Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam canım o su bayağı iyi geldi sana emzirmede sorun oldu mu?
Bu gün reddeti ilk defa ya
Uykuya dalarken emzirdm bende

O değilde şimdi eve geldik benim kilom berbat dün yatarken 81.6ydı kilom şuan 83 kiloyum leslie yapacağım birazdan inşaAllah sabaha kadar iner çok kızgınım kendime
2 kaşık helva 2 çatal patates bukadar mı geriletir moral 0 0 0

Ben aksam icmek icmek bu sene ilk defa kafeinsiz kahve aldim. Arada aksamlari iciyorum. Tadi ayni canim dene istersen.
Migrosta var dediler şehir merkezine gotmem gerekir onun için
Ortim S Suskunhanim bugun ve yarin elimden geldigince kisiyirum karbonhidrati. Dun eksiyi ucundan azicik gordum. Bugun ve yarin da iyi dikkat edersem i sallah su 75i goreyim bi artik. Yuruyus de yaptim, bur kere daha yuruyecegim
Süpersin canım,bugün benim de daha iyiydi tartı sonucun bakalım cumaya hedefi yakalayacak miyiz
Sen 75'i ben 55i görürüz inşallah
On numara beş yıldız açım fotolara bakamadım bugün misafirim vardi, dün komşu baklava getirmişti bı tabak ki hiiicc dayanamam ,bugün misafire ikram ettim sonra hemmen buzluğa kaldırdımhedefime ulaşınca kutlama yaparım ama tazesiyle belki

maydanozdan reddetmiş olabilir mi katma bari kuzum diğerlerini katarsın
canım iner bence suyunu da iç, yatmaya daha vakit var hem belki bi daha emzirirsin

maydanozdan reddetmiş olabilir mi katma bari kuzum diğerlerini katarsın
canım iner bence suyunu da iç, yatmaya daha vakit var hem belki bi daha emzirirsin
Belkide Maydonozdan reddetti ama şimdi yine emdi reddetmedi şükür

Çok canım sıkıldı ortim inşaAllah iner şiştir
Şimdi leslie başladım 3 mil yapcm inşaAllah
Limonlu su içerim inşaAllah leslie bitsin

Ortim masallah cok istikrarli gidiyosun bende sok diyetmi yapsam ne yapsam sizden gordukce canim cekiyo ama 1 gun anca dayaniyorum

tamam canım dinlenerek yap yorulursan ,saat de geç oldu çünkü yorgunsundur ama dinlenerek de olsa yapsan güzel olur 1 mil en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…