Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay oglum bizi deli etti bugun sinir krizi gecirtti resmen, baslarim boyle ise ya zor tuttum kendimi. Simdi uyudu sipa.
Bu arada ben gerideyim kizlar bir geldim ki rakipler belli olmus, birileri de sacimdan cekiyor beni canim benim, senin canin sikiliyor bence koy bir çay ac yanina da bir cikolatali bisküvi fln iyi gelir bak, uyku da getirir

Kızlar bana kol egzersizi lazım, test edilmiş onaylanmış kısa sürede etki gösteren bir egzersiz öneriniz var mı

Tamam ben taciz ederim seni her gün zorla yaptırırım o iş bende adını etiketlemesi de zor olacak ama napalım idare edicez
Sorma ya adimi degistirecegim valla ama just yazinca cikar bence direkt, merak ettim bi dur kendimi etiketleyecegim
Okurken bir an yardimcim... kismina gelince vay be ne guzel fln dedim tabi parantezde yikildim
Geldim mortiim, naberr
Leslie yapasım vaaar
Bi yanımın yapası yok hadi gaz verin kalkim
Bu vakitten sonra yapma canim orada gec de oldu, kas siskinligi yapar bence
Ahh canim, 20 li yaslar, gencsin ne guzel, hay masallah 2 kiz var ikiz fln mi? Ya benim yasina gelince ayagini uzatirsin onlar sana kahve pisirir, genc anne olmanin faydalari.

Yazdım menümü Cherry Mom
Ama canın sağolsun ankam bu gün de yazmayıver demedin ya onu da yazdım bi kenara
Küstün müüü amaaa senin için demedim kişi sadece senden sonra 4838272 kişi yazmayacağım dedi hatta senin yazmayayım dediğini bile unutmuştum

Teşekkür ederim beni kırmadığın için yaramasınlar inşallah

30 dk leslie boosted
400 ip atlama yaptım

Çok teşekkür ederim
Sen kaç yaşındasın 30lardasın sanırım benim yaşlara dediğine göre

Canim ben 7 aydir Brukselde yasiyorum, 4 yasinda bir oglum var. 36 yasindayim, ogretmenim. Burada calismiyorum su an Fransizca kursuna katiliyorum, okullar acik burada, oglum da okula gidiyor, buralar biraz daha serin sanirim oradsn.
Burada gunun her vakti her alanda spor yapiliyor, orman yuruyus yolu bolca var. Bir de bisiklet suruluyor cokca, zevkine ya da ise okula gitmek icin.
Gecen sene 63 kiloydum, yazin memlekette pandemi donemi 67 oldum. Uzun sure burada da 67,68 arasiydim ama eve waffle kruvasan cikolata fln almaya basladim, derken 70leri gordum, iste oyle
Begonya2

Bi dakika not düşmem lazım ev yapımıydı dürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…