Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnşallah kaptanım
Taze Kan oldu bu değerlendirme valla
İnsan bazen durdu bazen az gidiyor diye üzülüyor ama Grupta 12 kilo gitmiş, toplamda 16 çok şükür
Harika bir başarı canım neredeyse çocuklarımız kadar kilo vermişiz işteee İncelmende çok güzel bundan sonrasında keyif alarak gönlüne göre kilonu verirsin burda bizlerle olduktan sonra kalanıda gönderirsin diye düşünüyorum

Evet çok erken kapattım ve acıktım kızlara kıyma kavurdm domatesle dayanamadım bnde yedim 2 yemek kaşığı kadar, yanınada domates yedim
Suyu hiç sevemedim ama ödemler gitsin diye zorla içtim
Canım maydanoz katmadan sadece yeşil elma
Yada bir çubuk tarçınla flan denesenn?

Gel katıl canım biz bugün belmayne ile kabağa başladık perşembe son günümüz cuma bayram edicez

Evet çok erken kapattım ve acıktım kızlara kıyma kavurdm domatesle dayanamadım bnde yedim 2 yemek kaşığı kadar, yanınada domates yedim
Suyu hiç sevemedim ama ödemler gitsin diye zorla içtim
canım portakal suyu seviyosan ondan da katabilirsin mesela 1 litre suya 2 çorba kaşığı ,hem aroma verir hem potasyum c vitamini cnm
Maşallah menü harika ortim hepsi
sağol aşkım yarın da 400 kalori yapmak istiyorum ,ekmek yiyince poğaçalara saldırasım gelmedi rahattım

Evet ya. Çocuğumu tekrar çıkarttım içimden
Kaptanım valla burda olmak acayip motive edici. Ben de eminim gideceğinden. Hatta normal listeden devam etmek istiyorum mahsuru yoksa mezuniyet kilosunun altında olunca direk girilebiliyordu değil mi
Gel katıl canım biz bugün belmayne ile kabağa başladık perşembe son günümüz cuma bayram edicez
Gel katıl bize gir aramıza şarkısı çaldı bir anda kafamda
Gel kuzum gel S Suskunhanim ben sizin gibi zıpçı oldum. Seni de kabakçı yapalım

Canım bildirim yapmamak sorun olur ama tam bilmiyorum Cherry Mom kaptanım aydınlatır bizi
Evinde değil canım İstanbulda yarimuhendis gittiği yerdede baskül yokmuş sırt çantasıylada baskül götürmesini istemedim :)
Yürüme mesafesinde eczane vs de yokmuş o yüzden bildirimsiz geçme imkânımız var bu gibi durumlarda sonraki hafta kural gereği yüzdesi ikiye bölünecek tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…