- 23 Mart 2016
- 29.862
- 90.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #396.801
Aa cidden miii işe yarıyor muuuHerkese günaydın,
Dün unutmuşum menü yazmayı, biraz meditasyonlara geçmiş temizleme ritüellerine kafayı taktım onu yaparken uyumuşum
Tehlikleli şeyler bunlar canım dikkatli olHerkese günaydın,
Dün unutmuşum menü yazmayı, biraz meditasyonlara geçmiş temizleme ritüellerine kafayı taktım onu yaparken uyumuşum
Bir-kac kere yapinca alisirsin canim be yaza kadar hem kilonla hem spordaki vucudunla super olursunEllerine saglik, merak ettim ben de deneyecegim bu hafta.
Yani ne bileyim, hareketleri izlerken kolaydi da yaparken ustuste zor oldu. Mecbur yapacagim bir seyler, form tutmsm lazim.
O neydi gizz, bildigin zula var evde. Ben olsam duramaz acardim bir paket
Ben de tabatada yarida biraktim.
Oyle canim her gecen sene yavasliyor metabolizma ne yazik kiSağ olasın ortimeski metabolizma olsa şimdiye mezun olmustum ama sağlık olsun,en azından almıyorum bana kalsa 60'i geçmiştim şimdiye
Selammm canımm geldimmm
Neden tehlikeli? Bu ara baya rövaşnta çok yapan var bnde merak ediyorum işe gerçekten yarıyomuTehlikleli şeyler bunlar canım dikkatli ol
Maşallah ortim adim spor superFilitre kahve,maydonoz kürü
Kahvaltı
Bi dilim yumurtalı ekmek, zeytin,roka
Ara 2 incir bı avuç leblebi kahve badem az
Aksam (18.00)
El kadar etli ekmek, salata, pancar salatası yogurtlu
14000 adım (4000i sabahki 30 dk lik spordan)Nikinik
Mehfam Cherry Mom DeryaOnDiet @SanSebastianCheesecake
Aaaa kızlar bu çarpılar nedir hafta içinde 3 çarpısı olanın haftalık spor puanlarını sileceğim ve hiç hesaplamayacağım
Kaptanım çok haklısın cuma benim boşluğuma denk geldi ondan öyle oldu ama dün covid belirtisi gösterdim yasak falan hemen bi özel hastaneye gittim test falan yaptırdım yanımdakileri de zor durumda bırakmamak için full yattım kendimi bi odada izole edip allahtan negatif çıktı sonuç ama çok korktum vücudum o kadar kötüydü ki etlerim kemiklerim acıyordu gece yatakta dönemiyordumAaaa kızlar bu çarpılar nedir hafta içinde 3 çarpısı olanın haftalık spor puanlarını sileceğim ve hiç hesaplamayacağım
yarimuhendis azaydidem muhursuzpusula birsevgi dikkat kızlar
Mehfam tatlım teşekkür ederiz eline sağlık balpamuk uzun zamandır yok çıkartalım listeden gelir durumu anlatırsa ekleriz iyidir inşallah aksi bir durum olmasında şuan pek girecek gibi durmuyor.
Ah canım çok geçmiş olsun ama sevindim sonucuna Allah korusun sağ salim dön inşallah yaKaptanım çok haklısın cuma benim boşluğuma denk geldi ondan öyle oldu ama dün covid belirtisi gösterdim yasak falan hemen bi özel hastaneye gittim test falan yaptırdım yanımdakileri de zor durumda bırakmamak için full yattım kendimi bi odada izole edip allahtan negatif çıktı sonuç ama çok korktum vücudum o kadar kötüydü ki etlerim kemiklerim acıyordu gece yatakta dönemiyordum
Şimdi iyiyim kaptanım sırtımda ve göğüs çevremde hala daha ağrılar var ama testin sonucundan sonra cuma günü chloenin hiç yapmadığım videosunu yapmıştım ondan dolayı hamlamış olabileceğimi düşündük ama ben böyle bir hamlama yaşamamıştım hiç o yüzden hamlamış olabileceğimi düşünmemiştimAh canım çok geçmiş olsun ama sevindim sonucuna Allah korusun sağ salim dön inşallah ya
Şimdi nasılsın
Selam canım sınavdasın belki umarım çok güzel geçerRica ederim canım
E yds diye bir şey var o sık sık oluyor. Ama sadece İstanbul ankara ve İzmir de yapılıyor. Merkeze gidip bilgisayar başında gidiyorsun sınava o mu acaba eşinin gireceği. Bu yıl da iki defa yapılan klasik kalem kağıtama ertelenmişti pandemi den dolayı. Anca yapabildiler
ya şimdi sınav elinin köründe. Mecbur arabayla gideceğim. Sokağa çıkma yasağı var, yalnız gideceğim. Arabanın anahtarını nereme sokacağım. Maskeyle 3 saat nasıl olacak. Bunlar hep sinir stres
Oy kuzum olabilir tabi yada ters bir hareket yaptın kas zedelendi kimbilirŞimdi iyiyim kaptanım sırtımda ve göğüs çevremde hala daha ağrılar var ama testin sonucundan sonra cuma günü chloenin hiç yapmadığım videosunu yapmıştım ondan dolayı hamlamış olabileceğimi düşündük ama ben böyle bir hamlama yaşamamıştım hiç o yüzden hamlamış olabileceğimi düşünmemiştim
Sağ ol kaptanım ama gerçekten çok korktum covid oldum diye çünkü kuzenim hostes ve temaslı diye en yakın olan uçuşunu iptal edeceklerdi diğer kuzenlerimin de vebali falan cidden vicdanım çok rahatsızdı sonucun çıkmasını beklerkenOy kuzum olabilir tabi yada ters bir hareket yaptın kas zedelendi kimbilir
Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Cherry Mom kaptancım geçen yıl bende bir cilt problemi yaşayım 2 kere dermatolog a gittim alerjik egzama deyip gönderdiler ilaç yazdılar listelerce kullandım asla geçmedi. Sağlık ocagı doktoruma gösterdim mantar dedi şampuan verdi krem yazdı geçti. O yüzden bi saglık ocagı doktoruna görünmeni şiddetle tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?