Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın ex ortim ne pişmanlığı duyuyorsun Allah aşkına daha cumaya kaç gün var toparlanamayacak birşey yok ki çocukları sakinleşir sonra güzel türk kahvesiyle bir dinlen.

Canım çocuklar genel olarak bı garip, dün gece beni de çıldırttılar sabah kalkamadım.dolunay mıdır sendrom müdür geçer insallah

Kızlar faydalı bilgi verdim okumadan geçmeyin belki bilmeyeniniz vardır
Kesinlikle haklısın canım, bir de açlığın sonuna doğru yapılan spor çok mühim şimdi çocuklar uyandı ben de geç kalktım ama onları kandirabilirsen yarım saat dunki spordan yapacağım Hedef60kgolmak duymasın tabi, Allah muhafaza kalkıp o da yapmaya başlar falan

Toparlarsın canım cumaya kadar bol bol limonlu su iç

@whitetea canim pazartesi carsamba ve cumartesi beraber spor yapiyoruz 1. Sayfada tablomuz var ordan kendine uygun olani secip yapiyorsun aksam menude ornegin spor 2 yapildi leslie 2 mil yaziyorsun ve beni de etiketliyorsun

Ya olsun bugun dikkat edersen, notr cikar en azindan pazartesiye. Moral bozmak yok.

Ay gördüm bile ayyyy Allah muhafaza Allah iyiliğini versinn
Afiyet olsun kuzum
Gunaydin hanimlar. Benim diyetin ucu kacti toparlayamiyorum yarinki tartida en az 2 artiyi gorurum ben
Anka kızlar ben de öyleyim şok diyetten sonra ve fark 500 gr ı geçmiyor vücut eksik kalorileri bize tamamlatıyor galiba
Aslında biraz daha normal beslenip de bu hızda verilir mi acaba? Ama korkuyoruz değil mi bu sefer de alırsak diye

Sabah sporu çok faydalı ama benim bebeler küçük beklemezler
Yapabldinmi sen?

Nikinik ne oldu kuzum? Neden diyetini bozduğunu düşünüyorsun? +2 gelecek ne yapmış olabilirsin ki regl mi olacaksın?
Yok yani onunu alamadigim bi istahim var. Cuma menumu yazdim dun yazamadim Zaten 1 lokma yesem yarim kilo alan bi insanim bugun kahvaltim da iyiydi masallah

Yok yani onunu alamadigim bi istahim var. Cuma menumu yazdim dun yazamadim Zaten 1 lokma yesem yarim kilo alan bi insanim bugun kahvaltim da iyiydi masallah
Haftasonu malesef biraz ipin ucu kaçıyor, cumaya da eksi gelmek için vargücümüzle detokstu, şok diyetti uğraşıyoruz

Geçici bir dönemdir, toparlarsın canım üzülme

Haftasonu malesef biraz ipin ucu kaçıyor, cumaya da eksi gelmek için vargücümüzle detokstu, şok diyetti uğraşıyoruz

Geçici bir dönemdir, toparlarsın canım üzülme
Insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…