- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.671
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #396.001
Bu gün reddeti ilk defa yaTamam canım o su bayağı iyi geldi sanaemzirmede sorun oldu mu?
Kızlarda yazmış masum değil diye yemeyim inşaAllah, sağol kuzmCanım benim diyetisyen sadece sade yulaf verirdi. Diğerleri kesinlikle masum değil derdi. Çoğunda şeker var.
cnm hindistan cevizi kreması al bence öyle iyi doyuruyo kiAliyorum canim. Aman Zaten normal yeyince de hep acim
Migrosta var dediler şehir merkezine gotmem gerekir onun içinBen aksam icmek icmek bu sene ilk defa kafeinsiz kahve aldim. Arada aksamlari iciyorum. Tadi ayni canim dene istersen.
Süpersin canım,bugün benim de daha iyiydi tartı sonucunOrtim S Suskunhanim bugun ve yarin elimden geldigince kisiyirum karbonhidrati. Dun eksiyi ucundan azicik gordum. Bugun ve yarin da iyi dikkat edersem i sallah su 75i goreyim bi artik. Yuruyus de yaptim, bur kere daha yuruyecegim
On numara beş yıldızBugunku menum
08:30- hindistan cevizi yaginda 2 yumurta, 1 avuc domates, bolca marul, 10 zeytin
13:00- 2 parca tavuk (130 gr civari), salata, 1 bardak portakal suyu
16:30- 1 kase sebze corbasi, 1 tabak sulu kofte, 1 tabak salata.
Su:3lt
Spor: 45 dakika yuruyus: 45 puan
Cherry Mom S Suskunhanim
maydanozdan reddetmiş olabilir miBu gün reddeti ilk defa ya
Uykuya dalarken emzirdm bende
O değilde şimdi eve geldik benim kilom berbatdün yatarken 81.6ydı kilom şuan 83 kiloyum leslie yapacağım birazdan inşaAllah sabaha kadar iner çok kızgınım kendime
2 kaşık helva 2 çatal patates bukadar mı geriletirmoral 0 0 0
Belkide Maydonozdan reddetti ama şimdi yine emdi reddetmedi şükürmaydanozdan reddetmiş olabilir mikatma bari kuzum diğerlerini katarsın
canım iner bence suyunu da iç, yatmaya daha vakit var hembelki bi daha emzirirsin
23.02.2021
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 tutam maydanoz
Öğle ve akşam kabak detoksu
Ara 2 sade kahve, 2 yeşil çay, 1 elma
Yemekten sonra yeşil çay
Su 3 lt
Spor 2000 zıp 400 p.
Cherry Mom @_Reyyan azaydidem belmayne
Ortim masallah cok istikrarli gidiyosun bende sok diyetmi yapsam ne yapsam sizden gordukce canim cekiyo ama 1 gun anca dayaniyorum24.02.2021
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 tutam maydanoz
Öğle akşam kabak detoksu
Aralarda sade kahve, yeşil çay, 1 elma, 1 küçük mandalina
Su 3 lt
Spor free
Cherry Mom @_Reyyan azaydidem belmayne
Bugün mesajı anlayamamıştımBişey yapmaz yenisini alsa daha pahalı
tamam canım dinlenerek yap yorulursan ,saat de geç oldu çünkü yorgunsundur ama dinlenerek de olsa yapsan güzel olurBelkide Maydonozdan reddetti ama şimdi yine emdi reddetmedi şükür
Çok canım sıkıldı ortim inşaAllah iner şiştir
Şimdi leslie başladım 3 mil yapcm inşaAllah
Limonlu su içerim inşaAllah leslie bitsin
Birde dolunay mı var ohooSana da afiyet olsun ortim. Hem dolunay hem regli inşallah çok ödem olmaz
a uçlarından keseyim bariBirde dolunay mı var ohookızlar bu arada saç kesimi için perşembe cuma günleri ay takvimine göre en güzel günler ben kestiricem aklınızda bulunsun
Aynen kızlar var bir sorun düzeldi inşallahGünaydın kızlar sonunda siteye girebildimm.
ÜYE | SPOR NO | SONUÇ |
| ||
| ||
| 2 | ❤ |
| 1 | ❤ |
| 1 | ❤ |
| ||
| ||
| ||
S Suskunhanim | 1-5 | ❤ |
| ||
| 1-7 | ❤ |
| ||
| ||
| 2-6 | ❤ |
@Ucurtma Avcisii | ||
| ||
| 2 | ❤ |
| ||
| ||
| 1 | ❤ |
aaa dükkanı açan olmamış mıı
günaydınnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?