Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar tebrik ederim darısı yakın zamanda bizim başımıza inşallah

Afiyet olsun canim. Guzel menu cikolatayi da o adimlarla eritmissindir

Kizlar alerji testi yaptirmaya karar verdim. 2 marta randevu aldim bakalim. Merakla bekliyorum. Cunku bazen yuzumde kizariklik oluyor. Birseye var alarjim ama neye emin degilim. Hem okumustum ki alerjimizinnoldugu urunleri yani vucudumuzun kolayca sindiremediklerini yenezsek kolayca kilo verebiliyirmusuz . Deneyeyim goreyim dedim

canım yumurta olabilir birkaç gün tüketmeyip bak derim :)

karbonhidratı saydın mı? :) yağ da biraz fazla olmuş kuzum o da ödem yapıyor bence
Afiyet olsun canim. Guzel menu cikolatayi da o adimlarla eritmissindir
canım aynen,zaten yağı da çok az aldım

Sagol canim sana da gecmis olsun seni de free yaoayim mi bugun?
Gecmis olsun canim. Ben hala regly olmadim 2,5 ay oldu dogum yapali. Belki regli olsam sisligim de azalirdi. Ilk dogumdan 1,5 ay sonra olmustum
Sagol canim. Ben dogumdan sonra 13 ay regl gormedim kendimi hep lohusa gibi hissediyordum ne zaman adet oldum ondan sonra rahatladim. O da etkili bence kilo vermeye ,istaha ,sislige.sen yine cok iyisin canim masallah boyle devam et.

Tamam inşaAllah kaptanım bu paket bitsin azar azar yerim artık yulafa geçerim
Hurma katarım yulafa çok güzel olur

belmayne canım dün bir iki aile gelip bahçede ekmek gözleme yapalım dediler gelin dedim ama ben gitmesin hem kızımın dersi vardı hemde başka bir misafir geldi akşam bir golü gözleme yufka ekmek ve yağlı ekmek göndermişler
Yemedim ama sabah az bir şey gözlemeden yedim ısıtıp

bu günde yine oğlumu almak için bakıcıya gittim yeğenleri gelmiş tatlı falan bir şeyler yapmış nasıl kaçtım bilmiyorum
Sonra yine bahçeye gittik başka çok samimi bir arkadaşım bir şeyler alıp gel
Yani 2-3 gündür çok fena

Canım bi akşam yemeği sağlıklı, kb çok olmuş detoks suyundan içebilsen çok iyi olur

Bu geldi aklıma

yarimuhendis ortim nasılsın nereleri geziyorsun

benim sabahtan dersim vardı sonra oğlumu almaya çıktım aradım uyuyormuş bende eve dönmedim yürüdüm biraz
Sonra oğlanı aldım arkadaşlar geldi bahçeye gittik biraz sohpet ettik ızgara yaptık geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…