- 31 Temmuz 2020
- 20.369
- 60.237
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #395.981
mis kokulu taze sıcak bi börek ya da kek olsun evin hangi odasına kaçıyo bakalımSeda Meriç on Instagram: "Bazen her şey üzerine üzerine gelir 🤣 işte o an yapman gereken tek şey TOPUKLAMAKTIR 🤪🤣"
5,196 likes, 209 comments - sedameric.zumba on January 14, 2021: "Bazen her şey üzerine üzerine gelir 🤣 işte o an yapman gereken tek şey TOPUKLAMAKTIR 🤪🤣".www.instagram.com
Bu geldi aklıma
Evet çok olduCanım bi akşam yemeği sağlıklı, kb çok olmuş detoks suyundan içebilsen çok iyi olur
Aynen oruç tutacağım ben de inşallah 3 gün.Aynen di mi dolunayda daha çok ödem tutuyomuş vücut ama detoksla da daha çok veriyomuuş
Ayy olmasin ya. Ben yumurtasiz nasil kahvalti yaparim. Test tarihi aldim artik o zamana kadar bari yiyeyim yumurtamicanım yumurta olabilirbirkaç gün tüketmeyip bak derim :)
Valla ole ortim napalimSana da afiyet olsun ortim. Hem dolunay hem regli inşallah çok ödem olmaz
Tamam canım o su bayağı iyi geldi sanaEvet çok olduyarın oruç tutuncam iftardan sonra inşallah içim sudan
belki değildir cnm dur bakalımAyy olmasin ya. Ben yumurtasiz nasil kahvalti yaparim. Test tarihi aldim artik o zamana kadar bari yiyeyim yumurtamioff ya kizimin alerjisi var diye sut ve sut urunleri hic tuketeniyirum artik ee bir de yumurta yemezsem ne yiyeyim yahu ben
Karbonhidrat 100 gr civari oldu canim. Benim icin cok iyi. Eskiden 50gr altibda aliyirdum ama emzirdigim icin o kadar az alamam. 100-150 gr civari iyidir. Bu sekilde yiyeyim birkac gun bakalim sutte degisim olmazsa devam ederim. Boyle yersem kilo iyi kilo veririm gibi geliyor bana. Bakalim bu cuma veya haftaya ne olacak durum.karbonhidratı saydın mı? :) yağ da biraz fazla olmuş kuzum o da ödem yapıyor bence
canım aynen,zaten yağı da çok az aldım
Canım benim diyetisyen sadece sade yulaf verirdi. Diğerleri kesinlikle masum değil derdi. Çoğunda şeker var.
Geçmiş olsun canım. Benim de bazı aylar ağrılı oluyorYalniz degilsin benimki de oyun oynarken oynayalim diyor
Vaaavvvv super yaa hatun
Cherry Mom kaptanim ben bugun spor yapamayacagim siddetli regl sancim var malesef.her ay agrim olmaz arada olur o ay bu aymis meger
Ay sana da geçmiş olsun kuzu. Noldunuz böyle. Allah şifa versin canım.Nikinik cim biran ben mi yazdım spor yapamayacağım diye düşündüm.
Al benden de o kadar, bu sabah regl oldum ve aşırı sancım var dediğin gibi ben normalde bu kadar sancı çekmedim kıvrandım resmen bugün
Geçmiş olsun kuzum
Hadiiii canııımmmAynen di mi dolunayda daha çok ödem tutuyomuş vücut ama detoksla da daha çok veriyomuuş
Waaw 13 ay cok uzunmus. Bir regli olsam belki kilo vermem de duzene girer. Bakalim simdi de az karbonhidrat deniyorum gunluk 150grin altinda alacagim. Bu sekilde eskiden iyi kilo vermistim insallah simdi de gider. Canim cok geliyir kilom ya. Moralimi bizuyor iyi hissetmiyirum kendimi. Degilse tabii haklisin dn azindan emzirme doneminde almiyirum ama bahar geliyor sonra yaz. Off offSagol canim sana da gecmis olsun seni de free yaoayim mi bugun?
Sagol canim. Ben dogumdan sonra 13 ay regl gormedim kendimi hep lohusa gibi hissediyordum ne zaman adet oldum ondan sonra rahatladim. O da etkili bence kilo vermeye ,istaha ,sislige.sen yine cok iyisin canim masallah boyle devam et.
Yok canim ne yazik ki sut ve sut urunlerinin hepsi yasak. Sadece soya sutu filan. Ama ben ne zaman soya sutu icsem cok canuk acikiyorum ondan onu da brn istemiyorum.belki değildir cnm dur bakalımkeçi manda vs sütleri de mi tüketemiyor cnm?
Waaw 13 ay cok uzunmus. Bir regli olsam belki kilo vermem de duzene girer. Bakalim simdi de az karbonhidrat deniyorum gunluk 150grin altinda alacagim. Bu sekilde eskiden iyi kilo vermistim insallah simdi de gider. Canim cok geliyir kilom ya. Moralimi bizuyor iyi hissetmiyirum kendimi. Degilse tabii haklisin dn azindan emzirme doneminde almiyirum ama bahar geliyor sonra yaz. Off off
Aynen katiliyorum. Sade yulaf ustune findik cevizvs. Ve sut veya yogurt biraz da meyve ohh miss. Su sut alerjisi cikmadan hergun bir ogunum oydu.Canım benim diyetisyen sadece sade yulaf verirdi. Diğerleri kesinlikle masum değil derdi. Çoğunda şeker var.
Geçmiş olsun canım. Benim de bazı aylar ağrılı oluyor
Ay sana da geçmiş olsun kuzu. Noldunuz böyle. Allah şifa versin canım.
Hadiiii canııımmmhem adet yaklaştı hem detoks yapıyorum. Bakalım hangisi kazanacak
hawar canım seninki de tam imtihanmış yahu. Aşığım ben o sac da yapılan her şeye
Ama cuma yakın kuzu. Sıkalım dişimizi.
Ya benim gençliğimde çok sancılı olurdu adetlerim yaşlandıkça azaldı
Sagol canim moral oldun bana. Insallah ya cok da dikkat ediyorum kafayi yiycem niye gitmiyor bu kilolar diye. 1,5 ayi gecti daha 2 kilo bile gitmedi
Canım çok da aç bırakmasan kendini. Sonuçta emziriyorsun. Senin alman gereken kalori normalden fazla. Bir de şimdi alerji diyetin var. Hepten sinirin bozulur. Diyetisyen desteği alıyor muydunSagol canim moral oldun bana. Insallah ya cok da dikkat ediyorum kafayi yiycem niye gitmiyor bu kilolar diye. 1,5 ayi gecti daha 2 kilo bile gitmedi
Dedigin gibi boyle devam edersem eninde sonunda gidecek. Ama acim acc acliktan uykum gelmiyor
Ay sana da geçmiş olsun kuzu. Noldunuz böyle. Allah şifa versin canım.
24 Şubat Çarşamba
Sabah sirkeli su
12.00
2 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, maydanoz, 3 gün kurusu, yeşil çay
Ara
Hindistan cevizi yağlı filtre kahve
17.20
Kabak detoksu
Yarım armut
Su: 3lt
Spor: 2 yapıldı
(30 dk leslie boosted, 8 dk tabata toplam 95 puan )
Cherry Mom @_Reyyan Tempus ( kabak tan hafif bir böööee geldi kuzu neyse yarın son :)
Ben de sabrederim canım. Zaten bırakmak için perşembe yanlış gün olurTeşekkürler canım
Valla sorma hiç böyle olmazdım, üşüdüm kesin açmıyolar klimayı yangın Ayşeler
Bana da bi fenalık gelmedi değil neyseki 1 gün daha dayanacak sabrım var
Aliyorum canim. Aman Zaten normal yeyince de hep acimCanım çok da aç bırakmasan kendini. Sonuçta emziriyorsun. Senin alman gereken kalori normalden fazla. Bir de şimdi alerji diyetin var. Hepten sinirin bozulur. Diyetisyen desteği alıyor muydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?