- 15 Şubat 2021
- 275
- 1.049
- 28
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #396.781
Günaydın ex ortim ne pişmanlığı duyuyorsun Allah aşkına daha cumaya kaç gün var toparlanamayacak birşey yok ki çocukları sakinleşir sonra güzel türk kahvesiyle bir dinlen.Benim diyet gitti yaa gece çok zor geçti. Kızım uyumadı oğlanı da uyutmadıbütün gün kucağımda oğlanla kızı sakinleştirmeye çalıştım sabah 7 de iyice çıldırdılar resmen başım dönmeye başladı onlara patlamayayım diye diyeti patlattım çok yemedim ama yine de orucumu bozmuşum gibi bi his bi pişmanlık var
Sağ olasın ortimSenin azmine hayranim ortim. Insallah yakinda mezun olursun zaten
Canım çocuklar genel olarak bı garip, dün gece beni de çıldırttılarBenim diyet gitti yaa gece çok zor geçti. Kızım uyumadı oğlanı da uyutmadıbütün gün kucağımda oğlanla kızı sakinleştirmeye çalıştım sabah 7 de iyice çıldırdılar resmen başım dönmeye başladı onlara patlamayayım diye diyeti patlattım çok yemedim ama yine de orucumu bozmuşum gibi bi his bi pişmanlık var
Kesinlikle haklısın canım, bir de açlığın sonuna doğru yapılan spor çok mühimKızlar faydalı bilgi verdim okumadan geçmeyin belki bilmeyeniniz vardır
Toparlarsın canım cumaya kadar bol bol limonlu su içBenim diyet gitti yaa gece çok zor geçti. Kızım uyumadı oğlanı da uyutmadıbütün gün kucağımda oğlanla kızı sakinleştirmeye çalıştım sabah 7 de iyice çıldırdılar resmen başım dönmeye başladı onlara patlamayayım diye diyeti patlattım çok yemedim ama yine de orucumu bozmuşum gibi bi his bi pişmanlık var
Tek seni değil 5. Takımı da kurtarır ahahahhshsOlablr valla
Amaaan yesin beni kurtarmış olur
ÜYE | SPOR NO | SONUÇ |
| ||
| ||
| 5 | ❤ |
| 1 | ❤ |
| 2 | ❤ |
| 5 | ❤ |
| ||
| 2 | ❤ |
S Suskunhanim | 1 | ❤ |
| ||
| 5 | ❤ |
| ||
| ||
| ||
| 6 | ❤ |
| ||
| 1-2 | ❤ |
| ||
| 1 | ❤ |
@whitetea |
Ya olsun bugun dikkat edersen, notr cikar en azindan pazartesiye. Moral bozmak yok.Benim diyet gitti yaa gece çok zor geçti. Kızım uyumadı oğlanı da uyutmadıbütün gün kucağımda oğlanla kızı sakinleştirmeye çalıştım sabah 7 de iyice çıldırdılar resmen başım dönmeye başladı onlara patlamayayım diye diyeti patlattım çok yemedim ama yine de orucumu bozmuşum gibi bi his bi pişmanlık var
Benim diyet gitti yaa gece çok zor geçti. Kızım uyumadı oğlanı da uyutmadıbütün gün kucağımda oğlanla kızı sakinleştirmeye çalıştım sabah 7 de iyice çıldırdılar resmen başım dönmeye başladı onlara patlamayayım diye diyeti patlattım çok yemedim ama yine de orucumu bozmuşum gibi bi his bi pişmanlık var
Ay gördüm bile ayyyyKesinlikle haklısın canım, bir de açlığın sonuna doğru yapılan spor çok mühimşimdi çocuklar uyandı ben de geç kalktım ama onları kandirabilirsen yarım saat dunki spordan yapacağım Hedef60kgolmak duymasın tabi, Allah muhafaza kalkıp o da yapmaya başlar falan
Afiyet olsun kuzum
Gunaydin hanimlar. Benim diyetin ucu kacti toparlayamiyorum yarinki tartida en az 2 artiyi gorurum ben
Sabah sporu çok faydalı ama benim bebeler küçük beklemezlerKesinlikle haklısın canım, bir de açlığın sonuna doğru yapılan spor çok mühimşimdi çocuklar uyandı ben de geç kalktım ama onları kandirabilirsen yarım saat dunki spordan yapacağım Hedef60kgolmak duymasın tabi, Allah muhafaza kalkıp o da yapmaya başlar falan
Ay gördüm bile ayyyyAllah muhafaza Allah iyiliğini versinn
Afiyet olsun kuzum
Anka kızlar ben de öyleyim şok diyetten sonra ve fark 500 gr ı geçmiyor vücut eksik kalorileri bize tamamlatıyor galiba
Aslında biraz daha normal beslenip de bu hızda verilir mi acaba? Ama korkuyoruz değil mi bu sefer de alırsak diye
Yok yani onunu alamadigim bi istahim var. Cuma menumu yazdim dun yazamadimNikinik ne oldu kuzum? Neden diyetini bozduğunu düşünüyorsun? +2 gelecek ne yapmış olabilirsin ki regl mi olacaksın?
Haftasonu malesef biraz ipin ucu kaçıyor, cumaya da eksi gelmek için vargücümüzle detokstu, şok diyetti uğraşıyoruzYok yani onunu alamadigim bi istahim var. Cuma menumu yazdim dun yazamadimZaten 1 lokma yesem yarim kilo alan bi insanim bugun kahvaltim da iyiydi masallah
InsallahHaftasonu malesef biraz ipin ucu kaçıyor, cumaya da eksi gelmek için vargücümüzle detokstu, şok diyetti uğraşıyoruz
Geçici bir dönemdir, toparlarsın canım üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?