- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #396.561
Cuma günleri ipin ucu kaçabiliyoO değil de bu gün gelen arkadaş vardı adı neydi noluyo dicekkilo alanlar grubuna mı geldim ben dicek
Ben 30 günlük hard challange başlattım. Kesin ve net kaçamak yok. 1 lokma bile. hatta tablo yapayım burdan takip edeyimAma kaçmasınkaçarsa da azıcık olabilir 3 öğün olmaması tercihimiz
Çok merak ettim şuanBen 30 günlük hard challange başlattım. Kesin ve net kaçamak yok. 1 lokma bile. hatta tablo yapayım burdan takip edeyim
75 hard yaz googleda çıkar ben onu 30 yaptımÇok merak ettim şuan
Sorma ya adimi degistirecegim valla ama just yazinca cikar bence direkt, merak ettim bi dur kendimi etiketleyecegimTamam ben taciz ederim seni her günzorla yaptırırım o iş bende adını etiketlemesi de zor olacak ama napalım idare edicez
Okurken bir an yardimcim... kismina gelince vay be ne guzel fln dedim tabi parantezde yikildimKızlar şimdi dışarıdan geldim hava mis ama ben pert oldum valla. Scooter peşinde koşturmaktan canım cıktı. Ama güzel spor oldu
Yardımcım da evi temizlemiş yemeği yapmış sağ olsun
Şimdi ben de ayaklarımı uzatıp kahve keyfi yapacağım
(hayalimdeki hayat)
Ben de bi "yiyip yiyip kilo almıyorum" diyeti alayım ordan
Gidemeden geldim.
Hoş bulduk kaptanım. Yeni gelmişim gibi yapayım bari. Bünyem belki yeni başladım sanar
Yappppmaaaaaa
Gerçi ev yapımı olunca ölçülü de yersen zararı olmaz. Ama ben ev yapımı olunca çiğ köftede ölçüyü kaçırıyorum
Evet kaptanım bence de iyi oldu. Daha düşük olsun istemiyorum hedef. Ancak 59 a inebilirim gibi geliyor. Gerçi indikçe aşağı çekiyorum hedefihayırlısı bakalım
Geldim mortiim, naberr
Bu vakitten sonra yapma canim orada gec de oldu, kas siskinligi yapar benceLeslie yapasım vaaar
Bi yanımın yapası yok hadi gaz verin kalkim
Ahh canim, 20 li yaslar, gencsin ne guzel, hay masallah 2 kiz var ikiz fln mi? Ya benim yasina gelince ayagini uzatirsin onlar sana kahve pisirir, genc anne olmanin faydalari.Nerde yaşıyorhiç sohbet etmedik yarın gelsinde tanışalım ayrıntılı hatta ben yazaym
24 yaşına gireceğim temmuz da 2 kızm var Ankarada yaşıyorum sormak istediklerin varsa sorabilirsinbaşarılar diliyorum Arc-en-ciel
Aynen çıkıyor çok şükürSorma ya adimi degistirecegim valla ama just yazinca cikar bence direkt, merak ettim bi dur kendimi etiketleyecegim
Küstün müüüYazdım menümüCherry Mom
Ama canın sağolsun ankam bu gün de yazmayıver demedin ya onu da yazdım bi kenara
Yok ya şaka yapıyorum :)) başı ben mi çektimKüstün müüüamaaa senin için demedim kişi sadece senden sonra 4838272 kişi yazmayacağım dedi hatta senin yazmayayım dediğini bile unutmuştum
Teşekkür ederim beni kırmadığın içinyaramasınlar inşallah
Geride miydiO bizden geride değil mi yaşu coğrafyayı bi sökemedim
30 dk leslie boostedGeldim mortiim, naberr
Bu vakitten sonra yapma canim orada gec de oldu, kas siskinligi yapar bence
Ahh canim, 20 li yaslar, gencsin ne guzel, hay masallah 2 kiz var ikiz fln mi? Ya benim yasina gelince ayagini uzatirsin onlar sana kahve pisirir, genc anne olmanin faydalari.
Bi dakika not düşmem lazım ev yapımıydı dürümBen olsaydım yumurtayı haşlanmış tercih ederdim, çünkü daha tok tutuyor, ekmeği de 1 dilim yerdim max. Öğle ve akşam menüsü gayet güzel canımsu 3 lt harika
Menün de sporunda gayet iyi ex ex ortim vee detoks kardeşim
Menün güzel canım, spor için cuma şeysi diyelim
canım bu beslenme tarzı pek sağlıklı değil gibi geldi bana, mutlaka yumurta, yoğurt, peynir gibi protein kaynaklı besinler tüketmemiz lazım. Beni yanlış anlama belki de bir bildiğin vardır. Sağlığın kötü etkilenmesin bu durumdan
Dürüm yenmiş, olsun nefsin körelmiş diyelim
Ay dur kiz ne yaptin, bak simdi ya, bacaklarin agriyacak simdi30 dk leslie boosted
400 ip atlama yaptım
Çok teşekkür ederim
Sen kaç yaşındasın 30lardasın sanırım benim yaşlara dediğine göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?