Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım yumurta olabilir birkaç gün tüketmeyip bak derim :)
Ayy olmasin ya. Ben yumurtasiz nasil kahvalti yaparim. Test tarihi aldim artik o zamana kadar bari yiyeyim yumurtami off ya kizimin alerjisi var diye sut ve sut urunleri hic tuketeniyirum artik ee bir de yumurta yemezsem ne yiyeyim yahu ben

Ayy olmasin ya. Ben yumurtasiz nasil kahvalti yaparim. Test tarihi aldim artik o zamana kadar bari yiyeyim yumurtami off ya kizimin alerjisi var diye sut ve sut urunleri hic tuketeniyirum artik ee bir de yumurta yemezsem ne yiyeyim yahu ben
belki değildir cnm dur bakalım keçi manda vs sütleri de mi tüketemiyor cnm?

karbonhidratı saydın mı? :) yağ da biraz fazla olmuş kuzum o da ödem yapıyor bence

canım aynen,zaten yağı da çok az aldım
Karbonhidrat 100 gr civari oldu canim. Benim icin cok iyi. Eskiden 50gr altibda aliyirdum ama emzirdigim icin o kadar az alamam. 100-150 gr civari iyidir. Bu sekilde yiyeyim birkac gun bakalim sutte degisim olmazsa devam ederim. Boyle yersem kilo iyi kilo veririm gibi geliyor bana. Bakalim bu cuma veya haftaya ne olacak durum.

Bunun hakkında bilgisi olan varmı? Ara öğün olarak iyi olur mu?

Cherry Mom kaptanım?
Canım benim diyetisyen sadece sade yulaf verirdi. Diğerleri kesinlikle masum değil derdi. Çoğunda şeker var.
Yalniz degilsin benimki de oyun oynarken oynayalim diyor

Vaaavvvv super yaa hatun

Cherry Mom kaptanim ben bugun spor yapamayacagim siddetli regl sancim var malesef.her ay agrim olmaz arada olur o ay bu aymis meger
Geçmiş olsun canım. Benim de bazı aylar ağrılı oluyor
Ay sana da geçmiş olsun kuzu. Noldunuz böyle. Allah şifa versin canım.
Aynen di mi dolunayda daha çok ödem tutuyomuş vücut ama detoksla da daha çok veriyomuuş
Hadiiii canııımmm hem adet yaklaştı hem detoks yapıyorum. Bakalım hangisi kazanacak

hawar canım seninki de tam imtihanmış yahu. Aşığım ben o sac da yapılan her şeye
Ama cuma yakın kuzu. Sıkalım dişimizi.

Waaw 13 ay cok uzunmus. Bir regli olsam belki kilo vermem de duzene girer. Bakalim simdi de az karbonhidrat deniyorum gunluk 150grin altinda alacagim. Bu sekilde eskiden iyi kilo vermistim insallah simdi de gider. Canim cok geliyir kilom ya. Moralimi bizuyor iyi hissetmiyirum kendimi. Degilse tabii haklisin dn azindan emzirme doneminde almiyirum ama bahar geliyor sonra yaz. Off off

Canim cogunluk hep emzirme doneminde kilo aliyor senin suan kilo vermeyi birak kilonu koruman bile cok iyi ama boyle gidersen zaten verirsin

belmayne kadin olmak zor vesselam

hawar sagol canim

Aynen katiliyorum. Sade yulaf ustune findik cevizvs. Ve sut veya yogurt biraz da meyve ohh miss. Su sut alerjisi cikmadan hergun bir ogunum oydu.

Canim cogunluk hep emzirme doneminde kilo aliyor senin suan kilo vermeyi birak kilonu koruman bile cok iyi ama boyle gidersen zaten verirsin

hawar sagol canim
Ya benim gençliğimde çok sancılı olurdu adetlerim yaşlandıkça azaldı o yüzden şükrediyorum arada olmasına. Bazı aylar anlamıyorum bile. Diyorum ben niye doymuyorum ordan anlıyorum yaklaştığını

hawar sagol canim
Sagol canim moral oldun bana. Insallah ya cok da dikkat ediyorum kafayi yiycem niye gitmiyor bu kilolar diye. 1,5 ayi gecti daha 2 kilo bile gitmedi
Dedigin gibi boyle devam edersem eninde sonunda gidecek. Ama acim acc acliktan uykum gelmiyor

Sagol canim moral oldun bana. Insallah ya cok da dikkat ediyorum kafayi yiycem niye gitmiyor bu kilolar diye. 1,5 ayi gecti daha 2 kilo bile gitmedi
Dedigin gibi boyle devam edersem eninde sonunda gidecek. Ama acim acc acliktan uykum gelmiyor
Canım çok da aç bırakmasan kendini. Sonuçta emziriyorsun. Senin alman gereken kalori normalden fazla. Bir de şimdi alerji diyetin var. Hepten sinirin bozulur. Diyetisyen desteği alıyor muydun

Teşekkürler canım

Ay sana da geçmiş olsun kuzu. Noldunuz böyle. Allah şifa versin canım.

Valla sorma hiç böyle olmazdım, üşüdüm kesin açmıyolar klimayı yangın Ayşeler

Bana da bi fenalık gelmedi değil neyseki 1 gün daha dayanacak sabrım var

Teşekkürler canım

Valla sorma hiç böyle olmazdım, üşüdüm kesin açmıyolar klimayı yangın Ayşeler

Bana da bi fenalık gelmedi değil neyseki 1 gün daha dayanacak sabrım var
Ben de sabrederim canım. Zaten bırakmak için perşembe yanlış gün olur ya bir de ben böyle adet yaklaşınca aç kurta dönüyorum. bir açım sorma geçen hafta da yapmıştım iki gün nasıl tok tutmuştu. Bu hafta hüsrana uğradım resmen.

Klimayı iş yerinde mi açmıyorlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…