Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bu gün bir iki kere baktım ama yarım kaldı her seferinde
Yarın daha yoğun olacak bebeği Dr götüreceğiz belki sünnet için gün alırız, bir yandan küçükken olsun bitsin diyorum diyet yandan küçük nasıl narkoz alacak, nasıl aç bırakacam diyorum bakalım ne yapacağız

Cherry Mom kaptanım geçmiş olsun
Bir tiroidlerinde baktırsaydın
Benim ellerimde hep yara içinde parmaklarım yarılıyor tiroidlerin çalışmamasının etkisi
İlaçları kullan bir işe yararsa süper yarmazsa bir dahiliyeye falan gidip baktır canım

Simdiden gecmis olsun canim. Kac aylikti oglun? Biz 6 aylikken narkozsuz yaptırdık 1 gunde atlatti diyebilirim.

Güzel menü güzel spor canım
Guzel menu, hic acikmadin mi arada, kac gibi yiyorsun aksam yemegini canim?

Ip atlayamiyorum, resmen iskence bana, cardio videolarda ipsiz ziplama var onu yapiyorum ama.
Acıktm ama su içtim acıktkça
Kahvaltıyı saat 12.30da yedik
Akşamı saat 19.30da yedik

Hiç kaçamak yok ama içtiğim suyu atamadım çok canım sıkılıyor, inşaAllah oruç tuttuğum içindir diğer günler de böyle olursa suyu canım istedikçe içmeyi denicem

İp atlamayı balkonda elimde ip varmış gibi atlıyorum bende öyle yapınca ip yerine geçmez mi ki? Ona göre yazaym Cherry Mom

Simdiden gecmis olsun canim. Kac aylikti oglun? Biz 6 aylikken narkozsuz yaptırdık 1 gunde atlatti diyebilirim.
11 aylık canım
Ben aslında 6 aylıkken yaptıracaktım ev taşıma işi çıktı, taşı yerleş falan derken Kasım oldu gittik Dr acil dışında operasyon yapmıyoruz dedi
Ocak ayında sorduk Mart’ta başlayacağız dedi bakalım hayırlısı ama kıyamıyorum
nasıl olacak hiç fikrim yok

Oyy kiyilir mi kiyilmiyor ama iste el mecbur. ne kadar erken o kadar iyi emin ol. Biran once yapilir insallah sizin de kafaniz rahatlar

Cherry Mom bu arada kaptanım ben dudak için neutrogena kullanıyorum ellerime de onun kremini kullanıyordum ama şu son çatlamalarında arko nemin şu klasik yeşil olan yağlı kremini kullandım
Aynen o da baya yoğun ya ben onun verdiği hissi pek sevmiyorum ama beni ancak o paklar herhalde
Yaa canım çok üzüldüm o halde odaklanamamışsındır da geçmiş olsun

Selammm canımmm arada girer yaz yahuuu
Hayat nasıl yoğun geçiyormuş hepimiz hâlâ evdeyiz işte
@whitetea aynen canım menü yazıp kaçma ekip içinde aktif olursan diyete motive olman daha kolay olur senin için
Hemen hemennnn yüzden 2 ye bölünecek zaten canım o yüzden artıları yok edelim
Pek sayılmaz aslında sıkıntıdan içtim bence, 2 tanesinide komşu çağırdı orda içtim
Aaaa ne sıkıntısı yahu tatlı telaşlar içinde değil misin sennn
Canım su kalıyor çıkmıyor derken WC ye mi çıkamıyorsun ? Yoksa tartıda bir eksilme yok diye mi diyorsun tam anlayamadım
Maydonuz idrar söktürücü etki yapmaz mı nasıl olur ki
Kaç aylııktı canım lokal yaptırsanız ?

Ya biliyor musun şimdi sen diyince görümcemin elleri aklıma geldi onunda hep böyleydi ve aynen dediğin gibi tiroid ben takip edeyim bunuda haklısın canım sağol

Umarım kolayca geçer gider canım ilk 2 3 gece biraz zor oluyor onlarıda fitil ağrı kesici atlatıyoruz şükür.

Canım su kalıyor çıkmıyor derken WC ye mi çıkamıyorsun ? Yoksa tartıda bir eksilme yok diye mi diyorsun tam anlayamadım
Maydonuz idrar söktürücü etki yapmaz mı nasıl olur ki
Hayır wcye çıkıyorum ama tartıda çok az eksilme oluyor
Mesela bugün 2.5 lt su içtim 1 ltsi çıktı 1.5ltsi vucudum da

Aldım iki rakibi
ummhnisa da menü güzellll azaydidem de spor güzel yani başabaş bir durum var hem menü hem sporu iyi olan bence cuma günü kazanır

Sabah
Yumurtasız menemen
1.5 dilim tb ekmek
Çay

Akşam
1 tabak ıspanak kavurma limon sıkıp yedim
1.5 dilim tb ekmek

2.5 lt su
Spor henüz yok yaparsam yazarım sonradan
Cherry Mom @Just a perfect day @_Reyyan

Yine aldım iki rakip
Kızlar ikinizde bugün harikasınız menülerde sporlarda çok iyi cuma günü hanginizin yüksek yüzde yapacağını kestirmek zor bravoo

çok haklısınız mesajlara dönücem tek tek. Pek aktif olamadım ev yaptırıyoruz sürekli ordan oraya haldeyim tabii hepimizin işi var da ben unutuyorum galiba
bir de bende bi huy var acaba tek miyim
Yeni çıkan ürünlere acayip zaafım var. Mesela a101de danettenin çikolatası çıkmış belki görmüşsünüzdür. Normalde o tarz ürünler almam ama sırf yeni diye alıp bi de üstüne 2 kaşık yedim sonra hemen arkadaşıma verdim bitirmiyim diye
Yani ne çıksa onu takip edip illa ki alıyorum. Bilmem sizde de var mı ben mi anormalim

Allah kolaylık versin canım
Hiç takip etmem merakta etmem sevdiğim belli yiyecekler vardır onların dışına çıkmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…