- 15 Şubat 2021
- 275
- 1.049
- 28
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #395.761
Bendeeeeee diğerini kahveyle şimdi yedim oda guzelmis pestil gibi bakalım ne kadar tok tutacakHakkında hayırlısı olsun canım. Bazen zorlamamak gerekir özellikle sana zarar veriyorsa Rabbim iyi insanlar çıkarsın karşına bundan sonra
Başınız sağolsun canım Rabbim rahmetiyle muamele etsin inşallah
Ayy o çikolata kaplıya bayılıyorum ben
Tmm canım yapacak bir şey yok ama serbestlik olmasın dikkat et :)Biliyorum ortim biliyorum sporumu aksatmıyorum hiçbir şekilde muhakkak yapmaya çalışıyorumve ben tartımı getiremedim buraya çünkü sığdıramadım küçük çantaya uçakta aşağıya yollamamak için küçük çanta aldım ve sığmadı tartım o yüzden bu hafta kilo bildirimi de yapamayacağım Cherry Mom kaptanım senin de haberin olsun
Bugün daha sali cumaya çok var belki 71 in altını bile görebilirsin ac çıkmaya çalış.Mathilda03 ortim afiyet olsun canım sen daha iyi bilirsin ama bence çiğ fındık, çiğ badem, ceviz, meyve, ayran vb daha doğru seçimler olur ara öğün için. Sonuçta işlenmiş ve pakete girmiş ürünler onlar. Ben de bi ara züber çok yerdim bıraktım çok şükür:))) bu arada sabah 71,7 geldim. Dün 72,9 dun. :)) 300-400 gr geri gelse yarına cumaya kadar 71 olurum inşallah :))
Pek tok tutmuyorBendeeeeee diğerini kahveyle şimdi yedim oda guzelmis pestil gibi bakalım ne kadar tok tutacak
aslında sporla ilgili çok farklı araştırmalar ve görüşler var. Fazla kesin ve negatif bir dille yazmış gibi geldi bana. Önemli olan süreklilik ve yavaş yavaş arttırmak sanırımKızlar geçen hafta bu kadının bir videosunu paylaşmıştım 41 yaşındaymış şok oldum böyle bir yazısına denk geldim kendim için bu akşamın sporunu ararken
Sizden bi göz atın diye paylaşayım dedim.
Hadi bakalım güzel sonuçlarımız olsun inşallahBen 3 ana öğün mecbur canım, arada 1 elma yerim
Canım bunca yaşanmışlıktan sonra yüz yüze görüşmeyi istemek en doğal hakkın bence. Çok iyi yapmışsın. Zihnin netleşmiş. Düzgün ayrılmayı beceremeyen bence düzgün ilişkiyi de beceremez. Allah iyilerle karşılaştırsın. Sana da gönül ferahlığı versin canım.Günaydın arkadaşlar,
Baya baya zorlu bir süreç yaşadım sevgililik nişanlılık ve sonrası konusunda ama dün tamamen geri dönüşsüz şekilde bitirdim. Kendisi de bitirmek istiyordu zaten ama maalesef bunu yüzyüze gelip akıllı mantıklı şekilde söyleme zahmetinde bile bulunamadı benim talebimle görüştük. Görüşmek istemeyi de acizlik vs olarak görmüyorum sonuçta yaşanmış şeylerin geçmişin hatrı var ve anıları saygımdan yaptım. Bitirmemize rağmen hala benimle alakalı detayları hatırladığını belirtecek hareketlerde bulundu, şehir değiştireceğini taşınacağını vs söyledi hatta espri falan bile yaptı. Hiç bir bilgi beni ilgilendirmiyo belkide bu açık kapı bırakmak içindi yada değildi bilmiyorum umrumda bile değil artık. Ama bitirdikten sonra insanların gerçek çirkin yüzleri daha fazla görünebiliyormuş onu anladım. Çok iyi dediğim annesi bile (demekki iyi dememek gerekiyormuş) peşine bilezikler için beni arıyo getirecekler dimi diye. Anlayamadığım bunu annemle konuşması gerekmez mi beni niye arıyo bilezikleri sormak için ? Ben bugüne dek ona verdiğim parayı yada aldığım eşyaları umursamamıştım ama demekki hepsini almak lazım 2 bileziğin derdine düştüklerine göre
Öyle böyle bitti gitti artık yani. Rabbim hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza
Başınız sağ olsun canım. Mekanı cennet olsun inşallah. Geride kalanlara sabır versin rabbimGunaydin kizlar, iyi bir gece gecirmedim basim cok agriyor, bir yakinimin vefat haberini aldim ondan oldu biraz. Simdi kursa geciyorum.
Ortim gelirim bugun yine ara ara, kurs bitince kendimi ormana atip bir yuruyecegim basim gecerse
Kendinin en iyi hali ol
Aynen tatlı istegimi bastırdı dün anneme giderken ekler ce baklava almıştık tabiki yemedim hIc böle geçti şükür kaptanım varya 1 hafta olmasına rağmen çok sıkan pantolonum bollastigini hissediyorum ve çok mutlu oluyorumPek tok tutmuyorama tatlı isteğini falan bastırıyor :)
Benim oruçken bu kadar da gitmiyor canım iyisin iyisinNerdeeee dün oruç tuttum ondan gitti :)) yoksa kaplumbağa hızında ilerliyorum :)
Afiyet olsun o zamanBugün daha sali cumaya çok var belki 71 in altını bile görebilirsin ac çıkmaya çalış.
Doğru söylüyorsun paketli gıda sonuçta ve çiğ kuruyemiş daha çok tok tutar cnn tatlı istemişti böle geliştirdim Allahtanbiliyosun ben leblebiciyim
Iyiyim canim tartilmadim ben cumaya kadar tartilmayacagim. Senim adina sevindim. Ben daha olamadim regl 2 aydir gecikiyor insallah bu ay gecikmezNikinik canım nasılsın nasıl gidiyor var mı değişiklik tartı da
Bu sabah benim yüzüm birazcık güldü 300 gr gitmişti biraz önce regli de oldum cuma ya kadar şişim inecek inşallah
kıyafetlerde farkın hissedilmesi şahane oluyor tebrik ederim canım çok iyi gidiyorsun zateennAynen tatlı istegimi bastırdı dün anneme giderken ekler ce baklava almıştık tabiki yemedim hIc böle geçti şükür kaptanım varya 1 hafta olmasına rağmen çok sıkan pantolonum bollastigini hissediyorum ve çok mutlu oluyorum
aslında sporla ilgili çok farklı araştırmalar ve görüşler var. Fazla kesin ve negatif bir dille yazmış gibi geldi bana. Önemli olan süreklilik ve yavaş yavaş arttırmak sanırım
Hadi bakalım güzel sonuçlarımız olsun inşallah
Canım bunca yaşanmışlıktan sonra yüz yüze görüşmeyi istemek en doğal hakkın bence. Çok iyi yapmışsın. Zihnin netleşmiş. Düzgün ayrılmayı beceremeyen bence düzgün ilişkiyi de beceremez. Allah iyilerle karşılaştırsın. Sana da gönül ferahlığı versin canım.
Başınız sağ olsun canım. Mekanı cennet olsun inşallah. Geride kalanlara sabır versin rabbim
17 kilo ne kadar farketmis ya
3 ayda mıııııı yok artıkkk yalnz hiç 17 kg gibi de durmuyor değil mi ya o ne değişim ooo
Canım çok güzel çikolatalısı yalnız benim çok tükettiğim bir dönemde baya kaloriliydi. Dikkatli tüketIşteyimaz yürüyüş olsun diye çıktım carrefour a Eki Görüntüle 2788637 ara öğün niyetine aldım bunlardan
Harika maşallah 3 ayda büyük değişim
Maşallah ortim kıyafetlerden belli olunca daha motive oluyor insanAynen tatlı istegimi bastırdı dün anneme giderken ekler ce baklava almıştık tabiki yemedim hIc böle geçti şükür kaptanım varya 1 hafta olmasına rağmen çok sıkan pantolonum bollastigini hissediyorum ve çok mutlu oluyorum
Yaa ben hergün tartılıyorum dayanamıyorum hiç.Iyiyim canim tartilmadim ben cumaya kadar tartilmayacagim. Senim adina sevindim. Ben daha olamadim regl 2 aydir gecikiyor insallah bu ay gecikmez
Ben de oyleydim gece hatta gun icinde bile tartiliyordum gecen haftaki tarti detoksum ise yaradiYaa ben hergün tartılıyorum dayanamıyorum hiç.
İnşallah düzene girer senin de canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?