- 5 Ekim 2020
- 2.672
- 10.429
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #395.941
Valla ben de bu tartı ın üstüne iki tartı kırdımOff aslında mı tartıdan almak istiyorum çok güzel ama bu ay çok para harcadım eşim beni evden atıcak
Ya bana da öyle oluyor. Eksi görünce şevke geliyorumYa sabah 72,2 gördüm kıyamıyorum da bişey yemeye zaten
ya cidden benim oğlumda tv izlemiyordevamlı izlemesin kötü mötü derken hiç izlemez oldu
Oyun oynarken bile hadi oyun oynayalım da diyorlar mıValla ben karşı değilim günde 1 saat otursunlar izlesinler hiç kızmamama yok kurt var totolarında nerde oturacaklar
#dayanhawarKızlar çok kötü sınanıyorum
Tabakların biri geliyor biri gidiyor
şimdilik dayanıyorum
Bu arasa yürüyüşümü yaptım 10.000 adım tamamdır
Ben kullanıyorum öğün yerine ama
Yalniz degilsin benimki de oyun oynarken oynayalim diyorOyun oynarken bile hadi oyun oynayalım da diyorlar mıbir tek benimki olamaz değil mi
Vaaavvvv super yaa hatunkizlarrrr şahane bir motivasyon fotosu ile geldim bakın bakın nasıl genclesiliyorrrrrAnka Eki Görüntüle 2789573
Ara ogun olarak fazla olabilir ya da miktari az tutarak ara ogun yapabilirsin o da seni tatmin etmez. Aksami hafif gecirmek istediginde ya da kahvaltiyi öğün olarak yenebilir bence
Ben kullanıyorum öğün yerine amaçokta lezzetli
Yaklaşık 15 dk önce yedim keşke yemeseydim çok şekerli akşamı hafif yapmam lazm kvdeye gideceğiz inşaAllah kalorili bişe yapmamıştırAra ogun olarak fazla olabilir ya da miktari az tutarak ara ogun yapabilirsin o da seni tatmin etmez. Aksami hafif gecirmek istediginde ya da kahvaltiyi öğün olarak yenebilir bence
Arkadaki degerlerine bak canim asagi yukari aldigin kaloriyi hesaplarsinYaklaşık 15 dk önce yedim keşke yemeseydim çok şekerli akşamı hafif yapmam lazm kvdeye gideceğiz inşaAllah kalorili bişe yapmamıştır
Sağol canımArkadaki degerlerine bak canim asagi yukari aldigin kaloriyi hesaplarsin
[USER=880372 .!.:@Emnis[/USER] kaptanim ben bugun spor yapamayacagim siddetli regl sancim var malesef.her ay agrim olmaz arada olur o ay bu aymis meger
Yok canim usutecek bi durum surekli evdeyiz zaten. Bazi aylar sancili oluyor benim.ezelden beri boyleÜşütmüş olabilir misin canım neden çok ağrın var acaba
Anladım canım normal o zaman senin için inşallah uzun sürmez ağrınYok canim usutecek bi durum surekli evdeyiz zaten. Bazi aylar sancili oluyor benim.ezelden beri boyle
silikon yaptırmışkizlarrrr şahane bir motivasyon fotosu ile geldim bakın bakın nasıl genclesiliyorrrrrAnka Eki Görüntüle 2789573
Bende kullandım ama tavsiye etmem :)) sonradan bilinçlendim yulafa geçtim bunlarda şekerli çünkü ve kimyasal şeyler sonuçta
çok geçmiş olsun canım tammdır kendini free yaparsın :))Yalniz degilsin benimki de oyun oynarken oynayalim diyor
Vaaavvvv super yaa hatun
Cherry Mom kaptanim ben bugun spor yapamayacagim siddetli regl sancim var malesef.her ay agrim olmaz arada olur o ay bu aymis meger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?