen hafta Konyaya mı taşındın neresine taşındın ayy bak heyecan yaptım şimdi

Biri kalksa evi süpürge silse oyuncakları toplasa yemeği yapsa
Bana da lazım o biri bana da gönder azcık uzanayım dedim kızım sağolsun her yere kek dökmüş patlamış mısırları sağa sola atmış bu gün dünkünden de halsizim. Bana can veren kahveymiş yasak olunca yapıştım kaldım yatağa

Ah bu çocuklar
Neyse az kaldı büyğcekler dinlenecez kendimi teselli şeklim

Uzak değil ya hızlı trenle hemen gelinip gidiliyor artık.

hiç unutmuyorum 15 yaşındayken ablam ozman selçuk ünide okuyor onu çok özledim tutturdum gideceğim yanına diye annem babam çalışıyor diye gelemediler benle. istanbuldaydık o zman biz bindirdiler beni trene 13 saat miydi 12 saatmiydi karaman kampüsündeydi ablam gözümü hiç kırpmadan ve kıpırdamadan yolculuk etmiştim :)))

Insallah senin kiymetini bilecek ve seni cok mutlu edecek birisi coksin canim karsina. Hayirlisi olsun. Dedigin gibi beraberken hersey iyi, bitince insanlar yabanci olup cikiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…