- 23 Mart 2016
- 29.831
- 90.277
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #395.821
Harika bir başarı canım neredeyse çocuklarımız kadar kilo vermişiz işteeeİnşallah kaptanım
Taze Kan oldu bu değerlendirme valla
İnsan bazen durdu bazen az gidiyor diye üzülüyor ama Grupta 12 kilo gitmiş, toplamda 16çok şükür
Canım maydanoz katmadan sadece yeşil elmaEvet çok erken kapattım ve acıktımkızlara kıyma kavurdm domatesle dayanamadım bnde yedim 2 yemek kaşığı kadar, yanınada domates yedim
Suyu hiç sevemedim ama ödemler gitsin diye zorla içtim
Kendi sporun dışında hepsini sayarım hoce
Perşembe ben de katılalım sana,yarın misafirim var, hurma mi yapıyorsun?
YavRum ararsın bak, benimki istikrarlı cumadan beri her gün sabit gördüm, dün 500 cal tükettim bugün -100 resmen benimle dalga geçiyorhayır o değil Cherry Mom e de o kadar hava attim
canım portakal suyu seviyosan ondan da katabilirsin mesela 1 litre suya 2 çorba kaşığı ,hem aroma verir hem potasyum c vitamini cnmEvet çok erken kapattım ve acıktımkızlara kıyma kavurdm domatesle dayanamadım bnde yedim 2 yemek kaşığı kadar, yanınada domates yedim
Suyu hiç sevemedim ama ödemler gitsin diye zorla içtim
sağol aşkımMaşallah menü harika ortim hepsi
Sevgili Tempus hanımcım görüyorum çok mutlu oluyorumCherry Mom hanım Cherry Mom hanım görüyormusun nasıl çabalıyorum artı puan istiyorum bu gayretim için
Bidahakine öyle yaparım kaptanım Maydonoz tadı çok kötüydüCanım maydanoz katmadan sadece yeşil elma
Yada bir çubuk tarçınla flan denesenn?
Evet ya. Çocuğumu tekrar çıkarttım içimdenHarika bir başarı canım neredeyse çocuklarımız kadar kilo vermişiz işteeeİncelmende çok güzel bundan sonrasında keyif alarak gönlüne göre kilonu verirsin burda bizlerle olduktan sonra kalanıda gönderirsin diye düşünüyorum
Gel katıl bize gir aramıza şarkısı çaldı bir anda kafamda
Bekliyoruz efenim saygılarSevgili Tempus hanımcım görüyorum çok mutlu oluyorumartı puanlar cuma netice sonrası
Canım bildirim yapmamak sorun olur ama tam bilmiyorumHayır değişim canım
Ben kaptanımla konuştum zaten canım merak etmeCanım bildirim yapmamak sorun olur ama tam bilmiyorumCherry Mom kaptanım aydınlatır bizi
Onu yazacaktım ya
Allahım beş aydır takımdayım yine yeni bir şey duydumHayır değişim canım
Ya bana izinde misin diye sormuştu ortimAllahım beş aydır takımdayım yine yeni bir şey duydumdeğişim nedir canım
Evinde değil canım İstanbuldaCanım bildirim yapmamak sorun olur ama tam bilmiyorumCherry Mom kaptanım aydınlatır bizi
Hee tamam canım. Kimseyle değiştiremeyiz seni yaniYa bana izinde misin diye sormuştu ortimben de değilim demek istemişim ama l yerine ş yazmışım
Yarimuhendis verip denp i alacağız haahahah değişim programıHee tamam canım. Kimseyle değiştiremeyiz seni yani
Kulağı işitmeyen nineler gibi ortalığı birbirine verecektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?