- 31 Temmuz 2020
- 20.378
- 60.243
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #396.981
Kuzum uzun süre şok diyet yapmasak diyorumCuma 72,7
Pazartesi 74,3
Fark+1,6
cumaya kadar tam listeme uyacağım inşallah ya bakalım 72 gelmeye çalışacağım
Ay hiç de görmedikGünaydınlar herkese
Kilo bildirimi +550 gr
Ben artiyim baya artiyim ama kaptanim soz bu cumaya 74 kusurleri gorecegim.3 gun resmen tatil yaptim ama bana iyi oldu motivasyon topladim tekrardan artik hedef mezuniyetTünaydın kızlar ne ettiniz hepiniz mi artısınız
Selam canımCherry Mom kaptanım ve arkadaşlar,
1 haftdır bildirim yapammışım gerçekten çok üzgünüm ama inanılmaz bir haftadan geçtim.
Önce demirim yerlerde çok kötüydüm zaten bi 3-4 gün kafamı kaldıramadan yattım desem yeridir. Konuşmaya bile halim yok kıvama gelmiştim. Neyse demir ilacına,takviyelere başladık ve o arada pekmezde yüklendim biraz. Diyeti tammen bırakmasam da pek diyet yapmamış oldum aslında.
Sonra ne oldu diyecek olursanız, söylemek bile istemiyorum artık valla bıktım ama 5-6 ay öncesinden hatırlarsınız evde bir böcek problemimiz olmuştu ve ben nerdeyse 1.5 ay uykusuz kalıp ainirlerim iyice yıprandıktan sonra evi ilaçlatmıştık.
Bir kaç gün önce kızım mutfakta böcek gördüğünü söyledi. Sonra biz de bir iki tane görünce işi hiç uzatmayalım deyip o anda ilaçlama şirketini arayıp, bütün evi indirip mobilyaları çekip ortaya getirdikten sonra eşyaları toplayıp anneme geldik. Çünkü evin 3 gün ilaçlı kalması gerekiyor.
Şu an halimi bir görseniz...Bir yandan perperişan ortam düzen yok, rahat olmadığım bir yerdeyim 2. si kızım her gün ben eve gitmek istiyorum diye ağladı ve o beni zaten iyice perişan etti. Artık bugün evde temizlik yapılacak ve evime geri döneceğim inşallah.
Beni listeden çıkarmış olsanız da ben yazmaya devam edeceğim sanırım
Ayrıca bütün bu sebeplerden 1 haftadır tartılamadım hiç. Ancak geçen hafta canlı yoga derslerine başladım. Haftada 1 gün yoga dersim var artık. Hiç toktan iyidir!
Günlerdir yazmak istedim ancak yazamadım size durumumu. Burada ortam karışıktı ve hiç fırsatım olmadı. Bu sebeplerle lütfen bu hafta ki kusuruma bakmayın.
Tebrikler canım harika300'umdün ile sabit, cumartesiye göre +100
Oo Günaydın harikasın kuzumGünaydın kızlar -400
Çok iyi canım tebriklerrr
Kilo bildirimi +1700
Cuma 72,7
Pazartesi 74,3
Fark+1,6
cumaya kadar tam listeme uyacağım inşallah ya bakalım 72 gelmeye çalışacağım
Günaydınlar herkese
Kilo bildirimi +550 gr
+300 de bende var. Bu hafta takım coşmuş bakıyorum da
Yaa iyi gelmesine sevindimBen artiyim baya artiyim ama kaptanim soz bu cumaya 74 kusurleri gorecegim.3 gun resmen tatil yaptim ama bana iyi oldu motivasyon topladim tekrardan artik hedef mezuniyet
Canım 2 gün için süper bir eksi tebriklerGunaydin kizlar ben kursa kaciyorum hemen, - 200 bu arada. Daha fazla bekliyordum ya neyse
3 ay oldu baslayali sanirim ihtiyacim vardi kaptanim.Yaa iyi gelmesine sevindim
Olabilir tabi canım 3 ayı 3 günle kapattıysan ne güzel3 ay oldu baslayali sanirim ihtiyacim vardi kaptanim.
Ben de varımmm
Gunaydin kizlar ben kursa kaciyorum hemen, - 200 bu arada. Daha fazla bekliyordum ya neyse
Oo super canim. Ben gunluk tartilirim dogru yolda miyim degil miyim diye kontrol amacliBen de varımmm
Rakibiz farkindayim kaptanim. Bugun az da oksa ekdi geldimDeryaOnDiet birsevgi kızlar sizde rakipsiniz ama sevgi yine kaçaklarda kuzum benide rakiplere al dedin diye ekledim ama cumadan beri yine sende ses yok
AynennnBende bugün dışarı çıkıcam yürüyüş yapmaya, artık toparlanma vakti geldi de geçiyor bile
Tamam canımOo super canim. Ben gunluk tartilirim dogru yolda miyim degil miyim diye kontrol amacliyazarim sana da
Cuma gununku kilon:76,25. 75.50 hedefim bu hafta icin. Senin hedefin kac rakip?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?