- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #396.961
-300'umİki rakip bence yarına artı gelecek gibisiniz
S Suskunhanim gerçi baklavayı flan sporla yakmış ama sporu hiç etmiş
Hedef60kgolmak Eti tutku ? Bisküvi olan mı canım kaç tane yedin sporda yok günü pek iyi geçirmemişiz yarından itibaren güzel olsun inşallah
O yüzden dün ile sanirim ama baklava olmasa kesin eksiyi görürdüm 55'i görürdümgayet düşük kalorili kapatmışsın canım baklava yesen de yine alkali besin almışsın spor da çok iyi
Dün birbirimize çalışmış sayın rakipBugün menüm
kahvaltı 1 simit, peynir,zeytin ezmesi,1 kaşık reçel,söğüş,et füme, limonlu yeşil çay
ara eti tutku, türk kahvesi
karadutlu yoğurtlu zerdeçallı tarçınlı zencefilli smoothie
akşam mantarlı tavuk sote, 1 dilim ekmek,ıspanak yemeği,yoğurt
ara nescafe gold,1 parça çikolata
sporum yok
S SuskunhanimMehfam
Ohoo daha cok var tamamlarsin bizden pek rakip olmuyo zorluyorum ama
OyyyCherry Mom kaptanım ve arkadaşlar,
1 haftdır bildirim yapammışım gerçekten çok üzgünüm ama inanılmaz bir haftadan geçtim.
Önce demirim yerlerde çok kötüydüm zaten bi 3-4 gün kafamı kaldıramadan yattım desem yeridir. Konuşmaya bile halim yok kıvama gelmiştim. Neyse demir ilacına,takviyelere başladık ve o arada pekmezde yüklendim biraz. Diyeti tammen bırakmasam da pek diyet yapmamış oldum aslında.
Sonra ne oldu diyecek olursanız, söylemek bile istemiyorum artık valla bıktım ama 5-6 ay öncesinden hatırlarsınız evde bir böcek problemimiz olmuştu ve ben nerdeyse 1.5 ay uykusuz kalıp ainirlerim iyice yıprandıktan sonra evi ilaçlatmıştık.
Bir kaç gün önce kızım mutfakta böcek gördüğünü söyledi. Sonra biz de bir iki tane görünce işi hiç uzatmayalım deyip o anda ilaçlama şirketini arayıp, bütün evi indirip mobilyaları çekip ortaya getirdikten sonra eşyaları toplayıp anneme geldik. Çünkü evin 3 gün ilaçlı kalması gerekiyor.
Şu an halimi bir görseniz...Bir yandan perperişan ortam düzen yok, rahat olmadığım bir yerdeyim 2. si kızım her gün ben eve gitmek istiyorum diye ağladı ve o beni zaten iyice perişan etti. Artık bugün evde temizlik yapılacak ve evime geri döneceğim inşallah.
Beni listeden çıkarmış olsanız da ben yazmaya devam edeceğim sanırım
Ayrıca bütün bu sebeplerden 1 haftadır tartılamadım hiç. Ancak geçen hafta canlı yoga derslerine başladım. Haftada 1 gün yoga dersim var artık. Hiç toktan iyidir!gibi
Günlerdir yazmak istedim ancak yazamadım size durumumu. Burada ortam karışıktı ve hiç fırsatım olmadı. Bu sebeplerle lütfen bu hafta ki kusuruma bakmayın.
Düşük karbonhidrat mı olabilir cnm zira +1.2 kg bugün 66.1 kg geldimO yüzden dün ile sanirim ama baklava olmasa kesin eksiyi görürdüm 55'i görürdümhadi bugünden itibaren karbon orucuna başlayalım(düşük yani) ne dersin
Dün birbirimize çalışmış sayın rakipsana bu kadar çalıştığım yeter hıh, cumaya kadar kendime calisiciiimmm senin vki geçeyim de sen gör (yeterince hirslandirici oldu mu )
Offf ya dün bütün gün tıkındım resmen ne yediğimi bilmeyince ne yazacağımı da bilemedim26 Şubat-5 Mart Menü Paylaşım Listesi
hawar
belmayne
Nikinik
yarimuhendis
S Suskunhanim
DeryaOnDiet
azaydidem
muhursuzpusula
Tempus
birsevgi
Hedef60kgolmak
Begonya2
Kendinin en iyi hali ol
Anka
Mathilda03
Arc-en-ciel
ummhnisa
@whitetea
Maşllah maşallah harikasın vallahi
Ohh dünü atlatmışım bakalım bugün neler yapacaksın canımHem rakip hem ortiyiz biz kaptanim
Ahahahhah aslinda hayin planlarim vardi ama bugunde vaktim yok rakibemhadi iyisin
Off sporu düzenli bir şekilde hayatıma sokmam lazım. Verdiğim 9 kilo da bile karnım sarktı resmen. Artık bölgesel çalışma vakti de geldi sanırım
Canım o aktüellere bakmamaya çalış. Bende merak ederim yeni çıkanları falan ama kilo vermeye başlayıpta kıyafetlerimde gördüğüm fark beni mutlu ediyor kendimi bu şekilde Motive etmeye çalışıyorumçok haklısınız mesajlara dönücem tek tek. Pek aktif olamadım ev yaptırıyoruz sürekli ordan oraya haldeyim tabii hepimizin işi var da ben unutuyorum galiba
bir de bende bi huy var acaba tek miyim
Yeni çıkan ürünlere acayip zaafım var. Mesela a101de danettenin çikolatası çıkmış belki görmüşsünüzdür. Normalde o tarz ürünler almam ama sırf yeni diye alıp bi de üstüne 2 kaşık yedimsonra hemen arkadaşıma verdim bitirmiyim diye
Yani ne çıksa onu takip edip illa ki alıyorum. Bilmem sizde de var mı ben mi anormalim
Canım tarçınlı su dene istersen biraz tatlı isteğini bastırır.Ya gorumcem basimi yakti aksm yemeginde ondaydik yemegi atlattim ama sonrasiregl geldi dayandi kapima asiri tatli istegide var azicikla kurtardim ama kim blir kac kaloridir oyuzden bu sefer lesliyi az tututup cardioyu 40 dk yaptim eve gelince 10 da yaptim
Ne menü ne de spor tek başına işe yaramıyor ikisi beraber olsa daha güzel sonuçlar görücezMenu ne guzel ya hic kacamak yokkknese benim sporum daha guzelll ahahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?