Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Onu icsem zaten mide, bagirsak kalmaz tabi wc cikar, vay uyaniklar
Yalnız eski ortim geçen hafta 2.olmuşuz tebrik ediyorum çok tatlı bi ortaktın kilo verme serüveninde ve hayatında başarılar diliyorum Arc-en-ciel
Canim, evet tebrigin buyugu sana, muhtemelen ben de fazla versem 1. Olurduk, sen de cok tatliydin ve destekciydin canim sana da basarilar diliyorum ex-ortim

Sahur yok

İftar
7 adet Çiğköfte
1 ince lavaş

Ara 1 parmak cevizli sucuk
3 4 bisküvi
Çay

Su henüz az içmeye çalışcam inşaAllah

Cherry Mom Mehfam
Afiyet olsun rakibim, bugun cok gordum menulerde cig kofte. Herkesin cani cekmis.
Ekmek diyeti niye boyle oldu bugun benim de canim cekti yedim.
Oh pudding de cilasi olmus
30 dk leslie boosted walk 45 puan
400 ip atlama 80 puan
Toplam = 125 puan
Cherry Mom Nikinik Arc-en-ciel
Ben ip atlayamiyorum ya, cok zor geliyor
Of hamburger cok ozledim, yemedim kac zamandir. Bu menuler niye yemeye ozendirici yaw, tersi olmaliydi sanki

Canim benim bugun tam 3 ay oldu ve toplam giden 14 kilo bi kutlama yapayim dedim Yediklerimi yazmayacaktim da kaptan Cherry Mom eline sopayi alinca gozum korktu

Mortim akşam çay içeydn yanına bişeler yiyeydn bu gün cumaydı bişe olmazdı
Afiyet olsun rakibim, bugun cok gordum menulerde cig kofte. Herkesin cani cekmis
Anka sağolsun aklıma düşürdü

Evet canım bu
Çok tatlısınrabbim gönlünden gecenleri nasip etsin hayırlısıyla

Kızlar günaydın
Bu sabah adet oldum. Dünkü eksime daha çok şükrettim
Öff yarın sınavım var, yökdil. Bugün de biraz tezimlr ilgileneceğim. Böyleee gerim gerim gerildim
Ben 30 günlük hard challange başlattım. Kesin ve net kaçamak yok. 1 lokma bile. hatta tablo yapayım burdan takip edeyim
Ya ben de mi katılsam ama otuz gün çokmuş yaa
İşte beklediğim etki
Canım bu saatler uygun. 16/8 oluyor. Yani 16 saat açlık 8 saat tokluk. Kahve ve bitki çayları bozmuyor. Akşam en geç 7 de bırakmak da ideal bence. Sonra sonra 6 ya da çekebilirsin istersen. Limonlu su da bozmuyor ama fazla limonlu olmayacak ve limonu kabuklarıyla atacaksın. Yani önemli olan içtiğin şeyin kan şekerini dalgalandırmaması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…