Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cherry Mom kaptanım ve arkadaşlar,
1 haftdır bildirim yapammışım gerçekten çok üzgünüm ama inanılmaz bir haftadan geçtim.
Önce demirim yerlerde çok kötüydüm zaten bi 3-4 gün kafamı kaldıramadan yattım desem yeridir. Konuşmaya bile halim yok kıvama gelmiştim. Neyse demir ilacına,takviyelere başladık ve o arada pekmezde yüklendim biraz. Diyeti tammen bırakmasam da pek diyet yapmamış oldum aslında.
Sonra ne oldu diyecek olursanız, söylemek bile istemiyorum artık valla bıktım ama 5-6 ay öncesinden hatırlarsınız evde bir böcek problemimiz olmuştu ve ben nerdeyse 1.5 ay uykusuz kalıp ainirlerim iyice yıprandıktan sonra evi ilaçlatmıştık.
Bir kaç gün önce kızım mutfakta böcek gördüğünü söyledi. Sonra biz de bir iki tane görünce işi hiç uzatmayalım deyip o anda ilaçlama şirketini arayıp, bütün evi indirip mobilyaları çekip ortaya getirdikten sonra eşyaları toplayıp anneme geldik. Çünkü evin 3 gün ilaçlı kalması gerekiyor.
Şu an halimi bir görseniz... Bir yandan perperişan ortam düzen yok, rahat olmadığım bir yerdeyim 2. si kızım her gün ben eve gitmek istiyorum diye ağladı ve o beni zaten iyice perişan etti. Artık bugün evde temizlik yapılacak ve evime geri döneceğim inşallah.
Beni listeden çıkarmış olsanız da ben yazmaya devam edeceğim sanırım
Ayrıca bütün bu sebeplerden 1 haftadır tartılamadım hiç. Ancak geçen hafta canlı yoga derslerine başladım. Haftada 1 gün yoga dersim var artık. Hiç toktan iyidir!
Günlerdir yazmak istedim ancak yazamadım size durumumu. Burada ortam karışıktı ve hiç fırsatım olmadı. Bu sebeplerle lütfen bu hafta ki kusuruma bakmayın.

-300'um dün ile sabit, cumartesiye göre +100
Mezurami aramaya fırsatım olmadı, bir haftadır görmediğim arkadaşlar görünce zayiflamissin dedi,sanırım hem regl ile inen şişkinlik hem de spor fark ettirdi ama daha çok yolum var .Hafta içi sıkı bir diyet uygulayacağım için kahvaltılarda özgür bıraktım kendimi ama baklava hiç aklımda yoktu yine de
Gün içinde çok doluyum( öğleye kadar canlı ders,öğleden sonra kurs) ama listeden iki sporu tamamlamak gibi bir hedefim var Hedef60kgolmak bir de akşamı bir iki kaşık yemeğin yanına pancar salatası ile doğmayı düşünüyorum bilesin
Spora gelince Cherry Mom bu 10000steps i Nikinik söylemişti sanırım Leslie ye göre çok çok zevkli

gayet düşük kalorili kapatmışsın canım baklava yesen de yine alkali besin almışsın spor da çok iyi
O yüzden dün ile sanirim ama baklava olmasa kesin eksiyi görürdüm 55'i görürdüm hadi bugünden itibaren karbon orucuna başlayalım(düşük yani) ne dersin
Dün birbirimize çalışmış sayın rakip sana bu kadar çalıştığım yeter hıh, cumaya kadar kendime calisiciiimmm senin vki geçeyim de sen gör(yeterince hirslandirici oldu mu)

Oyyy geçmiş olsun canım benim

Düşük karbonhidrat mı olabilir cnm zira +1.2 kg bugün 66.1 kg geldim Cherry Mom

Hem rakip hem ortiyiz biz kaptanim

Ahahahhah aslinda hayin planlarim vardi ama bugunde vaktim yok rakibem hadi iyisin
Ohh dünü atlatmışım bakalım bugün neler yapacaksın canım
Aldım iki rakibi
ummhnisa da menü güzellll azaydidem de spor güzel yani başabaş bir durum var hem menü hem sporu iyi olan bence cuma günü kazanır
Off sporu düzenli bir şekilde hayatıma sokmam lazım. Verdiğim 9 kilo da bile karnım sarktı resmen. Artık bölgesel çalışma vakti de geldi sanırım
Canım o aktüellere bakmamaya çalış. Bende merak ederim yeni çıkanları falan ama kilo vermeye başlayıpta kıyafetlerimde gördüğüm fark beni mutlu ediyor kendimi bu şekilde Motive etmeye çalışıyorum
Canım tarçınlı su dene istersen biraz tatlı isteğini bastırır.
Menu ne guzel ya hic kacamak yokkk nese benim sporum daha guzelll ahahahahah
Ne menü ne de spor tek başına işe yaramıyor ikisi beraber olsa daha güzel sonuçlar görücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…