- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.670
- 398
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #396.581
MaşaAllahCanim ben 7 aydir Brukselde yasiyorum, 4 yasinda bir oglum var. 36 yasindayim, ogretmenim. Burada calismiyorum su an Fransizca kursuna katiliyorum, okullar acik burada, oglum da okula gidiyor, buralar biraz daha serin sanirim oradsn.
Burada gunun her vakti her alanda spor yapiliyor, orman yuruyus yolu bolca var. Bir de bisiklet suruluyor cokca, zevkine ya da ise okula gitmek icin.
Gecen sene 63 kiloydum, yazin memlekette pandemi donemi 67 oldum. Uzun sure burada da 67,68 arasiydim ama eve waffle kruvasan cikolata fln almaya basladim, derken 70leri gordum, iste oyle
Begonya2
Dur simdi ben de cok merak ettim agriyacak mi bacaklarim, bir Leslie 2 miles yapayim cocuk uyurken. Gelince de menune bakayim, o arada acikirsan sen hic cekinme ye yani kazinmasin karnin spordan sonra.30 dk leslie boosted
400 ip atlama yaptım
Çok teşekkür ederim
Sen kaç yaşındasın 30lardasın sanırım benim yaşlara dediğine göre
Valla bu gün kemiklerim sızladı ama alışacaklar kaçarı yokAy dur kiz ne yaptin, bak simdi ya, bacaklarin agriyacak simdi
Dur simdi ben de cok merak ettim agriyacak mi bacaklarim, bir Leslie 2 miles yapayim cocuk uyurken. Gelince de menune bakayim, o arada acikirsan sen hic cekinme ye yani kazinmasin karnin spordan sonra.
MaşaAllahsen bu hafta azcık dinlen oradakiler gibi hergün spor yapma aman havalarda serin diyorsun hasta falan olursun maazAllah canım mortimin hasta olmasını asla istemem dikkat et
Bu gün kendine ödül waffle yeseydin özlemişsndrmenü paylaştnmı bu arada? Ben paylaştım ama daha belli değildi sanırım rakipler o yüzden etiketlemedm
Mortilik bunu gerektiriray kalbim
Waffle ı da yarın tamamlarsa yaMortilik bunu gerektirir
Bak ama gaza geldi 2 mil leslie yapmaya kalktı
E iyi bari canım9.30 10 arasi
Kaslarin sismis olablir canim yinede cok iyi verdin benceİncelemeyi hissediyorum ama o kadar kısa zamanda bilmem ki kas yapar mıteşekkür ederim
Tesekkur ederim canimBeni katma kaptanım. Ben sevmiyorum yarışmayı. Yoldaşlık seviyorum ben
Bence süper sonuç canım. Üzülecek bir durum yok. Yüzdeye bakmak lazım. Çünkü kilon düşük zaten
Çok güzel canım tebrik ederim
Oyy kuzu inşallah inşallah
Çok güzel canım.
Ellilere çok az kaldı
Hadi bakalim rakibem insallah ise yararGecen masoz vucudunda cok su var demisti ve bitkisel bir ilac vermisti. Recetesiz. Onu aldim az once bir de onu deneyeyim
Wuhuuuu ben 2 haftaya 69 olurum rakibem sennnWuuwuu masallah rakibim az kaldi 70i geride birakmaya. Ilk 69.99 goren kazanir. Hadi bakalim
ORTAKLAR SONUÇLARI
19-26 ŞUBAT
Tempus ve azaydidem kızlar hafta içinde en çok kilo veren ikili siz oldunuz tebrikler +250 şer spor puanı kazandınız yüzdeleriniz hep yüksek olsun inşallah
hawar @yarimuhendis 0,298 Nikinik ummhnisa 1,966 @Suskunhanim @DeryaOnDiet 1,555 Tempus azaydidem 3,211 @SanSebastianCheesecake Begonya2 0,981 @belmayne ucurtmaavcisii 0,906 @Anka Mathilda03 1,154 @Kendinin en iyi hali ol Just a perfect day 2,658 @birsevgi @balpamuk 2,212
Yiaaaaa süperrrr
Ahaha hırs ve benDoğum günün müü nice mutlu senelere canım
Oyy oyy oyyazaydidem rakibem çokta hırs yapmayalım yaa yavaştan yavaştan ilerleyelim değil mi
Allah razı olsunKızlar 4.cü takımı stalklarken wc çıkmak için biri tarif yazmış hemen kopyaladım buraya geldim deneyelim wc sorunu olanlar sonra aplamıza dua edelm araya benide katın sonuçta ben stalk yapmasam bilemezdk
'' Sabah ac karnimiza sicak su( cay kadar degil ama sicak) uzerine 2 tatlı kasigi ev sirkesi bir tatli kasigi zeytin yagi ve 1 cay kasigi kimyon iciyrouz. Sonra su sonra kahvaltı.
Midenizde rahatsizlik varsa icmiyiniz
Ama bana dua edeceksiniz. Lutfen cok edin"
Baktım anlamadımTempus baktın mı
Bende teşekkür ederim canım, güzel bir haftaydı başarı ile tamamladıkYiaaaaa süperrrrTempus Ortimmm masallah bize 1. Olmusuz hadi bakalim bu hafatda aynen devam guzel ortakligin icin tesekkur ederim
NeyeBaktım anlamadım
Koru bile yazmamışım şoktan dua bile yarım sonumuz hiç hayır değilamanınnnnnnn
Sen bu takımı Yarabbim
Gözüm korktu senden yarın spora asılmam lazım bu hafta zor olacak onu anladım hadi bakalım cuma görüşürüzAhaha hırs ve bencanim cumaya tarti fotosunda görüselim yaa ne dersin bak simdidn cok pis hırs yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?