Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bendeeeeee diğerini kahveyle şimdi yedim oda guzelmis pestil gibi bakalım ne kadar tok tutacak

Tmm canım yapacak bir şey yok ama serbestlik olmasın dikkat et :)

Bugün daha sali cumaya çok var belki 71 in altını bile görebilirsin ac çıkmaya çalış.
Doğru söylüyorsun paketli gıda sonuçta ve çiğ kuruyemiş daha çok tok tutar cnn tatlı istemişti böle geliştirdim Allahtan biliyosun ben leblebiciyim

aslında sporla ilgili çok farklı araştırmalar ve görüşler var. Fazla kesin ve negatif bir dille yazmış gibi geldi bana. Önemli olan süreklilik ve yavaş yavaş arttırmak sanırım
Ben 3 ana öğün mecbur canım, arada 1 elma yerim
Hadi bakalım güzel sonuçlarımız olsun inşallah
Canım bunca yaşanmışlıktan sonra yüz yüze görüşmeyi istemek en doğal hakkın bence. Çok iyi yapmışsın. Zihnin netleşmiş. Düzgün ayrılmayı beceremeyen bence düzgün ilişkiyi de beceremez. Allah iyilerle karşılaştırsın. Sana da gönül ferahlığı versin canım.
Başınız sağ olsun canım. Mekanı cennet olsun inşallah. Geride kalanlara sabır versin rabbim

Pek tok tutmuyor ama tatlı isteğini falan bastırıyor :)
Aynen tatlı istegimi bastırdı dün anneme giderken ekler ce baklava almıştık tabiki yemedim hIc böle geçti şükür kaptanım varya 1 hafta olmasına rağmen çok sıkan pantolonum bollastigini hissediyorum ve çok mutlu oluyorum

Nikinik canım nasılsın nasıl gidiyor var mı değişiklik tartı da
Bu sabah benim yüzüm birazcık güldü 300 gr gitmişti biraz önce regli de oldum cuma ya kadar şişim inecek inşallah
Iyiyim canim tartilmadim ben cumaya kadar tartilmayacagim. Senim adina sevindim. Ben daha olamadim regl 2 aydir gecikiyor insallah bu ay gecikmez

kıyafetlerde farkın hissedilmesi şahane oluyor tebrik ederim canım çok iyi gidiyorsun zateenn

Aslında süreklilik arz eden her spor mutlaka vücutta güzel sonuçlar veriyor

Kızlar çok güzel bir tatlı tarifi buldum çok canım isterse yapacağım çok ilginç geldi bu arada ege de çok var tuzsuz lor(tatlı lor yada çökelek gibi isimleri var)

Eklentiler

• Screenshot_2021-02-23-12-47-52-854_com.instagram.android.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_2021-02-23-12-47-34-721_com.instagram.android.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Maşallah ortim kıyafetlerden belli olunca daha motive oluyor insan

Yaa ben hergün tartılıyorum dayanamıyorum hiç.
İnşallah düzene girer senin de canım
Ben de oyleydim gece hatta gun icinde bile tartiliyordum gecen haftaki tarti detoksum ise yaradi tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…