- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #395.801
Wuwuu masallah canim ne eksi o oyleMathilda03 ortim afiyet olsun canım sen daha iyi bilirsin ama bence çiğ fındık, çiğ badem, ceviz, meyve, ayran vb daha doğru seçimler olur ara öğün için. Sonuçta işlenmiş ve pakete girmiş ürünler onlar. Ben de bi ara züber çok yerdim bıraktım çok şükür:))) bu arada sabah 71,7 geldim. Dün 72,9 dun. :)) 300-400 gr geri gelse yarına cumaya kadar 71 olurum inşallah :))
NO KİLO | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Nikinik | 200 | 30 | 200 | 50 | 145 | 370 | |
yarimuhendis | 225 | 350 | 150 | 215 | 190 | 154 | |
@nnurc | 168 | 70 | 228 | 108 | |||
thequeensgambit | 44 | ||||||
L O L | |||||||
balpamuk | 47 | ||||||
@Pain Killer | 280 | 90 | 215 | ||||
DeryaOnDiet | 90 | 195 | 160 | 65 | 70 | 46 | |
SanSebastianCheesecake | 105 | 295 | 200 | 145 | 295 | 112 | |
Emnis | 360 | 350 | 300 | ||||
| 280 | 85 | 100 | 68 | |||
YES FİT | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
| 168 | 318 | 73 | 228 | 69 | 295 | 100 |
@belmayne | 45 | 20 | 85 | 185 | 95 | 195 | 95 |
@hawar | 140 | 200 | 60 | 298 | 68 | 318 | 378 |
SSuskunhanim | 490 | 457 | 300 | 310 | 510 | 395 | 385 |
@Tempus | 400 | 500 | 430 | 500 | 400 | 500 | |
@azaydidem | 45 | 250 | 120 | ||||
muhursuzpusula | 16 | ||||||
birsevgi | 30 | 30 | 80 | 30 | |||
| 50 | 25 | 250 | 395 | |||
| 40 | 42 | 400 | 70 | |||
@Just a perfect day | 206 | 87 |
Teşekkür ederim Kaptanım, evet çok haklısınız dikkat edeceğim. Her şey yolunda gider ve evladımı kucağıma alırsam yine buraya gelirim inşallah.Thread 'Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz' Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz
Burayı takip edersin istersen canım
Kontrol mekanizması olur senin için. Diyet yalan oldu diyede düşünme tabi takım işi yalan oldu doğumdan sonra beklerizama kendini tüm zararlı şeylerden arındır hamilelik hevesiyle gereksiz kilo alma sonrası zor olur
Hamurun tatlının bebeğe hiç bir faydası yok bunları hayatından çıkarınca gerisi gelir zaten
Canım seni de sanki yarı yolda bırakmış gibi hissediyorum22 Şubat Pazartesi
12.00
2 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 2 ceviz, 1 incir kurusu, beyaz lahana, maydanoz
Ara
Hindistan cevizi yağlı filtre kahve
17.30
2 kepçe bal kabağı çorbası, 2 tabak karnabahar pilavı, 4-5 kaşık salata
Su: 3lt
Yeşil çay içeceğim
Spor: 2 yapıldı
(30 dk leslie boosted+8 dakika tabata+400 zıp)
Toplam 175 puan
Cherry Mom @_Reyyan YaparsinMinii
Senin için hayırlısı ne ise o olsunGünaydın arkadaşlar,
Baya baya zorlu bir süreç yaşadım sevgililik nişanlılık ve sonrası konusunda ama dün tamamen geri dönüşsüz şekilde bitirdim. Kendisi de bitirmek istiyordu zaten ama maalesef bunu yüzyüze gelip akıllı mantıklı şekilde söyleme zahmetinde bile bulunamadı benim talebimle görüştük. Görüşmek istemeyi de acizlik vs olarak görmüyorum sonuçta yaşanmış şeylerin geçmişin hatrı var ve anıları saygımdan yaptım. Bitirmemize rağmen hala benimle alakalı detayları hatırladığını belirtecek hareketlerde bulundu, şehir değiştireceğini taşınacağını vs söyledi hatta espri falan bile yaptı. Hiç bir bilgi beni ilgilendirmiyo belkide bu açık kapı bırakmak içindi yada değildi bilmiyorum umrumda bile değil artık. Ama bitirdikten sonra insanların gerçek çirkin yüzleri daha fazla görünebiliyormuş onu anladım. Çok iyi dediğim annesi bile (demekki iyi dememek gerekiyormuş) peşine bilezikler için beni arıyo getirecekler dimi diye. Anlayamadığım bunu annemle konuşması gerekmez mi beni niye arıyo bilezikleri sormak için ? Ben bugüne dek ona verdiğim parayı yada aldığım eşyaları umursamamıştım ama demekki hepsini almak lazım 2 bileziğin derdine düştüklerine göre
Öyle böyle bitti gitti artık yani. Rabbim hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza
Canım sen izinli misin?Biliyorum ortim biliyorum sporumu aksatmıyorum hiçbir şekilde muhakkak yapmaya çalışıyorumve ben tartımı getiremedim buraya çünkü sığdıramadım küçük çantaya uçakta aşağıya yollamamak için küçük çanta aldım ve sığmadı tartım o yüzden bu hafta kilo bildirimi de yapamayacağım Cherry Mom kaptanım senin de haberin olsun
Nasıl kullanılıyor acaba, bide hangi bölgedeki hastalık için ?ne yapsın ne etsin Kenevir Yağı(Türkiye'de yasak) bulsun. Biz inanılmaz sonuç aldık. Son çekilen MR'da hiç bir kötü hücreye rastlanmadı. Bu notumu da iletin lütfen
Hiç güleceğim yoktu güldürdün valla kaptanımo biri tabiki sensin canlan
Hayır değişim canımSenin için hayırlısı ne ise o olsun
Çok fazla sorgulama bence bu süreçten sonra
Canım sen izinli misin?
Nasıl kullanılıyor acaba, bide hangi bölgedeki hastalık için ?
Ay kaptanım gördüm çok gururlandımbelmayne canım karnen hazırlanmış
Konu Mesajı 'Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı' Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı
Ayy o birinden ben de istiyorum yaaaBiri kalksa evi süpürge silse oyuncakları toplasa yemeği yapsa
Teşekkür ederim Kaptanım, evet çok haklısınız dikkat edeceğim. Her şey yolunda gider ve evladımı kucağıma alırsam yine buraya gelirim inşallah.
Topluca tüm arkadaşlara da teşekkür etmiş olayım tekrar buradan. Sağolun kızlar, her şey için çok teşekkür ederimBaşta Kaptanımız olmak üzere hepinizin enerjisi muhteşem. İnşallah herkes hedeflediği kilolara iner. Beni şimdi çok heyecanlı bir süreç bekliyor Her anın kıymetini bilerek, tadını çıkararak geçirmek ve ruhuma iyi gelecek şeyleri yaparak günlerimi geçireceğim. İnşallah doğumdan sonra mutlu bi pozla aranızda tekrar olacağım. O zamana dek Allah'a emanet olun
Olur mu hiç canım. Şimdi çok heyecanlı zamanların. Dediğin gibi tadını çıkart. sağlıkla sıhhatle huzurla geçir inşallah bu süreci.Canım seni de sanki yarı yolda bırakmış gibi hissediyorumKusuruma bakma ne olur
Bu arada menün harika Canım, spor dalık olmuş. Hedeflediğin kilona en kısa zamanda ulaşacaksın eminim
Teşekkür ederiz canımTeşekkür ederim Kaptanım, evet çok haklısınız dikkat edeceğim. Her şey yolunda gider ve evladımı kucağıma alırsam yine buraya gelirim inşallah.
Topluca tüm arkadaşlara da teşekkür etmiş olayım tekrar buradan. Sağolun kızlar, her şey için çok teşekkür ederimBaşta Kaptanımız olmak üzere hepinizin enerjisi muhteşem. İnşallah herkes hedeflediği kilolara iner. Beni şimdi çok heyecanlı bir süreç bekliyor Her anın kıymetini bilerek, tadını çıkararak geçirmek ve ruhuma iyi gelecek şeyleri yaparak günlerimi geçireceğim. İnşallah doğumdan sonra mutlu bi pozla aranızda tekrar olacağım. O zamana dek Allah'a emanet olun
Paylaşım sayfasında cevaplayabilirsin canım eğer istiyorsanAy kaptanım gördüm çok gururlandım
Teşekkür edeyim dedim ama orda cevaplayabiliyor muyuz yoksa ordan alıntılayıp burdan mı cevaplıyoruzaklımda deli sorular
Adımı tamamlayamadan uyumuşum sabah nik e yazdım canım1000zip ve 10000 adim. Sporlarin harika ortim
Başın sağ olsun,mekanı cennet olsunGunaydin kizlar, iyi bir gece gecirmedim basim cok agriyor, bir yakinimin vefat haberini aldim ondan oldu biraz. Simdi kursa geciyorum.
Ortim gelirim bugun yine ara ara, kurs bitince kendimi ormana atip bir yuruyecegim basim gecerse
Kendinin en iyi hali ol
Ben sok ben iptal12 - 18 ŞUBAT SPOR SONUÇ TABLOSUGeçtiğimiz haftanın spor 1.si toplammm 2847 puan ilee haftaların 1.si
Tempus u solllayan S Suskunhanim tebrikler canımm
No kilo kızları 6850 spor puanı yaparken
yes fit kızları 11176 puan yapmışlartebrikler kızlar
no kilodan ayrılan kızlar olduğu için grupları tekrar karma yapacağım :) haneri boş olanları çok sırıtıyor değil mi
NO KİLO Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Nikinik 200 30 200 50 145 370 yarimuhendis 225 350 150 215 190 154 @nnurc 168 70 228 108 thequeensgambit 44 L O L balpamuk 47 @Pain Killer 280 90 215 DeryaOnDiet 90 195 160 65 70 46 SanSebastianCheesecake 105 295 200 145 295 112 Emnis 360 350 300 YaparsinMinii 280 85 100 68 YES FİT Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Anka 168 318 73 228 69 295 100 @belmayne 45 20 85 185 95 195 95 @hawar 140 200 60 298 68 318 378 SSuskunhanim 490 457 300 310 510 395 385 @Tempus 400 500 430 500 400 500 @azaydidem 45 250 120 muhursuzpusula 16 birsevgi 30 30 80 30 Kendinin en iyi hali ol 50 25 250 395 Mathilda03 40 42 400 70 @Just a perfect day 206 87
Ben sok ben iptalTempus bilsem yapmazdım,affet yalnız sporu ben yapıyorum ama kiloyu temp veriyor ,ne olacak bu iş dilin 500 calori tükettim, vücut bı sasssin dedim ama 100 Gr gitmiş sadece
Vucüdümuz cidden artık noluyo diyo bence deKızlar öğleden önce okul,sonra çocukları çıkardım parka, orda eski komşumla karşılaştım bize geçtik, ona kahve ikram ettim baktım saat 4, suskun dedim bu öğün için iyi bi fırsatdün akşam başka bi komşumun getirdigi çiğköfteci de sofraya koyup akşam yemeği saydım kendime normalde ayran vardı aklımda ama ona kahve çerez vs koyunca ayran da yapmadım artık, Nescafe diye ben icmeyip bitki çayı koydum sadece biraz önce acıktım, sabah icemedigim kahvemi yapıp içtim vücut noluyoz abla diyecek
Sabah icmeme sebebim de 15 günlük maydonoz kürüne başladım,kahve yerine onu içip yiyorum
Kendi sporun dışında hepsini sayarım hoce2 dk da tüm yaptığım sporları hiçe saydı hatun ya
Aşkımsu ben 2 gündür detoks derdindeyim kaldı 2 gün daha ajsjjsja ölüyorum anlasana?
Not: eksi her türlü eksidir çok tartılma
YavRum ararsın bak, benimki istikrarlı cumadan beri her gün sabit gördüm, dün 500 cal tükettim bugün -100 resmen benimle dalga geçiyorVucüdümuz cidden artık noluyo diyo bence de
Bi sabah sabit gelip ertesi sabah -700 gelip bi sonraki sabah -600 geldim bu nedir yeaa
İnşallah kaptanımPaylaşım sayfasında cevaplayabilirsin canım eğer istiyorsan
Hayırlı olsun 60da gelecek eminim
Bende tartıya her çıktığımda artı varsa hemen full dikkat ediyorum ama eksi görürsem daha da eksileyim diye daha çok çabalıyorum. Yani anlıya ağın her iki türde de çabalıyorum bu şekilde Motive olduğumu hissediyorumBen de oyleydim gece hatta gun icinde bile tartiliyordum gecen haftaki tarti detoksum ise yaraditavsiye ederim
Yaa bu kadar olur dün de söylediğim gibi menülerimi dışında
İnşallah gönlünü alır yine cnmSabah 12.30
1 haşlama yumurta
1 yemek kaşığı kadar süt kaymağı
1 tatlı kaşığı bal
1 tb ekmek
Çay
Akşam 17.30
1 kase yoğurt
5 hurma
1.5 2 lt yakın limonlu maydonızlu tarçınlı su
1.5 lt normal su
Cherry Mom Hedef60kgolmak @_Reyyan
Eşimle atıştk biraz dışarı çıktı yemeği annende ye gel dedim inşaAllah eve gelip gönlümü almaya çalışıp dışarıdan yemek söyleyelim demez
Bazen tartışmak iyi oluyo iştah gidiyo az yiyorum
Evet çok erken kapattım ve acıktımİnşallah gönlünü alır yine cnm
çok erken kapatmışsın ben de 4te kapattım gerçi dişçiye gitcem diye :) iştahım kapandı şükür
suyu görünce de gözlerim kamaştııı maşallah tadını sevdin galibaa
Maşallah menü harika ortim hepsiBugün menüm
uyanınca ılık,limonlu sirkeli su
11:00 kahvaltı - 2 dilim çavdar ekmeği üstüne fıstık ezmesi, 3 iran hurması , 40 gr kadar light beyaz peynir, marul salatalık
13:00 ara- sade türk kahvesi, 100 kalorilik ve şekersiz protein bar life in markası, kuru naneli limonlu yeşil çay
16:00 akşam- 1 su bardağı kefir, 1 dilim çavdar ekmeği, 4 kaşık haşlanmış siyah mercimek
ara yine kuru naneli limonlu yeşil çay içerim
3 lt su olcak 600 kalori, 40 protein, 20 yağ, 80 karbonhidrat , 20 lif
6300 adımCherry Mom @_Reyyan Begonya2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?